PEK 2 291 Napisano September 18, 2009 Share Napisano September 18, 2009 mihc a ti furaš karting kej resno? Mi je zadnč Vrhovnik govoru da enga mihca zmer nese... ;D Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 19, 2009 Share Napisano September 19, 2009 kdo je ta Vrhovnik, pa kaj me(če mene misl) nese? ne dirkam, sam "treniram". enkat na teden se grem v krško vozt tko da ne vem če je on mene mislu :wink: Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 19, 2009 Share Napisano September 19, 2009 Aha pol nisi taprav mihc. Ceprav tut on dons ma dirko v Ptuju kot ti menda. (če si ti tist miha k ga mam na FB.) Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 19, 2009 Share Napisano September 19, 2009 ja sem tist Miha, in ne nisem mel dirke, sem jo pa še gledat in je bilo kej za vidt! Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 22, 2009 Avtor Share Napisano September 22, 2009 Sej boš dubu en krog no... ale-tema od prej Maxl zmer red dela, sej je prou! Mihc? Vem dobr, ko to imaš imaš vse, mene noge j..., pa si bom vzel 125 najraje crg ali tony-a pa k9c. A tvoj ima 2 brzine? Dej se en dan slišmo, vidmo pa en trening udarmo, mislim tok da mal vidim kak čas maš kej no? Moj je z pitom 55,xxx, tvoj zihr pod 49.xxx? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 22, 2009 Share Napisano September 22, 2009 kdo bo dobu en krog? jst mam Intrepid, motor Rotax 125 Junior, brez brzin, sam gasa časov ne vem glih, drugič ko sem se peljal je blo tam okol 47.3, zdej gre verjetno že boljše, sam nimam telemetrije gor tko da ne vem točn. bom enmu reku enkrat naj štopa par krogov jst bi reku da je najbolš da vzameš nekej brez brzin za začetek, pa z Rotax motorjem, je baje dost lažje za peljat, sploh pa mislm da ni pametno da mi na začetko uzeu 6 brzin. mogoče 2 brzine še... Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 23, 2009 Share Napisano September 23, 2009 kdo bo dobu en krog? Mihc, to je blo meni namenjen, ker sem se pritoževal, ko sta napačno temo na forumu z kartingom smetila. Play, ti sam povej kam pa kdaj pridem... Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 23, 2009 Avtor Share Napisano September 23, 2009 kdo bo dobu en krog? jst mam Intrepid, motor Rotax 125 Junior, brez brzin, sam gasa časov ne vem glih, drugič ko sem se peljal je blo tam okol 47.3, zdej gre verjetno že boljše, sam nimam telemetrije gor tko da ne vem točn. bom enmu reku enkrat naj štopa par krogov jst bi reku da je najbolš da vzameš nekej brez brzin za začetek, pa z Rotax motorjem, je baje dost lažje za peljat, sploh pa mislm da ni pametno da mi na začetko uzeu 6 brzin. mogoče 2 brzine še... Za Ale-ta sm mislu, ko bom mel svojga ga mal povabim na našo lepo dolenjsko, hmm ne ne. bodo kr brzine,ker ko bom kupim ga bom mel vsaj 2leti,ker meni dišijo prestave, je pa res da za vzdrževanje je dosti bolj priročen avtomatik, fural sem 100cc, in neke druge švohnejše, pa bom kr nabavim makino, sej tekmoval ne bom, za dušo se gre, sm pa tudi sam pol kr hitr 55.xxx čas pa sm 13 konjev na kolesu, ima pa rekord 42.xxx Nemški pobec! Miha mal javi ko boš šel kej v KK, ta vikend mamo mi dirko v Celju, med tednom en dan pi trening Race, mogoče tudi vikend, se slišmo! Evo moj on board pitbike: pitbike 13hp, 12.800rpm, 69kil! Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 23, 2009 Share Napisano September 23, 2009 ta vikend verjetno ne grem, bom vidu ce bo sosd zrihtu svojga do takrat;) Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 23, 2009 Avtor Share Napisano September 23, 2009 ta vikend verjetno ne grem, bom vidu ce bo sosd zrihtu svojga do takrat;) Sej Grila itak da poznaš, je kr dobr, ta klasa ko on fura 2 brzini je zelo zanimiva, ker jih je malo :mrgreen: Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 23, 2009 Share Napisano September 23, 2009 Vidva bi lahko že mal na MSN presedlala, da nebo ravno dialog ratala tale tema... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 24, 2009 Share Napisano September 24, 2009 Malce offtopica Baje imajo v Kopru kar nekaj težav z karting pisto. Naj nebi imeli vseh papirjev in da morajo podreti v roku meseca (baje je blo neki na TVju). Kurc pa inšpektorji...težijo za vsak papir Klik! (8min30sek) Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 24, 2009 Share Napisano September 24, 2009 jebemu miljon stadionov za to pof*kano atletko pa fuzbal mamo lahko, za karting, motorje in podobno pa ne. Citiraj Link to post
jero950 16 Napisano December 10, 2009 Share Napisano December 10, 2009 jebemu miljon stadionov za to pof*kano atletko pa fuzbal mamo lahko, za karting, motorje in podobno pa ne. Končno se vozi v kopru. Pista je res super. Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano December 10, 2009 Share Napisano December 10, 2009 Kakšni so pa kaj karti? Pa cene? mogoče grem pa tudi jaz ta vikend mal probat Citiraj Link to post
Recommended Posts