57X 962 Napisano September 21, 2017 Share Napisano September 21, 2017 Uf.. pedalke na obroke.. sounds awesome Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 21, 2017 Share Napisano September 21, 2017 Pred 5 urami , play je napisal: Ponovno bom začel prodajati Fanatec izdelke, kmalu vse na novi PG strani, možne bodo razne menjave za druge volane, konzole, računalnike, Tvje, prenosnike in še več...opremo igre, tudi plačilo na 12 do 24 obrokov bo urejeno, cene cca 10 do 20% višje kot na Fanatec strani, vem da se ne bo prodajalo na veliko, zaradi višjih cen, namreč gospodje v F ne ponudijo niti 3% popusta, upam pa na kakšne menjave in plačila na obroke. Prav kmalu na novi spletni strani PlayGame.si A 10 posto bo dražje, ker je ponudba na 24 obrokov? Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano September 21, 2017 Share Napisano September 21, 2017 Nima veze, 10% gor, dol, samo da bo Fanatec volan kje bližje, kot iz Nemčije. Pa da ga lahko naročim in jutri že dobim. Po moje eno stranko že imaš 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 21, 2017 Share Napisano September 21, 2017 To na obroke se tudi meni zdi lepa igra Kaj bom lahko z Diners kartico plačal na obroke ( @play)? Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 23, 2017 Share Napisano September 23, 2017 Na obroke bom pomoje imel skor na vse načine urejeno, ker začnem prodajati ne vem tv-je, pc-je bla,bla...projektorje nad 2,3,4k eur in vemo da je mogoče 10% folka ki bi nabavil glede same gotovine zelencev in podobnega...... Ja vse F izdelke bom imel cca 10-15% do 20% dražje žal, ker ne dobim žal niti 1% popusta, mogoče ne rečem v bodoče, če jim naredil malo več prodaje-prometa, ampak se bojim da realno se bo V SLO prodalo mogoče 1x kos volana mesečno, upam nekaj malega še za balkan CRO,BiH, SRB, druga težava je ker imajo 19% nemci ddvja, in plačam se pravi i vsak izdelek 3% več, se pravi, če en naroči nase ali jaz ne na firmo 100e, plačam 100e, jaz pa 103eur, ker rabim račun na mojo firmo, prvi keč je tukaj, drugi keč je da obroki poberejo od 3 do vsega 9% , relano od 5 do 9%), razlike, enako bo potrebno te procente računat stranki, na koncu lahk rečem le, da če je izdelke pri njih recimo 500eur, bo pri meni cca prodajna cena enakega izdelka cca 560EUR , če nekdo vzame na obroke , da je najdražje je to še 9% gor, nato je končna cena cca 610eur in še cca 3 do 6e poštnine, se pravi da SLO stranka preplača tak izdelek celo cca 110eur, kar NI NITI MALO, za moje pojme dosti PREVEČ (marže nižje si pa žal zaradi dostave do mene , ne morem privoščiti nižje, ), sicer na koncu če gre za nakup na 24 obrokov, je to preplačilo mesečno (na 12 mesecev, mesec cca 10eur, na 24 mesecev cca 5e), 5e ni veliko, ampak VSAKEMU pomeni veliko, ciljam LE NA MENJAVE, in na OBROKE, vse ostalo , bo realno dražje kot da če sam naročiš na strani in plačaš v denarju, na paket 500e, cca pri meni 25e dražje, ker pač je nižja poštnina.... Z obroki je ena mini težava, ker ne bom delal na dan ne vem 20x obročno odplačevanje, prej lahk rečem da max 1x tedensko, ali max na 14 dni 1x, se ti procenti pri meni NE nižajo, kot primer ne vem BB 1 do max 2% preplačila, ker pač delajo na dan ogromno obročnih odplačevanj, pač tako je v SLO, manj delaš, manj imaš, ampak vemo vsi, da nism jaz BB, nimam zaposlenih 200+, delam sam, in če delaš tako kot jaz, si potisnjen v kot, kar se tiče dobrih ugodnih obročnih plačil, ampak na koncule eno, probal BOM, , kar bo pa bo, že v napej molil le eno, naj ne bo 20, 30, 40% garancij, če bodo enake kot na THju, se pravi max 3% je to zmaga, ampak resnice se pa resnično bojim! 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 23, 2017 Share Napisano September 23, 2017 Hvala za odgovor. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 27, 2017 Share Napisano September 27, 2017 Na caa. takile mizi (ne tako pospravljeni ) imam sedaj G27. Ali bo CSL Elite base možno pritrditi. (problem tipkovnice) G27 ima nekako drug sistem in ga, če potrebujemo mizo za "pisarno" samo potisnem levo. Glede na tole ne bo šlo: Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano September 27, 2017 Share Napisano September 27, 2017 Zraven baze dobis tale clamp ne tisti zgoraj. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 27, 2017 Share Napisano September 27, 2017 O hvala. Ali se tista kovinska ročka po pritrditvi odstrani? Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano September 27, 2017 Share Napisano September 27, 2017 Hm jo mam doma še zapakirano tako da nevem Lahko pa jutri preverim pa ti sporočim, ker trenutno sem v službi 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 27, 2017 Share Napisano September 27, 2017 Kolikor vem se ta ročka drži zraven Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 28, 2017 Share Napisano September 28, 2017 Manc teb bo to mizo raztrgalo.....imam debelejšo vsaj 2cm in le t 500 gor, ma mi kotno mizo premika k na ladji, za t500 pa fanatece morš glih en ornk ploh poštimat, če nisi glih nežna duša, ti bo tole ornk vibriral itd.... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 28, 2017 Share Napisano September 28, 2017 (urejeno) A misliš da bolj trga kot G27. Tista miza gor na sliki je za primer, kako imam tipkovnico. Ja, kak kotiček manjka, samo po tem še en comp. 🤔 Uredil September 28, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano September 28, 2017 Share Napisano September 28, 2017 Sem preveril clamp in tista rocka se usraufa v volan tk da se ne da odstranit Citiraj Link to post
Matejko 9 Napisano September 28, 2017 Share Napisano September 28, 2017 Kdor bo kupoval CSL Elite in ni vezan na XBOX naj v vsakem primeru vzame PS4 verzijo baze, ker ima izboljšano elektroniko in motor (enak kot je v CSW bazi). 4 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts