zamex23 1 242 Napisano March 30, 2016 Share Napisano March 30, 2016 (urejeno) Kolker je razlagal strokovnjak Terzić je zdej neki spreminju tak da je krivulja pospeševanja drugačna, baje na slabše...bomo vidl v soboto. Me res zanima kak bo zdej ko mam 20 kil majn ko nazadnje ko sm jih vozu in sm se komi stlaču v kart, da ne govorim da so iskrce kr letele za mano update: Alen pravi da je zrihtu in da so baje spet vredu Uredil March 30, 2016 - zamex23 1 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano April 9, 2016 Share Napisano April 9, 2016 @zamex23 Kak je bilo ? Jaz verjetno grem na tremin 22.4. , če bo vreme sodelovalo . Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 9, 2016 Share Napisano April 9, 2016 Karti letijo tak ko so prej, če mi ne bi blo treba čakat 2 ure ker tip ne more napisat po mailu da ma zaseden za dve ure bi blo dost bolš, pa še raceland tiste svoje počasne karte vmes gor pošilja. Citiraj Link to post
Guest Napisano August 5, 2016 Share Napisano August 5, 2016 Fantje, mene pa zanima če je že kdo bil na Brniku na Telemach pro kartingu ? Stvar vodi Vladimir Stankovič, priznan slovenski dirkač, poznajo ga vsi ki spremljajo GHD. Do lani se je proga nahajala na Brnčičevi, letos pa je dobila novo lokacijo, in tudi veliko večjo, bolj ravno, predvsem pa hitrejšo stezico. Rentajo se 390 ccm 4taktni karti, ki se ne morejo primerjat z dirkalnimi karti. Ampak se pa kar da postavlat cajt. Na progi se dostikrat dobijo razne ekipce, ki pridejo s svojimi dirkalci, nekateri prav z veseljem posodijo svoje shifterje za par hitrih krogov. Kolektiv je prijazen, majo velik enga znanja, predvsem pa je sproščeno vzdušje.. Če bo kdo šel, so tukile moji časi za referenco: 31.197 - čas podnevi, dan po dežju 29.706 - čas zvečer rekord steze: 30.725 - dnevni čas 29.612 nočni čas Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 5, 2016 Share Napisano August 5, 2016 Letos smo tam imeli letno slo-racing srečanje. Časov se ne spomnim, imam nekje v arhivu papirje pospravljene, samo nismo bili tako hitri. Citiraj Link to post
Miha_1st 119 Napisano August 5, 2016 Share Napisano August 5, 2016 http://www.slo-racing.com/forums/topic/2610-srečanje-članov-2016/?do=findComment&comment=107899 Citiraj Link to post
Recommended Posts