Skoči na vsebino

Fanatec produkti

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 560
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kdor bo kupoval CSL Elite in ni vezan na XBOX naj v vsakem primeru vzame PS4 verzijo baze, ker ima izboljšano elektroniko in motor (enak kot je v CSW bazi). 

Trg simracing opreme ni več tako reven, kot je bil takrat, ko so oni s prvim CSW prišli ven. Tudi ostali proizvajalci so se malo zganili in malo dvomim, da bo njihov DD kaj zelo poseben. To so šli do

CSL Elite Racing Wheel - officially licensed for PS4™ EU   Date Added: 21/11/2018 Products: 1 Estimated shipping date: Actual shipping date: 22/11/2018 Total: 515.24€ Da se še jaz ma

Posted Images

Hojla,

trenutno uporabljam komplet G27, nameravam pa kupit zamenjavo za pedala in sicer Fanatecove CS V2. Zanima me, a ima kdo kakšne izkušnje s to kombinacijo, na netu sicer je nekaj napisano, pa ne bi vsega bral? Verjetno je najboljš kar priklopit direkt usb na PC, ker si sicer na istem, kar se tiče "občutljivosti" pedal, V2 pa imajo precej boljšo občutljivost. Skratka, se vam zdi zadeva smiselna? Vem, da ne prinese hitrejših časov sama po sebi, je pa občutek sigurno bolj realen.

Aja, koliko potem pride nekega nastavljanja občutljivosti, je dovolj, da za vsako simulacijo nastaviš en profil ali je potem potrebno še za vsak avto spreminjat? Po mojem bo za moj nivo dovolj ena nastavitev za sim in to je to?

Hvala za informacije in posredovana mnenja

PS : Če pa koga zanimajo G27 pedali, zdaj bodo kmalu na voljo, za oboje nimam prostora.

Ola, jest mam G27 volan in CS V1 pedala in deluje dobro. Sicer je vsaj pri mojih tko, da jih vsake tolko mal sfleša, pa si je treba vzet minuto cajta pa prenastavt mal, ampak nič hujšega. So pa pedala res super, load cell je zakon, ko se mal navadiš!

Ola, jest mam G27 volan in CS V1 pedala in deluje dobro. Sicer je vsaj pri mojih tko, da jih vsake tolko mal sfleša, pa si je treba vzet minuto cajta pa prenastavt mal, ampak nič hujšega. So pa pedala res super, load cell je zakon, ko se mal navadiš!

Evo, to sem hotu slišat. Ko se razštela, pol jasno, sam ne za vsak avto po svoje.Pa vsa pedala (sile potiska) si lahko prilagodiš, to je tudi plus. In maš direkt na PC ali preko adapterja na volan priklopljeno? Sem bral, da je boljši kar direkt, ker imaš sicer samo 256 različnih vrednosti pritiska na vseh pedalih, če pa direkt, jih je pa 1024.

Ja, jest mam kar direkt. Gas in žlajf mata po 1024, sklopka pa 256. Drgač pa nič ne nastavljam posebej za različne igre...

Ne vem pa, a mam samo jest problem, al je na splošno to - npr. kdaj pridem v igro in mi ob polnem pritisku na gas pokaže kot da imam npr. samo 80% gasu. Grem v nastavitve in zmanjšam območje, tko da je potem ok. Minuta pa je urejeno, pa še to ti verjetno nebo treba, pomoje le mene nek zaj***vajo moja pedala. :)

Pa v assetto corsa si potem nastaviš brake gamma na 1.0 pri teh pedalih.

Ja, lahko je tole, čeprav verjamem, da si že poskusil (brez uspeha).

Zdaj sam še upam, da bom pedala spravil pod mizo tako, da ne bom z gasom rukal radiatorja (drgač se pa radiator odmontira, a ne ? :blink:).

Ja sm se že kar dost igral - vsaj 3x komplet podrl, menjal kable na različne konektorje(gas-sklopka) itd... kadar mi zazna le npr. 80% gasu, je to tko, da ob do konca pohojenem gasu vrednost kar nekej skače med 80% in 100% samo od sebe?!? Zdej pozimi bom bolj pr cajtu, pa se bom spet lotu znova ugotavljat :) Upam samo, da me ne pustijo na cedilu na prvi dirki GT3  [opa]  :D

Živjo jaz sem imel iste probleme z fanatec pedali V1.Gas je bil nekje 80% .

Ma sem naroču nove senzorje in delajo spet kot urca.

Kolk so te pa pršli novi senzorji? Maš link? Bo lohk še prav prišel :)