sennas 1 040 Napisano October 16, 2012 Share Napisano October 16, 2012 Patch 7 končno odpravi mikrofonarje (torej da se da izkopit ostale grgralce, kašljavce, tipkavce) online! Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano October 16, 2012 Share Napisano October 16, 2012 To se je dalo že brez kakršnih patchov, samo malo bi mogel preverit kje in kako. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 16, 2012 Share Napisano October 16, 2012 Ne, se ni, ker ko je prišel kdo nov se je spet vse podrlo........zdej je pa v opcijah igre da se to onemogoči že od vsega začetka. Patch 7 brings improved voice communications and a bunch of other fixes as listed below: • Added two new options for PC users to improve voice communications. 1. Added a Push To Talk option. This can be turned on in the Audio Options (My F1 -> Audio) and is bound to T by default. The key used can be edited in My F1 -> Driving Controls -> View / Customise Profile. 2. Added a Disable All Voice Comms option. This can be turned on in the Audio Options (My F1 -> Audio) and will disable all outgoing and incoming voice communication. • Fixed an issue where the track could become wet without any rain being visible. • Rebalanced engine wear so it will go below 99% during a season. Citiraj Link to post
Sašo2009 4 Napisano October 23, 2012 Share Napisano October 23, 2012 No da komentiram! Tukaj v Postojni so še učer mel 3 komade F1 2012 grem dans ke so popusti v Merkator Tehniki da bi nabavil, in ni več nobenega komada pol sem pa mogu vzeti RACE Injection Tako da bom mogu še 1 teden počakat Citiraj Link to post
DaNiLo 0 Napisano November 18, 2012 Share Napisano November 18, 2012 Kaj ima kdo težavo z shranjevanjem, namreč prišel sem že 2x do belgije in dalje nisem vozil ko pa sem šel drugič not pa ni ni shranlo ? pa se iggra updejta preko steama ? Citiraj Link to post
Mateusss 13 Napisano November 26, 2012 Share Napisano November 26, 2012 Vsi, ki si lastite ali pa tudi ne važno da dela multiplayer me dodajte na steamu "mateeuuss". Da kakšno dirko še naredimo Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 27, 2012 Share Napisano November 27, 2012 Evo, nabavil še sam tole zadevo. Prvi občutki, so OK, boljša od prejšnjih delov. Trenutno furam Lotusa, pardon Catterhama v karieri, avto je res počasen, samo je fino da se je potrebno kar potrudit za dober čas. Stestiral sem še trenutni on-line preizkus Time attack v Braziliji in odpeljal 1.12.6xx. Rekord je 1.09.7xx, kar je kar brutalno Če bo še kakšna dirka sem zraven, do tedaj pa še kak trening pride prav Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 28, 2012 Avtor Share Napisano November 28, 2012 Še kdo mogoče z originalom? Citiraj Link to post
Marin Colak 33 Napisano November 28, 2012 Share Napisano November 28, 2012 Ja sam jucer kupio f-1 preko stima i zao mi je sto sam potrosio novce ne svida mi se nista osim grafike. Neznam kakva je vama jer bas ne razumijem postove kad ih citam. Rfaktor je meni bolji. Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano November 28, 2012 Share Napisano November 28, 2012 Ma kaj se vožnje tiče se z rfactorjem ne da primerjat. Za nas "penzijoniste" pa včasih prav pride,da se ne ubadaš tolk z temi nastavitvami. Tudi sam sem kupil prvo f1 (2010) in od takrat ni šans da bi kupil še bilo katero. Je pač bolj opa cupa style! Prideš na hitro nastaviš in se odpelješ. Za cajt zapravljat je! Citiraj Link to post
Mateusss 13 Napisano November 28, 2012 Share Napisano November 28, 2012 tudi jaz sem kupil prvo torej F1 2010... lansko leto seveda ne, ker me je prva precej razočarala... moram pa priznati, da se razlika med prvo in letošnjo že opazi. Seveda še vedno ni nekih nastavitev se mi pa zdi kar se tiče fizike, da so nekaj že napredovali. Grafika je pa itak že od začetka super. Mogoče pa bo tja do 2016-ega leta res popolna simulacija... kar se tiče offline špilanja mi pa itak nikjer ni nikoli zanimivo tako da to ne morem komentirat online del mi je pa čisto všeč... Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano November 28, 2012 Share Napisano November 28, 2012 Jest imam 11 pa 12 original . Igram bolj zaradi grafike pa zadnje sezone .To ne bo nikol neka ultra simulacija , je že un faker od Codemasters ene parkrat povedal , da je cilj množica. Citiraj Link to post
Mateusss 13 Napisano November 28, 2012 Share Napisano November 28, 2012 Še vedno so mi sanje grafično dodelan špil zaradi mene lahko tudi od codemastersa ampak da te v meniju vpraša "želiš arkado ali simulacijo". Vem ne bo nikoli ampak jebiga ane 1 Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano November 28, 2012 Share Napisano November 28, 2012 Trošt mi je pred dnevi posredoval nek update, ki dodela fiziko in je precej boljše za pelat, samo nimam linka. Verjetno se ga da dobit na racedepartment.com Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 13, 2013 Avtor Share Napisano January 13, 2013 En model iz RD dela neke nove SweetFX nastavitve, napredek pa je viden takole 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts