Ramok 104 Napisano September 29, 2014 Share Napisano September 29, 2014 Živjo jaz sem imel iste probleme z fanatec pedali V1.Gas je bil nekje 80% . Ma sem naroču nove senzorje in delajo spet kot urca. Kolk so te pa pršli novi senzorji? Maš link? Bo lohk še prav prišel Naroču sem jih direkt od Fanateca in so bli 32€ z poštnino ni lih poceni ma vsaj ni več problema. Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano September 29, 2014 Share Napisano September 29, 2014 Živjo jaz sem imel iste probleme z fanatec pedali V1.Gas je bil nekje 80% . Ma sem naroču nove senzorje in delajo spet kot urca. Kolk so te pa pršli novi senzorji? Maš link? Bo lohk še prav prišel Naroču sem jih direkt od Fanateca in so bli 32€ z poštnino ni lih poceni ma vsaj ni več problema. Ja, petnajst so brez poštnine, če maš koga gor v Nemčiji. Matej, a ti jaz nabavm en senzor, ko bom že naročal, pa jih dobiš za ceno slovenske poštnine? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 30, 2014 Share Napisano September 30, 2014 Kdo ve, če je isti za pedala Fanatec CSR Elite? Ker če je, bi tut jaz enega naročil ker mi gas jebe. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano September 30, 2014 Share Napisano September 30, 2014 Andrej, samo še nek preverim danes zvečer za sigurno... če bom rabu ti napišem do jutri, pa si razdeliva/mo poštnino. Hvala! Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano September 30, 2014 Share Napisano September 30, 2014 Kdo ve, če je isti za pedala Fanatec CSR Elite? Ker če je, bi tut jaz enega naročil ker mi gas jebe. Janko, preveri na njihovi spletni strani in če je, povej. Jaz bom enkrat konec tedna naredil naročilo, do takrat je čas. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 30, 2014 Share Napisano September 30, 2014 pojma nimam kje na njihovi strani bi to najdu... Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano September 30, 2014 Share Napisano September 30, 2014 pojma nimam kje na njihovi strani bi to najdu... Bi reku, da ni, je pa tale sigurno. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 30, 2014 Avtor Share Napisano September 30, 2014 On ima s pedalom za gas probleme, ne z bremzo ... Tega pa tudi jaz ne najdem na spletni strani ... Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano September 30, 2014 Share Napisano September 30, 2014 , sem sam "še enga naroču" vidu. Za gas pa res bl švoh kaže. Citiraj Link to post
Sparco755 13 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 Jaz še vedno iščem invite code za Fanatec ClubSport wheelbase V2. Če ima kdo kodo in je ne misli porabiti, naj mi prosim pošlje ZS. Citiraj Link to post
Ethan 35 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Jaz še vedno iščem invite code za Fanatec ClubSport wheelbase V2. Če ima kdo kodo in je ne misli porabiti, naj mi prosim pošlje ZS. Imam kodo. Če ne bom nabavil, lahko posredujem. Samo čakam kaj bo s podporo Xbox One ter PS4. LP; Ethan Citiraj Link to post
Sparco755 13 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Nekje sem zasledil, da če naročiš nov wheelbase, dobiš še eno kodo. Mogoče kdo ve, ali se dobi nova koda takoj, ali te postavijo na konec čakalne vrste za kodo? Jaz rabim samo en wheelbase in če dobim ob nakupu še eno kodo, jo bom potem delil naprej ali vrnil tistemu ki mi jo je dal, če izrazi željo. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 2, 2014 Avtor Share Napisano October 2, 2014 Jaz še vedno iščem invite code za Fanatec ClubSport wheelbase V2. Če ima kdo kodo in je ne misli porabiti, naj mi prosim pošlje ZS. Imam kodo. Če ne bom nabavil, lahko posredujem. Samo čakam kaj bo s podporo Xbox One ter PS4. LP; Ethan Če se ne motim, sem nekje zasledil, da naj je zaenkrat še ne bi bilo, ampak naj bi to uredili v bodoče z upgradom firmware. Citiraj Link to post
Ethan 35 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Ja, v bodoče bo... Samo zanekrat so sporočili, da imajo podpisano pogodbo z enim izmed Microsoft ter Sony. In na Facebooku so objavili slikico z "A" gumbom. Naj bi izdelali obroče samo za Xbox One ter PS4. In cena teh obročov me zanima. Ali bo okrog 100€ ali 300€?? Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 3, 2014 Share Napisano October 3, 2014 Druga reč je , kako se bo sploh volan obnašal na x1 ali ps4, če se bo enako kot TH, kapo dol, sm sem 100% da ne! Citiraj Link to post
Recommended Posts