play 502 Napisano December 5, 2016 Share Napisano December 5, 2016 Men je sm zanimivo, enim bolj pomagajo k so kupil za 200e neki, recimo jaz sm zmetal za 20k eur robe nazaj pod garancijo, pa so mi dali brezplačno ene rdeče stoplake dodatek za stopalke ++še uničeno škatlco sem dobil, zaparavil pa le za moje delo in VSE poštnine prek 400e...toliko glede Fanateca, meni OK frima, ampka žal ne vem, imam občutek ko je pri njih kod nov delal, je blo sve narobe, meni se zdi da glih kadra nimajo najbolj OK... Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano December 5, 2016 Share Napisano December 5, 2016 Veliko je odvisno tudi od trga. V Ameriki ti pošljejo senzor za gas in sklopko pa čeprav ti nagaja samo en. Je pa dost žalostno, da imajo pod FAQ opisane te probleme. Očitno dobijo veliko pritožb glede senzorjev in pcb control boardov. Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano December 5, 2016 Share Napisano December 5, 2016 Nikoli nisem imel priložnosti sprobati fanatec produktov . Ko sem jih odkril sem se zaljubil v njih ker zgledajo vrhunsko in profesionalno . Sedaj par let za tem in ob prebiranju komentarjev , ter ogledu mnogih videov , je ljubezen ostala samo še vizualna . Kar se videza tiče so še vedno top , vendar je preveč komentarjev in pripomb glede vzdržljivosti in zanesljivosti . Skoraj vsak oz večina ljudi ki uporablja njihove izdelke dalj časa je imela vsaj eno težavo . Prav tako večina pohvali njihovo službo za reklamacije ampak to je slaba tolažba . Z nekaj iznajdljivosti in dobre volje se da ogromno narediti doma (po izobrazbi sem kuhar tak da ni izgovorov). Ciljam na stopalke in sekvenčni menjalnik . Button box je najmanjši probem prav tako ročna zavora . H shifter bo zahtevnejši projekt vendar je prav tako izvedljiv . Pol pa ostane še samo volan . In za ceno boljšega kompleta od fanateca dobiš DD . Skoraj ni kaj razmišljat ! No pa sem še razkril naslednje projekte damn damn damn 3 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano February 17, 2017 Share Napisano February 17, 2017 Sem opazil, da so na Fanatec strani novi driverji (mogoce tudi FW) z oznako V261. jaz imama sedaj gor beta V231, pa me firbec matra ali jih je ze kdo sprobal ta nove in ce se splaca namescat. TNX https://www.fanatec.com/eu-en/support/product;old_product_id;437 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 17, 2017 Share Napisano February 17, 2017 Prejšnji teden sem imel v iR dirko in je enemu med dirko odpovedal Fanatec volan in je začel preklinjati kot nor po zvezi in sem se takoj spomnil na tebe Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 17, 2017 Share Napisano February 17, 2017 (urejeno) Sem jaz ravno ta teden nalozil V261 (fw sm mel ze zadnji za moj volan). Če ti volan deluje uredu ti ODSVETUJEM. Že tako sem moral dat en windows update gor da so se naložili sploh, pa še ko v fanatec (game controllers) okencu kliknem na FANATEC WHEEL, se mi to okno obesi. (če kliknem najprej na pedala, potem tudi pri wheel ne zmrzne) Res pa je da jaz mam star sfukan, 3x popravljen GT3RSv2 volan. Uredil February 17, 2017 - PEK Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano February 17, 2017 Share Napisano February 17, 2017 (urejeno) tnx za tolazbo ravno pred namestitvijo, sem ze odinstaliral driverje in fanaleds, ker me pac firbec matra...jebat ga sej se da upam nazaj spravt. Drugac pa volancek zdej dela tipi top...je blo treba quick release mal zategnt na osi. Sem bil zgleda prevec nezen, ko sem mu hrbtenjaco menjal edit: ekola driverji gor, okno od property se odpre BP. Kalibracija dela, zdej pa javka da je tudi now FW na voljo in sicer za CSW v1 iz 141 ki ga imam sedaj na 205. Ce se prav spomnim, ko updejtam FW zgubim tudi on wheel settinge oz. profile? Si imel ti ze prej novejsi FW ki si ga namestil loceno? edit2: jep FW zbrise vse profile in ponovno je treba narest kalibracijo. Fanaleds zadji so tudi gor in zankrat v driverjih kaze vse ok oz. tako kot prej. Bo treba se zapelat. Ce pa se ze