AliBuggy 1 008 Napisano October 6, 2017 Share Napisano October 6, 2017 Danes sem nadgradil CSW V1 z zadnjim Firmwareom (315) in driverji V292. Kar sem opazil je, da sta iz volanskih nastavitev izginila parametra LIN in DEA, ki sem jih sicer imel na OFF, samo vseeno se pocutim nekako opeharjenega Mogoce kdo ve kako pomembna sta (bila) ta dva parametra in ce ste z njimi karkoli kompenzirali? Naceloma je za CSL s tem updejtom prisla nova opcija FEI zato sem tudi jaz po tihem upal da bo kaj vec ali vsaj isto ne pa manj. Sej ne da bi rabil, tudi odpeljat sem sel s starimi nastavitvami pa se je zdelo cisto ok...me pa firbec matra kaj je bil razlog da so se znebil tega in ce je bilo res tako neuporabna nastavitev. Sicer je pa v vsaki slabi stvari tudi kaksna dobra...bom imel lahko za izgovor, ce bom danes na rally-ju suxal cheers! Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 6, 2017 Share Napisano October 6, 2017 wooohoo dobro sem jo odnesel, tako da je manjek verjetno nepomemben, al smo ratal pa ze taki lejmerji, da steje samo kolk pira si spil ;P Dela vse...tudi svojega ghosta na D3 sem ujel, kar vedno preverim ko delam spremebe na volanu. 1 Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano October 7, 2017 Share Napisano October 7, 2017 kaj pa mojga na Isojarvijih? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 17, 2017 Share Napisano October 17, 2017 Torej če @play ne uspe, se drogače, kot paypal direkt iz official pri nas ne da kupiti fanatecov? Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano October 17, 2017 Share Napisano October 17, 2017 Kolikor vem ne. Pa saj je tako čisto ziher. Paypal ti garantira da ne bo nič narobe. Švabi so pa hitri in učinkoviti in po naročilu koj kmalu dobiš paket domov. 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 18, 2017 Share Napisano October 18, 2017 Nobenih novih dobrih info , le grde so, jih pa raje ne pišem, ker nikoli ne vem kdo vse iz tujine bere, lahk rečem le to da imam največje težave od vseh dobaviteljev, da se karkoli dobrega dogovorim, imam nekaj svojih pogojev, na katere mi ne javijo že skor 2 meseca dni, če ne dobim na 4x vprašanje odgovore, se šele bojim kaj bo ko bodo garancije, težava je mnimalna še ta, da za garancije moram jaz dodati film, opisat napako in vse, mi pa to delo glede Fanateca in pc sistemov pobere veliko mojega časa, , primer, ko oddam TH na garancijo, probam na konzoli takoj, opišem napako v 3 stavkih, pošljem, in počakam in do danes sem imel vse urejeno takoj,+ko dobim nov izdelke imam spet dalšo garancijo, pri F tega še niti ne vem, ne javijo...od Thja dobil zmer nove volane, tukaj pri g iz F, pa nimam zagotovila kako bo to najhitreje in kvalitetno urejeno, to me pa resno na dost bori majhn zaslužek zelo moti, ni mi glih v interesu na 1k prometa mogoče pokasirat realno 50e, brez težav, če so težave, je to zame strošek, oz minus, kateri ni minimalen, samo poštnine slo tujina in spet slo, sem takoj takoj ob 50e na artiklu...še čakam na kakšne pozitvne info, se pa bojim , da ne bo kaj za prehvalit in podobnega. Pa vseeno, upam na najboljše! Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 18, 2017 Share Napisano October 18, 2017 (urejeno) Tle na slo-racing imaš z caa. 10 posto več kot pri njih na spletu na tvoje obroke že ob otvoritvi za caa. 5K prometa.(500€ plusa, nekaj od tega za šole) Poštnino za garancije vrnejo. Imajo očitno dodelano politiko poslovanja in se bo treba prilagoditi. Baza pa pri nas je, samo hoteti bo treba. Uredil October 18, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
57X 962 Napisano October 18, 2017 Share Napisano October 18, 2017 Marjan, popoldanski s.p. odpreš v parih urah. Odpri firmo, založi keš za artikle, zrihtaj kartično poslovanje, v štartu prodaj artiklov za €5000, potegn €500 plusa in po dveh tednih ugasni firmo. Heeey wait.. I might just do it myself 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 18, 2017 Share Napisano October 18, 2017 Trgovec za Fanatec na 20 obrokov bi nam pa zelo prav prišel v teh časih. Upam, da @play-u uspe. @57X, za kaj bi jaz kaj odpiral. Imam službo in več ne rabim. Če pa @play-u namignem, da interes za izdelke je , je pa za njega morda prej pozitiven signal, kot to, kar ti s tvojim pisanjem hočeš prikazati. Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 19, 2017 Share Napisano October 19, 2017 Sej bo neki bo, če ne bo pa vinska vigred! 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 26, 2017 Share Napisano October 26, 2017 No evo. Priklop uspel, sedaj pa nastavitve. Kako naj tole nastavim (za PC seveda)? Thx. Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano October 26, 2017 Share Napisano October 26, 2017 Pustis tako kott je ker itak vse nastavitve potem direktno na volanu delas 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 27, 2017 Share Napisano October 27, 2017 (urejeno) 1 torej so nastavitve na volanu nad onimi v igri? 2. kaj naj bi bilo allow csw v2? 3. Disable CSL Steering Wheel RevStripe? Uredil October 27, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano October 27, 2017 Share Napisano October 27, 2017 (urejeno) 1. ja in ne (v špilu si nastaviš neko sredino na volanu pa pol fino nastaviš oz na volanu si lahko on the fly štelaš) 2. nimam pojma kaj je to 3. Je da onemogočiš tisto lediko na volanu direktno. To mam js izklopleno ker me je ful motla če te pa ne pa je ne Uredil October 27, 2017 - vajtos 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 21, 2017 Share Napisano November 21, 2017 Fanatec "black friday" od cetrtka do ponedeljka....oz. dokler ne poidejo zaloge. https://www.fanatec.com/forum/categories/blog Na crni petek naj bi bil razodet tudi nov volan ter preorder zanj... Citiraj Link to post
Recommended Posts