tauko 6 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Si bom mal pogledal T300RS review-je, mi je bil mal preveč plastičen, pa sem ga kar prezrl. Za T500 me pa moti, ker ma statične paddle, pa precej velik je. A ima kdo od vas T300RS in če, kako je zadovoljen z volanom (pedali bi itak bili CSP V2)? Sem gledal pri Damjanu in bi me z F1 volanom prišel skor 600€, kar pa tudi ni malo, pa še nosilc za na mizo rabm. Bomo vidl, Božičk prhaja, pa sem bil valda kej pridn ...... Baje jih je play prodal že ene par komadov, vprašanje pa je če so tukaj prisotni. Lej kokr kol pogledaš, je večina volanov oblečenih v plastika take ali drugačne kakovosti, tko da tukaj pretirane izbire ni. Razen če se mal poigraš in kako carbon look al pa alu brushed look nalimaš čez, pa je problem rešen. Če se ne motim, je T500 zdaj dobavljiv tudi s premičnimi paddli, je pa res da je bila prvotna serija tako skonstruirana, sam ni dolg trajal, pa so začeli razni modi izhajat ven za spremembo "ušes". Zaradi velikosti t500-ke sem se tut jest zato rajš za manjšga bratca odloču. Hm, lej ne se ustrašit vsazga negativnga komentarja, k tut jest k sem se pridružu temu forumu, me je zokid mal "popluvu", pa ni blo zamer, pa še zmer tuki vztrajam 600€ bi ti pršu kakšen komplet? Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Tauko pa na koncu sem imel prav aneee....... Malo preveč sem prešratufal teh volančkov, dak da lahko povem kako je realna slika Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Hm, lej ne se ustrašit vsazga negativnga komentarja, k tut jest k sem se pridružu temu forumu, me je zokid mal "popluvu", pa ni blo zamer, pa še zmer tuki vztrajam 600€ bi ti pršu kakšen komplet? Pa saj ima prav, sam način je bil bl.... 399 je T300RS, F1 volan pa 170, pa še stojal za mizo, pa smo čez 600. Neki dobim, če uspem prodat G27, sam je še vedno velik. Pa še Božiček je po desetmu pismčku izjavu, da me ma dost, tko da začenjam verjet v dedka Mraza. Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Hm, lej ne se ustrašit vsazga negativnga komentarja, k tut jest k sem se pridružu temu forumu, me je zokid mal "popluvu", pa ni blo zamer, pa še zmer tuki vztrajam 600€ bi ti pršu kakšen komplet? Pa saj ima prav, sam način je bil bl.... 399 je T300RS, F1 volan pa 170, pa še stojal za mizo, pa smo čez 600. Neki dobim, če uspem prodat G27, sam je še vedno velik. Pa še Božiček je po desetmu pismčku izjavu, da me ma dost, tko da začenjam verjet v dedka Mraza. Če si gledu GTE verzijo, pride tolk ja (sam se pri playu osebno pozanimi za te cene), drugače pa obična T300 RS pride 330€, pa volan 170€, pa je 500 ojrov vse skup. Seveda je poj še "obvezno" šifter nabavt Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Momota nabavi, pa boš najhitrejši :-) Šalo na stran, sam sem kupil od enega tu gor že rabljenega Fanateca csr forzo.. To je bilo se mi zdi da dve leti nazaj. Pred tem sem imel g25, na katerem so šle pedalke v maloro, potenciometri bolj točno. Sktatka Fanatec mi je zakon, po zadnjih drajverjih je zame top volan in po občutku na volanu in pedalkah ene 40% boljši od g25. Kar se kvalitete tiče je sam volan mal bolj čigumijast, ko ga ne rabiš in se ti zdi da se bo v rokah polomil. No meni se ni in mi volan povsem dobro služi. Citiraj Link to post
maxxim 9 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Tudi meni dela Fanatec ze 2 leti brez problemov.Imam pa forza motorsport csr. Citiraj Link to post
Sparco755 13 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 za to ceno dobim ecci 700 ki je orng zverina proti fanateku Ecci 700? Jaz sem nasel samo ecci 7000, ampak ta stane vec kot $3500. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Momota nabavi, pa boš najhitrejši :-) Šalo na stran, sam sem kupil od enega tu gor že rabljenega Fanateca csr forzo.. To je bilo se mi zdi da dve leti nazaj. Pred tem sem imel g25, na katerem so šle pedalke v maloro, potenciometri bolj točno. Sktatka Fanatec mi je zakon, po zadnjih drajverjih je zame top volan in po občutku na volanu in pedalkah ene 40% boljši od g25. Kar se kvalitete tiče je sam volan mal bolj čigumijast, ko ga ne rabiš in se ti zdi da se bo v rokah polomil. No meni se ni in mi volan povsem dobro služi. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 za to ceno dobim ecci 700 ki je orng zverina proti fanateku Ecci 700? Jaz sem nasel samo ecci 7000, ampak ta stane vec kot $3500. ja 7000 eno nulo sem pozabil, govorim pa o rabljenen volanu, ki se suce tam okoli 600-700 eur, novi v angliji pride okoli 1000 funtov, brez obroča Citiraj Link to post
Ethan 35 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Če te zanima: http://www.ebay.it/itm/THRUSTMASTER-Volante-T300-Ferrari-GTE-Integrale-per-Ps4-Ps3-e-PC-/161473906817?pt=Giochi_Online_MMORPG&hash=item2598984881 + poštnina: 6€ v Italiji Ti lahko naročim, ker imam prijatelja v Italiji. Potem pa osebni prevzem pri meni ( okolica Nove Gorice) al pa po pošti. Jaz sem pri njih že vzel GT obroč ter volan Thrustmaster Tx. Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Če te zanima: http://www.ebay.it/itm/THRUSTMASTER-Volante-T300-Ferrari-GTE-Integrale-per-Ps4-Ps3-e-PC-/161473906817?pt=Giochi_Online_MMORPG&hash=item2598984881 + poštnina: 6€ v Italiji Ti lahko naročim, ker imam prijatelja v Italiji. Potem pa osebni prevzem pri meni ( okolica Nove Gorice) al pa po pošti. Jaz sem pri njih že vzel GT obroč ter volan Thrustmaster Tx. Ethan, hvala za namig, bom verjetno kar pri Damjanu vzel T300RS, ki pa je zanimivo pri Mr.Priceu dražji kot pri nas. Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Aja, glede Thrustmaster F1 obroča. Ful enih gumbov, sam a se jih v rF2, pCars, GSC, AC sploh lahko uporabi? Kdo ga sigurno ima, pa me zanimajo izkušnje oz. uporabnost. Davor, Ti pa zmiži na obe očesi, ampak tut taka vprašanja eni postavljamo. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 11, 2014 Share Napisano November 11, 2014 vsi gumbi delajo, v vseh spilih, se streljačine lahko igraš Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano November 11, 2014 Share Napisano November 11, 2014 No ja, tega pa glih ne. Hvala. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 11, 2014 Share Napisano November 11, 2014 Ka ne, gamermuscle igrat counter strike z G27 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts