B_U_R_I 3 290 Napisano September 25, 2016 Avtor Share Napisano September 25, 2016 Citiraj Link to post
123 91 Napisano September 25, 2016 Share Napisano September 25, 2016 Zaupam Mattu Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 26, 2016 Share Napisano September 26, 2016 Vse za FM kr hud volan! Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 26, 2016 Share Napisano October 26, 2016 Kaj mogoče kdo ve kdaj to pride na police in bo baza uporabnikov večja in posledično feedback večji ? Jaz sem bil ful ogret za tole pa sem se kar shaldil, ko sem spremljal te review-e. Mnenja so kar ločena, totalno me je pa sezulo, ko je na ISRTV priporočal TX nad tem fanatecom. V mislih sem imel sicer tale wheel base + v3 padela za pod jelko. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 26, 2016 Avtor Share Napisano October 26, 2016 CSPv3 pedala lahko potrdim, da so TOP! Za ta denar skoraj ne vem, če lahko dobiš kaj boljšega. WB pa glede na reviewe ne prepriča najbolj, boli pa tudi dejstvo, da je potrebno potem dokupiti še volanski obroč in cena potem spet ni več tako nizka. Mogoče bi se splačalo počakat kaj bo Thrustmaster naumil s svojim naslednjim volanom - če bo ta res DD, bi znalo biti zanimivo, če bo cena konkurenčna. Drugače pa malo @tomo meglic pocukat za rokav, če bo sestavil kakšno DD pošast. Pomoje si potem dober za desetletja. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano November 11, 2016 Share Napisano November 11, 2016 Mamljivo, but still loads of moneh (500->300) Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 14, 2016 Avtor Share Napisano November 14, 2016 Tudi tole ni slaba ponudba... 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 14, 2016 Share Napisano November 14, 2016 Kaj se mogoče ve, če bo ponudba veljavna tudi v EU ? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 14, 2016 Avtor Share Napisano November 14, 2016 Mislim, da je tudi v EU veljavna (glede na to, da so cene napisane tudi v €). Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano November 14, 2016 Share Napisano November 14, 2016 Vsak trg ima cene v svoji valuti (EU, USA in JAP), tako da ta cena velja. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 14, 2016 Share Napisano November 14, 2016 Malce zavajujoče se mi zdi ali jaz kej ne vidim. Wheel Base + RIM + Assetto za 399€. Tukaj moraš pol dokupit še recimo CSL Pedals z LC, ki so na voljo za 200€. Skupno torej 599€. Če pa recimo danes vzameš boundle, ki vsebuej vse zgoraj našteto pa pride 689€. Kje je tle štos ? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 14, 2016 Avtor Share Napisano November 14, 2016 Če bi jaz tole kupoval, bi se mi izplačalo, saj pedalov ne rabim, ker imam že CSP V3. Ali pa za tiste, ki želijo namesto pedal z LC kupiti CSP v3, se jim tole splača. Tudi Porsche Wheel ti sam od sebe nič ne koristi Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 28, 2016 Share Napisano November 28, 2016 (urejeno) Tam od 18:00 je bolj uporabniška izkušnja.... Uredil November 28, 2016 - markop Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano December 5, 2016 Share Napisano December 5, 2016 No pa imam slabo izkušnjo s Fanatecom. Sem hotel kupit nove hall senzorje, ker stari niso več zanesljivi pa mi napišejo: Quote Thank you for your enquiry. The sensors are very low in stock and this also is the reason why you are not able to purchase them via the website. The only possibility would be to send the sensor to us and as soon as we have reproduced the fault, we can offer you a new sensor. Please let me know, if I shall initiate this procedure Kar bi pomenilo, da ostanem brez funkcionalnih pedal za 2 tedna +. Napišem nazaj mail, da to pa ne bo šlo, če mi res ne morem kupiti novih oziroma, če mi lahko povejo ime dobavitelja, da kontaktiram njih. Quote Thank you for your reply. I'm really sorry, but we unfortunately are unable to provide you another option regarding your sensors. We also unfortunately are unable to tell you the manufacturer since these parts are built especially for us Očitno bo potrebno iti po poti @ingange in narediti nekaj svojega. Industrijski potenciometri in hidravlična zavora? 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts