JocoG23 416 Napisano September 23, 2014 Share Napisano September 23, 2014 Fantje kake imate kaj izkušnje s Porsche GT2 volanom? Mi nekdo ponuja za nizko ceno. Volan dobr zgleda edino sam obroč se mi zdi predebel... Kaj vem. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 24, 2014 Avtor Share Napisano September 24, 2014 Jaz sem imel CSR. Kar je dost podobno. Razočaran nad kvaliteto, ker se je vseskup kvarlo. Drugače pa niti ne tako slab volan. Malo boljši od G25, vendar sem pogrešal menjalnik... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 24, 2014 Share Napisano September 24, 2014 Raje G25/27 probaj dobit Joco. Fanatec bo skos neki narobe. Obroč je tut zelo debel, tko da ga ni fajn vrtet. Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 25, 2014 Share Napisano September 25, 2014 500rs obvezno za tako ceno... če bo kdo nucal kodo, sm tudi jaz neki dobil... Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Hojla, trenutno uporabljam komplet G27, nameravam pa kupit zamenjavo za pedala in sicer Fanatecove CS V2. Zanima me, a ima kdo kakšne izkušnje s to kombinacijo, na netu sicer je nekaj napisano, pa ne bi vsega bral? Verjetno je najboljš kar priklopit direkt usb na PC, ker si sicer na istem, kar se tiče "občutljivosti" pedal, V2 pa imajo precej boljšo občutljivost. Skratka, se vam zdi zadeva smiselna? Vem, da ne prinese hitrejših časov sama po sebi, je pa občutek sigurno bolj realen. Aja, koliko potem pride nekega nastavljanja občutljivosti, je dovolj, da za vsako simulacijo nastaviš en profil ali je potem potrebno še za vsak avto spreminjat? Po mojem bo za moj nivo dovolj ena nastavitev za sim in to je to? Hvala za informacije in posredovana mnenja PS : Če pa koga zanimajo G27 pedali, zdaj bodo kmalu na voljo, za oboje nimam prostora. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Ola, jest mam G27 volan in CS V1 pedala in deluje dobro. Sicer je vsaj pri mojih tko, da jih vsake tolko mal sfleša, pa si je treba vzet minuto cajta pa prenastavt mal, ampak nič hujšega. So pa pedala res super, load cell je zakon, ko se mal navadiš! Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Ola, jest mam G27 volan in CS V1 pedala in deluje dobro. Sicer je vsaj pri mojih tko, da jih vsake tolko mal sfleša, pa si je treba vzet minuto cajta pa prenastavt mal, ampak nič hujšega. So pa pedala res super, load cell je zakon, ko se mal navadiš! Evo, to sem hotu slišat. Ko se razštela, pol jasno, sam ne za vsak avto po svoje.Pa vsa pedala (sile potiska) si lahko prilagodiš, to je tudi plus. In maš direkt na PC ali preko adapterja na volan priklopljeno? Sem bral, da je boljši kar direkt, ker imaš sicer samo 256 različnih vrednosti pritiska na vseh pedalih, če pa direkt, jih je pa 1024. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Ja, jest mam kar direkt. Gas in žlajf mata po 1024, sklopka pa 256. Drgač pa nič ne nastavljam posebej za različne igre... Ne vem pa, a mam samo jest problem, al je na splošno to - npr. kdaj pridem v igro in mi ob polnem pritisku na gas pokaže kot da imam npr. samo 80% gasu. Grem v nastavitve in zmanjšam območje, tko da je potem ok. Minuta pa je urejeno, pa še to ti verjetno nebo treba, pomoje le mene nek zaj***vajo moja pedala. Pa v assetto corsa si potem nastaviš brake gamma na 1.0 pri teh pedalih. Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Ja, lahko je tole, čeprav verjamem, da si že poskusil (brez uspeha). Zdaj sam še upam, da bom pedala spravil pod mizo tako, da ne bom z gasom rukal radiatorja (drgač se pa radiator odmontira, a ne ? ). Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Ja,samo prej vodo zapri Citiraj Link to post
daks 193 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Ja, lahko je tole, čeprav verjamem, da si že poskusil (brez uspeha). Zdaj sam še upam, da bom pedala spravil pod mizo tako, da ne bom z gasom rukal radiatorja (drgač se pa radiator odmontira, a ne ? ). Ja sm se že kar dost igral - vsaj 3x komplet podrl, menjal kable na različne konektorje(gas-sklopka) itd... kadar mi zazna le npr. 80% gasu, je to tko, da ob do konca pohojenem gasu vrednost kar nekej skače med 80% in 100% samo od sebe?!? Zdej pozimi bom bolj pr cajtu, pa se bom spet lotu znova ugotavljat Upam samo, da me ne pustijo na cedilu na prvi dirki GT3 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Pri G25 pomaga, da razdreš pedale, počistiš umazanijo in zaliješ potenciometre z WD40 Prej ko sem dosti vozil, je bilo treba na par mesecev ponavljat, zdaj je že skoraj leto dni mir. Res pa je, da sem nazadnje dobesedno zalil vse skupaj Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Jaz sem probal Fanatec pedala in hitro prodal naprej. Imel iste probleme, gas ni prijel do konca. Kr nekaj, da bom pa vedno brikal po nastavitvah ko grem pelat jih pa k gleda Citiraj Link to post
Ramok 104 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Živjo jaz sem imel iste probleme z fanatec pedali V1.Gas je bil nekje 80% . Ma sem naroču nove senzorje in delajo spet kot urca. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano September 29, 2014 Share Napisano September 29, 2014 Živjo jaz sem imel iste probleme z fanatec pedali V1.Gas je bil nekje 80% . Ma sem naroču nove senzorje in delajo spet kot urca. Kolk so te pa pršli novi senzorji? Maš link? Bo lohk še prav prišel Citiraj Link to post
Recommended Posts