Skoči na vsebino

Dvo dnevno Games vs Rc Drift tekmovanje!

play

Recommended Posts

Drift.si

Že na gopsodarcu smo se začeli pogovarjati, da bi naredili v poletnih oz vsaj v toplejših dneh dvo dnevno Rc drift in igračarsko tekmovanje na Racelandu v Krškem.

Taborili bi tam doli, imeli dva dnii postavljeno progo, vozili Rc drift oz kar tekmovali, ob enem pa tudi tekmovanje na video igrah, vem da se dva dni sliši kar veliko, bi bil pa res en daljših Rc Driftov lahko bi tudi povabili Hrvate imajo dosti blizu do dogajanja.

Pobiram kritike in vsa vaša mnenja, ter kaj dodatnega, hvala!

Slo-r.com

Tole popreje sem kar skopiral iz drift.si

No dogajanje kar se tiče dirkačin, bi bilo tako, da bi lahko naredili tekmovanje v dirkačinah na igralnih konzolah,dirkačine na PC-ju imeli kakšen PC več in volan, povabili tudi sosede, sam bi tudi probal pridobiti drift 1:1 Bmw-ja, ki ga vozi kolega, enga še ne stolčenega Seicenta ,mogoče še kakšen dober kart 125cc.

Na koncu le, bi šlo za večje dogajanje in tekmovanje, piknik brez alkohola-jup, veliko masnih klobasic in motanje volanov od 6 do 24h., pa kar dva dni.

Plac za kamp zagotovljen, sam bi probal dobiti res dobro ceno, vse ostalo je pa seveda tudi na vseh vas.

Kritike mnenja resno rabim.

Probal ga ne boš, peljal se boš lahk poleg.....bolj se nagibam, da dobim od kolega Seicenta in da bi probal nardit mini tekmico time triala na Racelandu!

Upam da se šefi odločte, pa nardite Slo-r dvo dnevni piknik z nami, za reklamo bo zihr dobr poskrbljeno!Rabim pa čim več folka, da bo reč poceni!

Hmm mati narave naj pove, ko bi blo možno kampirat in da je obljubljeno 2 dni lepega vremena, (april,maj,junij res ne vem), ponoči more bit vsaj 15c.

Lahko bi prej za 1 dan, sm en dan se ne splača, se še ga nakurt ne morš...

Jst sm tut za.

Če se bo kampiralo, bi blo res fajn pol enkrat polet. Čeprov kampiral najbrž ne bomo velik, če bomo samo eno noč tam :D Pa če bo cvič'k v bližini :P Za en dan se ti tut šotora ne splača postavlat ;)

Tekmovanja morajo bit, če bo velik folka, mora bit tut več kompov pa volanov hkrati, drugač ne bomo vsi na vrsto pršli...

Jaz sem za!

PC komot pripeljem sabo, za rig bo pa težka.. V Corso pač ne gre [smoke]

EDIT: po manjših popravkih na rigu (odrezal sem nosilec za ekran), gre zadeva dejansko v avto! Barely [iz] Tko da če pridem, pripeljem sabo komplet mašinerijo [owje]

Uredil - Aggressor