alkoro 676 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 (urejeno) Razlike med Porsche in BMW rimom je za 400g, kar se zelo pozna na FFB. V2 baza je malce podhranjena za BMW volan. Usnje je veliko boljša izbira kot alkantara. Tudi če imaš rokavice, po 2h vrtenja volana ne ostanejo suhe. In ja z F1 pač ni mogoče driftat, ker to ni namen tega volana. Sam menjam F1 in Porsche glede na tip steze. Kjer rabim biti zelo natančen vzamem 918, tam kjer je potrebno hitro menjavat smer pa F1. No sam sem imel vse tri pa sem BMW prodal ravno zato, ker ga zaradi šibkega FFB nisem vozil. Če bi si lastil direct drive wheel bi ga z veseljem obdržal, ker je res super volan. P.S. Za nakup fanatec opreme se vedno splača počakati na black friday deals. Tako sem eno leto dobil F1 in BMW rim za 25% manjšo ceno. Porscheja so pa prodajali za 300 EUR. Uredil March 7, 2017 - alkoro 1 Citiraj Link to post
Sparco755 13 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 Vedno z rokavicami. Mogoče sem 2x brez, ko so bile v pranju in je bilo zelo nujno treba eno dirko odpeljati. Ampak tudi preko rokavic pride malo potu + prah, ki se nabira na volanu ... In če bo naslednji post, če ne pokrivam volana oz. celega riga kadar ni v uporabi - ne, tega pa res ne počnem. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 4 minutes ago, Sparco755 said: Ampak tudi preko rokavic pride malo potu + prah, ki se nabira na volanu ... In če bo naslednji post, če ne pokrivam volana oz. celega riga kadar ni v uporabi - ne, tega pa res ne počnem. Je tak problem pokriti s Fanatec vrečo, ki pride zraven obroča? Jaz pokrivam še pedalke, drugače bi jih lahko pucal vsak mesec. But thats just me. Citiraj Link to post
Sparco755 13 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 alkoro ima prav. Ni takšen problem pokriti s tisto vrečo, ki pride zraven. Priporočam vsem, da to počnete. Ne imejte mene za vzgled. Še en minus sem se spomnil glede Fanatec opreme. Če ne boste lepo delali z njo, vas bodo na forumih (upravičeno) sklincali. 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 Hvala za nasvete. Tole z obroči je bilo kar informativno sedaj. Imam torej moj dream set. V2.5 base, Porsche rim in V3 pedala. Da vidimo kaj prinese easter sales.... Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 Spet me kurite Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 @markop Daj če boš kje zasledil primerjavo med v2 in v2.5, prilepi v to temo, ker me res zanima za koliko nm so izboljšali. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano March 8, 2017 Share Napisano March 8, 2017 Sej maš tukaj napisan... https://www.fanatec.com/eu-en/wheel-bases/clubsport-wheel-base-v2-5.html Klikneš na COMPARISON in se odpre tabela, kjer pri obeh piše > 8 N.m ...če je to tisto, kar te zanima... Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 8, 2017 Share Napisano March 8, 2017 opa...sploh nisem vedel da so izdali CSW 2.5 Ce prav berem je razlika po suhoparnih specifikacijah v refreshu USB-ja, ter kar konkretno nizji ceni kot jo je drzal CSW 2.0.Bojda naj bi bil pa tudi motorcek nekaj spremenjen in naj bi bil tudi FF boljsi. http://www.isrtv.com/fanatec/clubsport-wheelbase-v2-5-surprise-release/ Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 8, 2017 Avtor Share Napisano March 8, 2017 Cena za CSW V2.5 je ostala enaka kot jo je imela prej CSW v2.0. CSW v2.0 pa so znižal za 100$/€, da se čimprej znebijo zalog. Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano March 8, 2017 Share Napisano March 8, 2017 V čem pa je bistvena razlika med obema? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 8, 2017 Share Napisano March 8, 2017 (urejeno) Kaj ni da če naročis CSW dobiš po default CSW2.5. Tudi tisti, ki so bili v vrsti za naročilo CSW2.0 naj bi avtomatsko dobili CSW2.5 ? Kje se pa da naročit CSW2.0 ? Sem gledal po njihovi strani in omenja se izključno v2.5. Narobe gledam ? V čem pa je bistvena razlika med obema? Za enkrat bolj megla se mi zdi :) Uredil March 8, 2017 - markop Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 8, 2017 Avtor Share Napisano March 8, 2017 Slabo berem. Nevermind. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 8, 2017 Share Napisano March 8, 2017 36 minutes ago, Matjaž Murn said: Cena za CSW V2.5 je ostala enaka kot jo je imela prej CSW v2.0. CSW v2.0 pa so znižal za 100$/€, da se čimprej znebijo zalog. Hmm nisem cist preprican. CSW 2.0 itaq drugje kot pri Fanatec ne mores kupit, so pa ze za narocila SCW 2.0 pred mesecem posiljali CSW2.5 Cena pa je bila pred pol leta za CSW 2.0 750€ zdej je pa 550€ za CSW 2.5 Meni se zdi to konkretno znizanje. http://web.archive.org/web/20160526064852/http://www.fanatec.com/eu-en/wheel-bases 1 Citiraj Link to post
Sparco755 13 Napisano March 8, 2017 Share Napisano March 8, 2017 1 minute ago, ingange said: V čem pa je bistvena razlika med obema? Po mojem gre samo za izboljšavo elektronike oz. odpravo napak od V2. Moj CSW V2 je bil 2x v nemčiji, 1x pa so mi poslali dol nadomestni del. Seveda pa mora tudi marketinški oddelek opraviti svoje delo in obljublja: "It comes with more advanced electronics and a new motor for improved feeling, functionality and even higher durability." Citiraj Link to post
Recommended Posts