radioactive112 16 Napisano September 24, 2012 Share Napisano September 24, 2012 Sem probal demo na ps3 in me je grafika razočarala, glede gameplaya pa sem le na plošček. Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 25, 2012 Share Napisano September 25, 2012 Čudno no, men je pa glih grafika proti 11 čist kul, taka bolj siva, bolj realna, manj se sveti, mokra podlaga lepša, lepše se pelje, vozil sicer 1,5h, na volan še ne, všeč mi je sama zgodba, da nekaj delaš na začetku, fizika sicer za ene 10-15% boljša, na hitro rečeno zabavna igra. Všeč pa mi bo, ko ne bo več klunašov in bo edina F1, v kateri bodo klunčki. Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano September 25, 2012 Share Napisano September 25, 2012 Volan zlimal in očitno deluje, lol. Pove kdo optimalne nastavitve volana za špil, da se nebom preveč zezal? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano September 25, 2012 Share Napisano September 25, 2012 Vse na 0%, FFB strength po želji 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 25, 2012 Avtor Share Napisano September 25, 2012 In pa obvezno nastavit Override input device type na Steering wheel 2 Citiraj Link to post
weasel 13 Napisano September 26, 2012 Share Napisano September 26, 2012 A date pri takih arkadnih tudi vedno pomoči avtomobila na OFF? Recimo Traction Control? Saj formule imajo v resnici TC vključen, al se motim? (Nisem je še veliko preigral, ampak zaenkrat imam izključen ABS, brake assist, TC pa imam na FULL.) Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 26, 2012 Share Napisano September 26, 2012 Formule nimajo že nekaj let TC vklučenga..tak da imamo tut mi vse na off. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 30, 2012 Share Napisano September 30, 2012 Ali imaste tisti, ki si lastite travniško verzijo probleme z shranjevanjem igre in če ste že namestili update N°1 ? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 30, 2012 Avtor Share Napisano September 30, 2012 Pri meni ni težav, nimam še N°1. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 30, 2012 Share Napisano September 30, 2012 Brezveze updejtat ko pol vrjetn ne bo možno igrat online Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano September 30, 2012 Share Napisano September 30, 2012 Lol, enostavno se nism mogu zadržat da nebi komentiral paketa dreka ki ga je spet nasral Codemasters. Ne rečem, OK, je pač arkada. Ampak to še ni razlog, da se formule obnašajo čist X proti pravim. Da ne omenjam steering laga, ki ga ne odpravim pa da sem bog. Fuj fej, Enostavno ne razumem kako ste lahko pluvali na polno čez NFS Shift, tole je pa OK? Lol. Že tretje leto zapored katastrofa! Kar je pa še hujše, že tretje leto zapored je igra polna hroščev in debilnosti. To niti smešno ni več. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 30, 2012 Share Napisano September 30, 2012 NFS shift ma pa še vedno najbol lame fiziko za moje pojme, da vsak ovinek kr nekam drsiš mislim lol? 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 30, 2012 Avtor Share Napisano September 30, 2012 @Aggressor Nastavi si Override input device type na Steering wheel ter daj Deadzone na 0% pa nebo nobenga laga. Sicer pa karkoli boš naredil, boš imel svoje mnenje...ki je isto kar se tiče Codemastersov že od kar vem da si tukaj Kar se tiče pa Shifta pa res ne bomo spet debatirali... Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano September 30, 2012 Share Napisano September 30, 2012 Ne, ne bomo spet o tistem.. Dejstvo je da sta obe igri po svoje zgrešeni- ena v levo, druga v desno.. Heh, ja glede Codemastersa res nimam lepega mnenja. Sem ga imel, dokler je obstajala serija CMR.. Je pa res da srčno upam da se vrnejo na pota stare slave z nasledim Dirtom.. Kakorkoli, igri smo dali priložnost (tega overrida res nismo probali, deadzone je bil na nuli, "testirali" smo pri kolegu, jaz sem itak brez volana). Žal ni šlo. Imamo preveč radi Formulo, da bi podpirali nekoga, ki bi s tem rad samo služil na 10 letnih frocih, ki jim mamice kupujejo igre. Evo, ravno med pisanjem tegale posta sem zasledil na TVju reklamo za to igro.. Raje nebi pisal sloganov s katerimi se fanjte hvalijo glede igre.. Pa dobro, če je vam žur, super Dejansko sem bil tako razočaran oz jezen nad vsem skupaj, da sem moral dat to iz sebe 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano September 30, 2012 Share Napisano September 30, 2012 Zanimvio da meni do zdaj ne 2010, ne 2011 niso bil še zdaleč ne v redu, vse sem zbrisal niti po 2 ovinkih. A sedaj lahko dejansko vozim in sploh ni slabo......daleč od tega. Če ZNAŠ in nastaviš volan pravilno deluje povsem naravno (ne samo deadzone na 0, more biti tudi saturation in linearity)......res ne vem kaj eni čarate, al pa imate prešvoh kompe......simulacija ni, to je jasno, ampak ma neko logiko vožnje, sicer jaz sigurno ne bi vozil. Tako da če bo šlo tako naprej bo f1 2015 zakon 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts