mAxL 1 106 Napisano March 16, 2012 Share Napisano March 16, 2012 Novo leto, nova F1 sezona in nova F1 igra. Tako kot dve leti do sedaj, je tudi letos Codemasters dobil licenco za izdelavo F1 igre. Nova igra bo izšla septembra in bo vsebovala vse dirkalnike in dirkališča iz letošnje 2012 sezone. Na voljo bodo tudi letošnja pravila, DRS in KERS, okvare dirkalnikov, varnostni avto, spremenljive vremenske razmere in še veliko več. Igra F1 2012 Game bo na voljo za Xbox 360, PS3 in PC. Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 16, 2012 Share Napisano March 16, 2012 Letos bomo pa klunaše žgal... Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano March 16, 2012 Share Napisano March 16, 2012 oo ja tole pa bo za nabavit Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano March 16, 2012 Share Napisano March 16, 2012 Nakladajo kekci. Nej gre Schumacherju al pa Raikkonenu težit s tem bednim špilom če ma jajca. Bi ga Kimi tako odfuku, da bi se samo pobral nazaj pred računalnik , kekc. Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 17, 2012 Share Napisano March 17, 2012 Čaki...kaj pa če popravijo fiziko, vemo da je nemogoče, če pa nardijo fiziko TOP in pravila TOP, je špil zmagovalni.....vseeno misija nemogoče pomoje. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 17, 2012 Share Napisano March 17, 2012 ....in potem svizec zavije čokolado 1 Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano March 17, 2012 Share Napisano March 17, 2012 Ko bojo popravili zvok (faking nujno) in fiziko, ter dodali kakšen tv style se bomo pa menili dalje. Trenutno pa so tole cvetke v tem videju... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 17, 2012 Share Napisano March 17, 2012 Tile v videju so pomojem rezerve od rezervnih dirkačev, da takšne klobasajo!! Pa z gamepadom igrajo " simulacijo" 1 Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano March 18, 2012 Share Napisano March 18, 2012 tista je res zgrešena ko z gamepadom igra simulacijo. no jaz pa s tipkovnico kar je skoraj isto. edina razlika je da jaz malo še hranim denar da kupim enega dobrega - kot študent brez nekega dohodka je to zelo težko. no saj bo. potem pa dober volan pa furat Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano March 18, 2012 Share Napisano March 18, 2012 To bo spet arkadna zadevica za bejbije, sem 120%. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 18, 2012 Share Napisano March 18, 2012 tista je res zgrešena ko z gamepadom igra simulacijo. no jaz pa s tipkovnico kar je skoraj isto. edina razlika je da jaz malo še hranim denar da kupim enega dobrega - kot študent brez nekega dohodka je to zelo težko. no saj bo. potem pa dober volan pa furat To je popolnoma razumljivo,da če ni denarja,ne moreš poseči po volanu visokega cenovnega razreda.Tudi sam sem na začetku(1999 in še prej) igral takratne simulacije na tipkovnico in gamepad.Ko pa sem začel služiti denarce pa sem si omislil najcenejšo Logitech-ovo različico volana,sedaj imam volan srednjega razreda,prav tako od Logitech-a in ne vidim razloga,da bi prešaltal na kaj drugega.Ne razumem pa teh pubecov v videu,ki kar nekaj nabijajo o kao simulaciji in kako je oh in sploh,potem pa vidiš kako nabijajo igro z gamepadom Saj ne rečem,igra mi je všeč,bi pa morali marsikaj spremeniti,ampak sigurno ne bodo,ker potem zgubijo veliko kupcev,ki pa so stari 10 let in jim starši kupujejo takšne igre,samo,da imajo mir(sploh mislim debele Japončke in razvajene Amerikančke),ki jim fizika in simulacija pomenita toliko kot meni lanski sneg. 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 18, 2012 Share Napisano March 18, 2012 Zakaj pa imeti nek dober volan, če pa dobimo prvi model DF pro-ja za tudi 35 40e, g25 za 80, 90eurov, tako da tudi teh 40e ni velika, grozna cena.Vseen ne vem kakšne razmere imate določeni, ni pa res tako veliko.Včasih je bila večja težava, ker so bili res dražji volani.Če pa pogledamo en Df Ex model rabljen volan, ga pa dobiš tudi za 20e, pa se tudi čisto dobro pelje z njim.Ko sem bil jaz študent, je blo več denarja kot danes, zmer smo neki švercal... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 18, 2012 Share Napisano March 18, 2012 Jop se strinjam z play-jem,tudi sam sem imel Logitech Df Ex in se da za male denarce lepo furati Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 sicilijeva dolina: ne vem koliko veš glede japoncev ampak tale narod je nor na igranje iger. pri njih imajo prav poklic da igraš igre. si poklicni igralec iger bab majo pa tolko v mesecu kot ti mogoče v celem življenju (pa ne da bi nekaj slabega o tebi mislil) pač visoko so merjeni tile japonski poklicni gejmerji Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Yeah, right ... Citiraj Link to post
Recommended Posts