Skoči na vsebino

Fanatec produkti

B_U_R_I

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Odgovori 560
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kdor bo kupoval CSL Elite in ni vezan na XBOX naj v vsakem primeru vzame PS4 verzijo baze, ker ima izboljšano elektroniko in motor (enak kot je v CSW bazi). 

Trg simracing opreme ni več tako reven, kot je bil takrat, ko so oni s prvim CSW prišli ven. Tudi ostali proizvajalci so se malo zganili in malo dvomim, da bo njihov DD kaj zelo poseben. To so šli do

CSL Elite Racing Wheel - officially licensed for PS4™ EU   Date Added: 21/11/2018 Products: 1 Estimated shipping date: Actual shipping date: 22/11/2018 Total: 515.24€ Da se še jaz ma

Posted Images

• 3 weeks later...

Citirano iz njihove strani:

Motors:

We looked at the current motors on the market and there was nothing which really fulfilled our requirements. Those industrial motors were not designed for simracing. Steppers and hybrid steppers deliver a way too notchy feeling for a hardcore product, no matter how good you tweak the software. Also other servo motors are always a compromise. Therefore we developed complete custom servo motors where we decided about what speed, torque, size, power consumption, pricing etc. we need.

Khm, tole je brca v trebuh vsem, ki se do sedaj trudijo z DD volani. Me pa res zanima kako vesoljsko zadevo bodo sestavili, da bo v istem $$$ rangu, kot Tomovi...
1 hour ago, Rokovnjac said:

Khm, tole je brca v trebuh vsem, ki se do sedaj trudijo z DD volani. Me pa res zanima kako vesoljsko zadevo bodo sestavili, da bo v istem $$$ rangu, kot Tomovi...

Tudi sam sem bil malo presenečen ko sem prebral da naj industriski motorji ne bi bili primerni za simracing. 

Na letošnjem worthersee sem imel priložnost sprobat njihovo 2.5bazo in prav tako v3 stopalke. Pa ne morem povedat kakšno razočaranje je  to bilo, ko primerjam z mojin DD in diy stopalkami. Nimajo za burek, je pa njihov izdelak res lepo zapakiran in oglaševan. 

Ponovno bo ogromno dima in tresla se bo gora pa močno dvomim da se bo znova odkrila topla voda. 

Pustimo se presenetiti vsaka konkurenca je sigurno dobrodošla.

Trg simracing opreme ni več tako reven, kot je bil takrat, ko so oni s prvim CSW prišli ven. Tudi ostali proizvajalci so se malo zganili in malo dvomim, da bo njihov DD kaj zelo poseben. To so šli do enega kitajskega proizvajalca in malo izrazli svoje želje glede motorja in bojo tko naredl. Pol bo pa v eno lepo ohišje zapakiran pa ena velka cena gor obešena.

Pol bo pa vse revolucionarno, čeprav na trg DD volanov zamujajo že par let ...

Hehe,najbrž kar je @Matjaž Murn napisal ni prav daleč od resnice. Vem da je pred časom na iR forumu bila cela štala,ker je nekdo našel po kakšni ceni in od katerega kitajca kupujejo motorje. Skratka, ceno so kar parkrat pomnožil da so prišli do končne prodajne cene. Celo sam šefe Fanatec-a se je vmešal v debato...in neslavno pogorel :D

Skratka mal so late, še vedno se jih drži sloves ne prav pretirano zanesljive opreme, tud support kolikor sem bral na iR je še vedno v k..... Če bi se že odločil za DD prav gotovo ne bi vzel njihovega, sploh pa ker bo cena najbrž kar zasoljena.

• 3 months later...

Ponovno bom začel prodajati Fanatec izdelke, kmalu vse na novi PG strani, možne bodo razne menjave za druge volane, konzole, računalnike, Tvje, prenosnike in še več...opremo igre, tudi plačilo na 12 do 24  obrokov bo urejeno, cene cca 10 do 20% višje kot na Fanatec strani, vem da se ne bo prodajalo na veliko, zaradi višjih cen, namreč gospodje v F ne ponudijo niti 3% popusta,  upam pa na kakšne menjave in plačila na obroke.

Prav kmalu na novi spletni strani PlayGame.si