igram z ognjem...bom pa zamenjal se GPU AMD driverje z novejsimi 17.2.1...kamor gre bik naj gre pa se strik Bo petek bolj zanimiv...pircek je na zalogi za potencialno diagnosticiranje in zivciranje edit3: po pricakovanjih (volan sploh se nisem sprobal) z novimi GPU driverji ne morem vec overclockat monitorja na 75Hz...nisem se obupal, pircek pa ze tece edit4: s CRU monitorjem mi na 17.2.1 ne uspe vec spravit na karkoli vec od 60Hz...mi je pa ratalo znotraj AMD driverjev ampak samo na 69Hz, vse naprej je blurry. Sej ne da ne da bi to zares rabil...sam me moti, ce ne dela kot je prej. Wombat in Sipa od cloveskih ribic kot domac in pred kratkim odkrit craft sta med tem ze padla...jaz pa zgrozen nazaj dajem WHQL 16.12.2 ter z zalostjo ugotavljam, da so mi ostal samo se hofercki in to v majhni pakungi in dva orosena komunajzarja Volan na hitro sproban in deluje, ce kaj drugace pa zal ne morem se povedat dokler ne resim tega z GPU in se pofockam na kaksen serverju...ce bo kaj od AC testnega bom pa se preveril. edit_last_offtopic&pardon: eureka! Stari WHQL AMD driverji so spet monitor pognali na refresh, kjer je bil pred tem...woooohooo...jeba je sam ker sem zdej ze pogoltnu tolk pirckov da za volan ne bo vec pravga filinga. No zaenkrat volan dela z novimi driverji in novim FW-jem...skilla pa itaq ne dobis s tem al kwa ze..tko da vseen zame Uredil February 17, 2017 - AliBuggy 3 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 24, 2017 Avtor Share Napisano February 24, 2017 1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano March 3, 2017 Share Napisano March 3, 2017 SOB https://www.fanatec.com/eu-en/clubsport-wheel-base-v2-5.html 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 Malce firbcam in imam vprašanje. Kateri oborč za V2 ali ta novi V2.5 base. Neki kar bi bilo splošnega in ne potrebuje tistih dodatnih "paddle shifterjev" ? Izkušnje mogoče ? Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 Tole: https://www.fanatec.com/eu-en/steering-wheels/clubsport-steering-wheel-porsche-918-rsr-eu.html ali pa tole https://www.fanatec.com/eu-en/steering-wheels/clubsport-steering-wheel-formula-black-eu.html 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 7, 2017 Avtor Share Napisano March 7, 2017 Meni se najbolj dopade tale: https://www.fanatec.com/eu-en/steering-wheels/clubsport-steering-wheel-bmw-m3-gt2-eu.html Je pa res, da v živo nisem še nobenga sprobal. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 Kar poceni zadeve. Citiraj Link to post
Sparco755 13 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 Jaz imam Formulo black in BMW GT2. Formula volan sem uporabljal mogoče parkrat po pol ure, drugače pa vedno vozim z BMW obročem. Formulo uporabljam kot 200€ vredno utež za papir, in da lahko komu pokažem, kako deluje quick-release brez da šraufam BMW volan dol. Plusi in minusi obeh: BMW: + mi bolj odgovarja premer + občutek v roki - teža malo vpliva na force feedback - alkantara "vpije" pot in umazanijo in je težko za čistit, še posebej ker nočem zaliti elektronike Formula: + Teža; je lažji in se malo boljše čuti force feedback + OK za vozit formule oz. avtomobile z ne preveč rotacije? - pri avtomobilih, ki uporabljajo 900 stopinj rotacije ne moreš (oz. jaz nisem mogel :)) uloviti oversteer-a(drifta) s spuščanjem volana in to zna biti zelo velik minus - alkantara "vpije" pot in umazanijo in je težko za čistit (tega še nisem dovolj uporabljal, da bi ga moral čistit) Če bi še enkrat kupoval in bi si lahko privoščil tistih 100€ razlike, bi vzel verjetno Porsche 918 wheel, predvsem ker ima namesto alkantare usnje, ki si predstavljam, da je precej boljše za čistit, pa še malenkost lažji je od BMWjevega. Če ti je 100€ veliko, potem vzami BMWja - je good enough. Vsekakor se da za kateri drug del opreme bolje porabiti 100€. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 Lahko ugibam? Kaj alkantaro furaš brez rokavic? Jaz se nobenega volana ne dotaknem brez rokavic. Citiraj Link to post
Recommended Posts