Skoči na vsebino

Fanatec produkti

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 560
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kdor bo kupoval CSL Elite in ni vezan na XBOX naj v vsakem primeru vzame PS4 verzijo baze, ker ima izboljšano elektroniko in motor (enak kot je v CSW bazi). 

Trg simracing opreme ni več tako reven, kot je bil takrat, ko so oni s prvim CSW prišli ven. Tudi ostali proizvajalci so se malo zganili in malo dvomim, da bo njihov DD kaj zelo poseben. To so šli do

CSL Elite Racing Wheel - officially licensed for PS4™ EU   Date Added: 21/11/2018 Products: 1 Estimated shipping date: Actual shipping date: 22/11/2018 Total: 515.24€ Da se še jaz ma

Posted Images

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kaj mogoče kdo ve kdaj to pride na police in bo baza uporabnikov večja in posledično feedback večji ? Jaz sem bil ful ogret za tole pa sem se kar shaldil, ko sem spremljal te review-e. Mnenja so kar ločena, totalno me je pa sezulo, ko je na ISRTV priporočal TX nad tem fanatecom. V mislih sem imel sicer tale wheel base + v3 padela za pod jelko.

CSPv3 pedala lahko potrdim, da so TOP! Za ta denar skoraj ne vem, če lahko dobiš kaj boljšega.

WB pa glede na reviewe ne prepriča najbolj, boli pa tudi dejstvo, da je potrebno potem dokupiti še volanski obroč in cena potem spet ni več tako nizka.

Mogoče bi se splačalo počakat kaj bo Thrustmaster naumil s svojim naslednjim volanom - če bo ta res DD, bi znalo biti zanimivo, če bo cena konkurenčna.

Drugače pa malo @tomo meglic pocukat za rokav, če bo sestavil kakšno DD pošast. Pomoje si potem dober za desetletja.

• 3 weeks later...

Malce zavajujoče se mi zdi ali jaz kej ne vidim.

Wheel Base + RIM + Assetto za 399€. Tukaj moraš pol dokupit še recimo CSL Pedals z LC, ki so na voljo za 200€. Skupno torej 599€. Če pa recimo danes vzameš boundle, ki vsebuej vse zgoraj našteto pa pride 689€. Kje je tle štos ?

Če bi jaz tole kupoval, bi se mi izplačalo, saj pedalov ne rabim, ker imam že CSP V3. Ali pa za tiste, ki želijo namesto pedal z LC kupiti CSP v3, se jim tole splača. 

Tudi Porsche Wheel ti sam od sebe nič ne koristi :)

• 2 weeks later...

No pa imam slabo izkušnjo s Fanatecom.

Sem hotel kupit nove hall senzorje, ker stari niso več zanesljivi pa mi napišejo:

Thank you for your enquiry.
The sensors are very low in stock and this also is the reason why you are not able to purchase them via the website.
The only possibility would be to send the sensor to us and as soon as we have reproduced the fault, we can offer you a new sensor.
Please let me know, if I shall initiate this procedure

Kar bi pomenilo, da ostanem brez funkcionalnih pedal za 2 tedna +.

Napišem nazaj mail, da to pa ne bo šlo, če mi res ne morem kupiti novih oziroma, če mi lahko povejo ime dobavitelja, da kontaktiram njih.

Thank you for your reply.
I'm really sorry, but we unfortunately are unable to provide you another option regarding your sensors.

We also unfortunately are unable to tell you the manufacturer since these parts are built especially for us

Očitno bo potrebno iti po poti @ingange in narediti nekaj svojega. 

Industrijski potenciometri in hidravlična zavora? :D