Skoči na vsebino

Karting

play

Recommended Posts

• Odgovori 262
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vozil ja,....

Play, reč temu tipu, da nej kdaj namesto cvička kkšen kozarec mleka popije. Sej veš...kalcij, pa to...

Posted Images

a kr drugi bil sosed?smile.gif lepo lepo, škoda da nisem prej vedu da bi šel gledat. kdaj je naslednja dirka v Racelandu?? :)

ku si ti dolenc? :mrgreen: pa nč ne rečeš, kdaj gremo na pivo?Ko bo naslednja javim!

hvala [ok] ej koliko pa majo končno tejle minimoto ?

točno ta je šel baje prek 117kmh

404krsko-kart-in-dejci-1.jpg

404krsko-kart-in-dejci-1.jpg

kitajci nekej do 60kmh

mini original enkej do 100kmh

midi recimo da ima 15hp+ prek 100kmh

• 2 weeks later...

Mene pa zanima če so tisti go-karti ki jih imajo za rentakart na racelandu, kej bliz po hitrosti pa moči tistim s katerimi se dirka?

Tud sam sem dolenc pa me prov ma, da bi se en dan do krškega zapelou pa mau tu sprobov!

aja, pa zanima me še če majo tile karti s 125ccm pa 6 prestavami sklopko al je sekvenčni menjalnik?

tisti, ki jih rentajo, so kosilnce! ne gre nikamor. za primerjavo. najbolši dirkalni majo čas se mi zdi da okol 45sek, renta-kart pa 1.08 :wink: majo sicer dva mal močnejša, ampak tud tista nista glih neki hitra(8 sek hitrejša na krog).

tekmovalni pa majo sekvenčni menjalnik.

PS: iz kje točno si? :)

Mene pa zanima če so tisti go-karti ki jih imajo za rentakart na racelandu, kej bliz po hitrosti pa moči tistim s katerimi se dirka?

Tud sam sem dolenc pa me prov ma, da bi se en dan do krškega zapelou pa mau tu sprobov!

aja, pa zanima me še če majo tile karti s 125ccm pa 6 prestavami sklopko al je sekvenčni menjalnik?

Uff daleč od tega, da bi primerjal renta in dirkalnika, že po konjih je taka razlika, renta max do 16hp, tekmovalni tudi 48km moči,tekmovalni je lažji, časi so 125 po 41s+.

125cc cca spod 2,5s do 100kmh, renta pa pomoje max brzina 90kmh.

PS: iz kje točno si? :)

Jst sm iz okolice Novega mesta, ene 10 km iz mesta proti metliki, ampak še vedno na dolenski strani!

Je drgač kakšna cenejša rešitev od nakupa go-karta, ker trenutno si še avta ne morem privoščiti, čeprav imam namen, da si v bljižni prihodnosti enega kupim (in ga po možnosti malo predelam)!