Skoči na vsebino

Fanatec produkti

B_U_R_I

Recommended Posts

Živjo jaz sem imel iste probleme z fanatec pedali V1.Gas je bil nekje 80% .

Ma sem naroču nove senzorje in delajo spet kot urca.

Kolk so te pa pršli novi senzorji? Maš link? Bo lohk še prav prišel :)

Naroču sem jih direkt od Fanateca in so bli 32€ z poštnino ni lih poceni ma vsaj ni več problema.

• Odgovori 560
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kdor bo kupoval CSL Elite in ni vezan na XBOX naj v vsakem primeru vzame PS4 verzijo baze, ker ima izboljšano elektroniko in motor (enak kot je v CSW bazi). 

Trg simracing opreme ni več tako reven, kot je bil takrat, ko so oni s prvim CSW prišli ven. Tudi ostali proizvajalci so se malo zganili in malo dvomim, da bo njihov DD kaj zelo poseben. To so šli do

CSL Elite Racing Wheel - officially licensed for PS4™ EU   Date Added: 21/11/2018 Products: 1 Estimated shipping date: Actual shipping date: 22/11/2018 Total: 515.24€ Da se še jaz ma

Posted Images

Živjo jaz sem imel iste probleme z fanatec pedali V1.Gas je bil nekje 80% .

Ma sem naroču nove senzorje in delajo spet kot urca.

Kolk so te pa pršli novi senzorji? Maš link? Bo lohk še prav prišel :)

Naroču sem jih direkt od Fanateca in so bli 32€ z poštnino ni lih poceni ma vsaj ni več problema.

Ja, petnajst so brez poštnine, če maš koga gor v Nemčiji. Matej, a ti jaz nabavm en senzor, ko bom že naročal, pa jih dobiš za ceno slovenske poštnine?

Kdo ve, če je isti za pedala Fanatec CSR Elite? 

Ker če je, bi tut jaz enega naročil ker mi gas jebe. 

Janko, preveri na njihovi spletni strani in če je, povej. Jaz bom enkrat konec tedna naredil naročilo, do takrat je čas.

Jaz še vedno iščem invite code za Fanatec ClubSport wheelbase V2. Če ima kdo kodo in je ne misli porabiti, naj mi prosim pošlje ZS.

Imam kodo. Če ne bom nabavil, lahko posredujem. Samo čakam kaj bo s podporo Xbox One ter PS4. 

LP; Ethan

Nekje sem zasledil, da če naročiš nov wheelbase, dobiš še eno kodo. Mogoče kdo ve, ali se dobi nova koda takoj, ali te postavijo na konec čakalne vrste za kodo? Jaz rabim samo en wheelbase in če dobim ob nakupu še eno kodo, jo bom potem delil naprej ali vrnil tistemu ki mi jo je dal, če izrazi željo.

Jaz še vedno iščem invite code za Fanatec ClubSport wheelbase V2. Če ima kdo kodo in je ne misli porabiti, naj mi prosim pošlje ZS.

Imam kodo. Če ne bom nabavil, lahko posredujem. Samo čakam kaj bo s podporo Xbox One ter PS4. 

LP; Ethan

Če se ne motim, sem nekje zasledil, da naj je zaenkrat še ne bi bilo, ampak naj bi to uredili v bodoče z upgradom firmware.

Ja, v bodoče bo... Samo zanekrat so sporočili, da imajo podpisano pogodbo z enim izmed Microsoft ter Sony. In na Facebooku so objavili slikico z "A" gumbom. Naj bi izdelali obroče samo za Xbox One ter PS4. In cena teh obročov me zanima. Ali bo okrog 100€ ali 300€??