Skoči na vsebino

Fanatec produkti

B_U_R_I

Recommended Posts

Danes sem nadgradil CSW V1 z zadnjim Firmwareom (315) in driverji V292. Kar sem opazil je, da sta iz volanskih nastavitev izginila parametra LIN in DEA, ki sem jih sicer imel na OFF, samo vseeno se pocutim nekako opeharjenega :P

Mogoce kdo ve kako pomembna sta (bila) ta dva parametra in ce ste z njimi karkoli kompenzirali? Naceloma je za CSL s tem updejtom prisla nova opcija FEI zato sem tudi jaz po tihem upal da bo kaj vec ali vsaj isto ne pa manj. Sej ne da bi rabil, tudi odpeljat sem sel s starimi nastavitvami pa se je zdelo cisto ok...me pa firbec matra kaj je bil razlog da so se znebil tega in ce je bilo res tako neuporabna nastavitev.

Sicer je pa v vsaki slabi stvari tudi kaksna dobra...bom imel lahko za izgovor, ce bom danes na rally-ju suxal :D

cheers!

• Odgovori 560
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kdor bo kupoval CSL Elite in ni vezan na XBOX naj v vsakem primeru vzame PS4 verzijo baze, ker ima izboljšano elektroniko in motor (enak kot je v CSW bazi). 

Trg simracing opreme ni več tako reven, kot je bil takrat, ko so oni s prvim CSW prišli ven. Tudi ostali proizvajalci so se malo zganili in malo dvomim, da bo njihov DD kaj zelo poseben. To so šli do

CSL Elite Racing Wheel - officially licensed for PS4™ EU   Date Added: 21/11/2018 Products: 1 Estimated shipping date: Actual shipping date: 22/11/2018 Total: 515.24€ Da se še jaz ma

Posted Images

wooohoo dobro sem jo odnesel, tako da je manjek verjetno nepomemben, al smo ratal pa ze taki lejmerji, da steje samo kolk pira si spil ;P

Dela vse...tudi svojega ghosta na D3 sem ujel, kar vedno preverim ko delam spremebe na volanu.

• 2 weeks later...

Nobenih novih dobrih info , le grde so, jih pa raje ne pišem, ker nikoli ne vem kdo  vse iz tujine bere, lahk rečem le to da imam največje težave od vseh dobaviteljev, da se karkoli dobrega dogovorim, imam nekaj svojih pogojev, na katere mi ne javijo že skor 2 meseca dni, če ne dobim na 4x vprašanje odgovore, se šele bojim kaj bo ko bodo garancije, težava je mnimalna še ta, da za garancije moram jaz dodati film, opisat napako in vse, mi pa to delo glede Fanateca in pc sistemov pobere veliko mojega časa, , primer, ko oddam TH na garancijo, probam na konzoli takoj, opišem napako v 3 stavkih, pošljem, in počakam in do danes sem imel vse urejeno takoj,+ko dobim nov izdelke imam spet dalšo garancijo, pri F tega še niti ne vem, ne javijo...od Thja dobil zmer nove volane, tukaj pri g iz F, pa nimam zagotovila kako bo to najhitreje in kvalitetno urejeno, to me pa resno na dost bori majhn zaslužek zelo moti, ni mi glih v interesu na 1k prometa mogoče pokasirat realno 50e, brez težav, če so težave, je to zame strošek, oz minus,  kateri ni minimalen, samo poštnine slo tujina in spet slo, sem takoj takoj ob 50e na artiklu...še čakam na kakšne pozitvne info, se pa bojim , da ne bo kaj za prehvalit in podobnega. Pa vseeno, upam na najboljše!

Tle na slo-racing  imaš z caa. 10 posto več  kot pri njih na spletu na tvoje obroke že ob otvoritvi za caa. 5K prometa.(500€ plusa, nekaj od tega za šole)

Poštnino za garancije vrnejo. Imajo očitno dodelano politiko poslovanja in se bo treba prilagoditi. Baza pa pri nas je, samo hoteti bo treba.

Uredil - mancSLO

Marjan, popoldanski s.p. odpreš v parih urah. Odpri firmo, založi keš za artikle, zrihtaj kartično poslovanje, v štartu prodaj artiklov za €5000, potegn €500 plusa in po dveh tednih ugasni firmo. Heeey wait.. I might just do it myself :lol:

Trgovec za Fanatec na 20 obrokov bi nam pa zelo prav prišel v teh časih. Upam, da @play-u uspe.

@57X, za kaj bi jaz kaj odpiral. Imam službo in več ne rabim. Če pa @play-u namignem, da interes za izdelke je [dance], je pa za njega morda prej pozitiven signal, kot to, kar ti s tvojim pisanjem hočeš prikazati. 

1. ja in ne (v špilu si nastaviš neko sredino na volanu pa pol fino nastaviš oz na volanu si lahko on the fly štelaš)

2. nimam pojma kaj je to

3. Je da onemogočiš tisto lediko na volanu direktno. To mam js izklopleno ker me je ful motla če te pa ne pa je ne :) 

Uredil - vajtos
  • 4 weeks later...