B_U_R_I 3 290 Napisano October 3, 2014 Avtor Share Napisano October 3, 2014 Zakaj pa da se ne bi? Pri Fanatecu je bil vedno problem zanesljivost,ne FFB performance ... Citiraj Link to post
Sparco755 13 Napisano October 3, 2014 Share Napisano October 3, 2014 Verjetno vas je mnogo čakalo na tole novico: http://www.fanatec.com/forum/discussion/144/fanatec-products-on-xbox-one/p1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 9, 2014 Share Napisano October 9, 2014 Zakaj pa da se ne bi? Pri Fanatecu je bil vedno problem zanesljivost,ne FFB performance ... Ohh kje, crs elite za 500e gol volan, se je 40% slabše obnašal na ps3+GT6 , kot TH 500 RS tko da...., ni glih to to! Za pc ne rečem, sta oba nekje skor enaka! Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 A se tole splača al ne? Nimam ravno denarja za csw2, bi pa rad nekaj boljšega od trenutnega stanja. Ok, vem, da je potem še poštnina in table clamp (jp, navadna miza), CSR Elite pa tudi ni ravno znan po zanesljivosti. 500€ ne bi kr tko stran metal... Hvala za namige oz. mnenja. Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Moje osebno mnenje, trenutno se fanateca izogibi. Kokr je ze zokid omenil, tehnologija je ta prava, sam zanesljivost pa šepa po celi črti. Volani crkujejo k po tekočem traku ( men sta 2 crknla v obdobju 1 leta). No, vsaj do takrat so. Vec ti tut play lohk pove, k jih je distributiru. In kokr se spomnm, tut tale baza ni bla imuna na okvare. Tud jaz isčem nov volan in za1x sem se zapičil v nov thrustmasterjev model T300 RS (možna menjava volana)oz. T300 GTE izvedenka (ferrari). Na review-ih ga kr hvaljo, edina hiba so stopalke, k jih dobiš zraven, sam to si lohk poj fanatekove clubsport stopalke ke ubodes al pa od t500, pa TH8A shifter od TH, suma sumarum na koncu je okrog 500€ za solidno sim opremo. Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Ja, vem da je Play ravn zato opustu Fanatec, sam Fantaec je pa Fanatec. CSP v2 so kot noč in dan v primerjavi z mojim starimi G27 pedali. In rad bi dobil en volan, k ne zbudi cele hiše, ko zapeleš v travo (jao v rF2) al pa čez mal višji robnik, G27 je tuki k da bi koncert od Rammsteinov poslušu, trese pa tut, k da bi se ravn hiša podirala na mizo. Ja, in zamenljivost volanov je tut goody. Exosa na 900 vozt je umetnost, ki je ne bom nikol obvladu. Hvala za mnenje. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 9, 2014 Avtor Share Napisano November 9, 2014 Jst bi raje vzel T500RS. S Fanatecom imam slabe izkušnje. Tudi meni je crknu. Z Logitechom in Thrustmasterjem nikoli nobenih težav. 500€ je samo volan ali tudi stopalke? Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 (urejeno) Jst bi raje vzel T500RS. S Fanatecom imam slabe izkušnje. Tudi meni je crknu. Z Logitechom in Thrustmasterjem nikoli nobenih težav. 500€ je samo volan ali tudi stopalke? Na fanatecovi strani gledam, tok ca. sam baza pride (550$), brez volana brez stopalk. Če si seveda to mislil. T300 sem pa zato omenil, ker je trenutno edini volan, k je kompatibilen s PS4/PS3/PC. T500 pa PLAY prodaja, če boš zainteresiran. Sam kokr se spomnm, je tut ta kr mal glasen pri efektih. p.s.: volani so pa od 180-350$ za gor nataknt [wall] [wall] Uredil November 9, 2014 - tauko Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Si bom mal pogledal T300RS review-je, mi je bil mal preveč plastičen, pa sem ga kar prezrl. Za T500 me pa moti, ker ma statične paddle, pa precej velik je. A ima kdo od vas T300RS in če, kako je zadovoljen z volanom (pedali bi itak bili CSP V2)? Sem gledal pri Damjanu in bi me z F1 volanom prišel skor 600€, kar pa tudi ni malo, pa še nosilc za na mizo rabm. Bomo vidl, Božičk prhaja, pa sem bil valda kej pridn ...... Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Če boš kupoval volan po izgledu, ne pa po performansu, si omisli raje kakšen Barbi volan, tile so ful lepi pa in. Kot se se enemu rekel, nisem se imel T300 moznost sprobat, ampak če je pol toliko dobra kot T500, pohčije vsakega Fanateka Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 zokida poslušaj. Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Če boš kupoval volan po izgledu, ne pa po performansu, si omisli raje kakšen Barbi volan, tile so ful lepi pa in. Kot se se enemu rekel, nisem se imel T300 moznost sprobat, ampak če je pol toliko dobra kot T500, pohčije vsakega Fanateka Lej, verjamem, da vse veš (in mariskaj narediš sam bolje kot bi bilo narejeno, če bi kupil), sam takle komentar pa lahko prihraniš zase. Ne vem, kaj naj bi kazalo na to, da gre za izgled, ker plastika je zame material in ne izgled. Hvala vseeno za mnenje. 1 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Ni to blo slabonamerno povedano, plastika na thaju je bolj kvalitetna kot na Fanatecu alu. Ko en rece da je preveč plastičen mi malo kocine dvigne, ni vse v izgledu oz. po dotuki, bistvo volana je kaj znotraj skriva in tukaj je največja slabost Fanateka Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Ni to blo slabonamerno povedano, plastika na thaju je bolj kvalitetna kot na Fanatecu alu. Ko en rece da je preveč plastičen mi malo kocine dvigne, ni vse v izgledu oz. po dotuki, bistvo volana je kaj znotraj skriva in tukaj je največja slabost Fanateka Ma, sej sem razumu, sam Barbike pa res ne bi blo treba zravn tlačt. Pa bistvo sploh ni volan, ampak tist, k sedi za volanom. Zato jest lepo vozm sam zase, ker ste zame tuki gor pač prehitri, simpl ne? Itak so Fanateki svinjsko dragi, pa je varianta sam rablen, pa še ta ni pocen. Sam ta nove CSW V2 pa hvaljo skor vsi recenzenti in jest drugih informacij nimam. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 za to ceno dobim ecci 700 ki je orng zverina proti fanateku Citiraj Link to post
Recommended Posts