B_U_R_I 3 290 Napisano March 6, 2012 Share Napisano March 6, 2012 (urejeno) CSR Wheel Review by SimRacingTonight: CSR Pedal review by SimRacingTonight: CSR Shifter review by Sonac: Uredil March 6, 2012 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 6, 2012 Avtor Share Napisano March 6, 2012 A je kdo že zasledil, če obstaja kakšen podoben mod kot je NiXiM za G25/G27 pedala? Tako sem se navadil, da so mi ta CSR pedala čist brezvezna ... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 6, 2012 Share Napisano March 6, 2012 nebi vedel... prodaj jih alpa zamenjaj za CSR elite. Play bo zih kaj zrihtal hehhee A shifter je pa isti ku*** kot moj ane sam lepš zgleda... ni nekej prav hudga. Ampak saj itak sam seqvenčnega uporabljam za naprej pa nazaj prtisnt je pa tut ta dobr. Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 6, 2012 Share Napisano March 6, 2012 K nimaš zadej tisto vzmet oz nekje je matica in tršaš stopalke....al se motim, pa da imajo le Elite in CS stopalke to..moje majo, so lahko dosti bolje trde! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 6, 2012 Avtor Share Napisano March 6, 2012 Majo ja, sam tut če do konca stegnem ni tok trdo kokr sm mel prej na G25. Pa še progressive spring ni ... Lahko bi edin tko še bolj stršal, da bi hod skrajšal, tega pa nočem.. Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 6, 2012 Share Napisano March 6, 2012 Kaj pa uni mod da nabaviš,če paše na te fedre oz fedr na ferd.. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 6, 2012 Avtor Share Napisano March 6, 2012 To pa ne vem ... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 6, 2012 Share Napisano March 6, 2012 fedr ful raztegn pa je. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 6, 2012 Share Napisano March 6, 2012 Zamakneš za eno luknjo višje, pa so bolj trda. To je mišljeno, če imaš Clubsport Pedals Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 6, 2012 Avtor Share Napisano March 6, 2012 mAxL - to se da tut na CSR pedalih nardit, sam s tem zmanjšaš hod pedala česar pa nočem... Poleg tega pa samo stršaš pedal in ni tistga progressive občutka... Loadcella se pa verjetno ne da zmontirat gor? Sej v principu tale CSR izgledajo skor ista kot CSR Elite... Citiraj Link to post
sonac 14 Napisano March 6, 2012 Share Napisano March 6, 2012 Ne, loadcell ne paše gor, CSR Elite imajo popolnoma drugačen mehanizem na zavori Jaz še nisem slišal, da bi kdo delal te progresivne vzmeti za CSR pedale, morda pa se bo kdo lotil. Zaenkrat je to verjetno skoraj neobstoječe tržišče v primerjavi z G27 in G25 pedali, ki jih ima skoraj vsak. Kako pa se CSR pedala kaj primerjajo z G27 pedali, če ignoriraš nixim mod? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 6, 2012 Avtor Share Napisano March 6, 2012 Za G27 ne vem, ker jih nisem mel - ta so menda malce bolj prilagodljiva. G25 je pa to kar dobiš in ne moreš nič prilagajat. Tko da proti G25 bi reku, da so boljša, tudi po občutku zaviranja. Je pa fajn, ker imajo dost več hoda kot G25 in si lahko bolj natančen... Vozil sem samo ta vikend, ker me med tednom ni nič doma. V nedeljo spet pridem in me najprej čaka brušenje in štrihanje ogrodja, tko da spet ne bom najbrž nič vozil... Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 6, 2012 Share Napisano March 6, 2012 Kaj pa glede volana, kako se ti reč zdi? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 6, 2012 Avtor Share Napisano March 6, 2012 Ne vem, sej pravim, da sem čisto premalo vozil. Občutki niso bili preveč dobri na splošno - in zaradi volana in zaradi stopalk. Sprobaval sem raznorazne nastavitve pa nekako ni blo pravga efekta. iRacinga sploh nism mogu normalno vozit, RaceON je pa še nekako šlo... Ne vem, bo treba si mal več cajta vzel, zaenkrat ga ni blo dost... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 6, 2012 Share Napisano March 6, 2012 bomo na zidanci probal mi. Citiraj Link to post
Recommended Posts