Gapi 111 Napisano April 22, 2013 Share Napisano April 22, 2013 Deluje samo z njihovimi volani, kar je en velik vsem ostalim. Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 23, 2013 Share Napisano April 23, 2013 Za 120e pa od Thrusta pa dela povsod na usb, pa še zelo dobr menjalnik je. Citiraj Link to post
Ethan 35 Napisano April 24, 2013 Share Napisano April 24, 2013 Zanimivo da imaš na spletni strani 184 €. Aja, saj tudi Trustmasterja ne moreš priklopit na Fanatec, razen v primeru custom adapterja, ki stane cca. 80 eur. Fanatec volan + css shifter...podpora povsod. (pc, Xbox, ps3). Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 25, 2013 Share Napisano April 25, 2013 Th8rs menjalnik lahk prikopiš na pc, preko usbja, tega Fanateca pa le na F volane, če imam prav al se motim? Večina ljudi pa itak igra dobre dirkačine le na pc-ju, bore mal folka nabija Fm4 ali Gt5, če so že naredil tak menjalnik, dosti drag, bi ga lahko, da dela vsaj na ub+katerkoli volan, nočem bit pameten, samo ponudili niso veliko oz. so le za svoje volane. Sicer sem pa vseen mnenja, če še ima Frex menjalnik sekvenčni, da je res tisti menjalnik sigurno najboljši, ni pa enako poceni. Ne glej moje spletne cene, dobi se ga za 119e-129e kos, lahko ga tudi uredim, pač nisem še spuščal cene. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 22, 2013 Share Napisano August 22, 2013 Fanatec Clubsport V1 pedala - je možno nastavljati trdoto zavore? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano August 24, 2013 Share Napisano August 24, 2013 Ne. Rabiš kit, ki pa tudi ne naredi veliko bolj mehke zavore. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano August 24, 2013 Share Napisano August 24, 2013 Fanatec Clubsport V1 pedala - je možno nastavljati trdoto zavore? Ja drgač pr CSP maš direkt na pedalih en potenciometer, s katerim nastavljaš trdoto... Jest sm si tut zamenjal tisti železni distančnik na najdaljšega - 30mm, in je dost bolš. Maš tut eno ful mehko (ozko, dolgo) peno, samo je potem hod zame predolg. Tako da če maš CSP, tist distančnih zimproviziraš sam, ne rabiš kupovat kita. Super pedala drgač, samo včasih ko začnejo je***, bi jih pa najrajš skoz okno vrgu. Citiraj Link to post
Ramok 104 Napisano September 23, 2013 Share Napisano September 23, 2013 Evo danes prišlo po dolgem cajtu Ta je za primerjavo kako velika je ta stvar (samsung galaxy ace) 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 23, 2013 Share Napisano September 23, 2013 Ma ta fanatec niti ne gledam več, ker so me s kvaliteto vsega kar mam doma FANATEC razočarali na polno. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano September 23, 2013 Share Napisano September 23, 2013 Janko kaj pa pedali? Katere imaš in ali imaš celo s pedali probleme? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 23, 2013 Share Napisano September 23, 2013 CSR Elite in JA, mogu sm mu že v tistem programu nastavit nove MIN/MAX stopnje, da mi skos ne drka gas in da pride do 100%... Citiraj Link to post
Tyrion 10 Napisano October 15, 2013 Share Napisano October 15, 2013 Trenutno imam CSR Elite, CSP V2 in CSS SQ shifter in nimam popolnoma nobenih težav, predhodno sem imel Porsche 911 Turbo S in tudi nobenih težav, prodal sem ga naprej in po treh ali štirih letih še vedno deluje brezhibno. Podobnega za Thrustmaster in Logitech niti slučajno ne morem reči pa sem imel od teh dveh firm vsaj 5 FF volanov in kvaliteta izdelave in izkušnja vožnje tudi slučajno ni primerljiva s Fanatec da o kompatibilnosti TM in Logitecha z različnimi platformami niti ne govorim (Xbox, PS, PC). Pedala sem tudi že rastavil in naspajkal ročno, ki tudi deluje 100%. Je pa res da je treba Fanatec hardware dobro naštimati (v špilih, OSu in na volanu), ker je lahko to razlika med neuporabno opremo in vrhunsko izkušnjo. Če kdo rabi pomoč naj napiše. Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 15, 2013 Share Napisano October 15, 2013 Sej enako tudi sam nism imel niti ene težave, in sem imel vsaj 4 volane od Fanateca in stopalke, kolikor je pa bilo drugih garancij, ti pa niti nočem govorit, TH ne metat v isti koš, si vozila na T500rs, ja prednost F CSr-ja je le ta da še dela na x360, vse ostalo ni nič posebnega, zdej pride nov t500rs in pomoje bo enako delal na vseh sistemih. Primer Fanatec prodanih recimo 10 volanov, 3-4 garancije ali več, a zanimivo volan za 590e pa se pokvari v enem tednu,...in take zgodbe. TH recimo 8 kosov in do danes niti enega vprašanja. Druga reč, da jim model pusti skor 1,2k eur in dobi popraskan volan, pa take zgodbe, tko da.. Res pa je, da je zelo pametno, da si človek kupi Fanateca, kateri pozna programske reči, rad vstraja, rad kaj razstavi-sestavi-podmažeza tiste ki tega ne znajo ali nočjo, ni glih ta volan. Pač butična reč..,grdo rečeno, je imel pomoje kitajc slab dan, pa ni kaj dobr pršraufal, tudi take štorije so se dogajale.. 1 Citiraj Link to post
Tyrion 10 Napisano October 16, 2013 Share Napisano October 16, 2013 Ja sem videl veliko zgodb po forumih, samo sam res še nisem problema, drugače sem probal T500 in ni primerjave s Fanatecom kar se tiče "realnosti" občutka pri vožnji, je čisto preveč "servo-mehanski" tako kot g27. Ja meni je res to všeč da se da marsikaj softwaresko naštimat, pa tudi hardware modi niso tako zakomplicirani, npr. ročna zavora razni vmesniki, ... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 16, 2013 Share Napisano October 16, 2013 Ja lahko se zgodi da je kakšna serija čist zjebana, so bli takšni deli notr za celo serijo,... test je pa bil bolj v kurcu. Zokid še ti daj svoje mnenje, vem da si jih ze velik prešraufal, fanatecov in logitechov Citiraj Link to post
Recommended Posts