play 502 Napisano February 18, 2012 Share Napisano February 18, 2012 Drift.si Že na gopsodarcu smo se začeli pogovarjati, da bi naredili v poletnih oz vsaj v toplejših dneh dvo dnevno Rc drift in igračarsko tekmovanje na Racelandu v Krškem. Taborili bi tam doli, imeli dva dnii postavljeno progo, vozili Rc drift oz kar tekmovali, ob enem pa tudi tekmovanje na video igrah, vem da se dva dni sliši kar veliko, bi bil pa res en daljših Rc Driftov lahko bi tudi povabili Hrvate imajo dosti blizu do dogajanja. Pobiram kritike in vsa vaša mnenja, ter kaj dodatnega, hvala! Slo-r.com Tole popreje sem kar skopiral iz drift.si No dogajanje kar se tiče dirkačin, bi bilo tako, da bi lahko naredili tekmovanje v dirkačinah na igralnih konzolah,dirkačine na PC-ju imeli kakšen PC več in volan, povabili tudi sosede, sam bi tudi probal pridobiti drift 1:1 Bmw-ja, ki ga vozi kolega, enga še ne stolčenega Seicenta ,mogoče še kakšen dober kart 125cc. Na koncu le, bi šlo za večje dogajanje in tekmovanje, piknik brez alkohola-jup, veliko masnih klobasic in motanje volanov od 6 do 24h., pa kar dva dni. Plac za kamp zagotovljen, sam bi probal dobiti res dobro ceno, vse ostalo je pa seveda tudi na vseh vas. Kritike mnenja resno rabim. 1 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano February 18, 2012 Share Napisano February 18, 2012 jah jaz takoj pridem ,samo brez cvička nevem če bo tole šlo 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 18, 2012 Avtor Share Napisano February 18, 2012 Smo blizu in zelo oboroženi, pa še dva dni... Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 18, 2012 Avtor Share Napisano February 18, 2012 Bmw drift 1:1 že obljubljen! Citiraj Link to post
denis 38 Napisano February 18, 2012 Share Napisano February 18, 2012 Jaz sem za!!! Upam da bom lahko tut jaz probal tega BMW-ja. Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 19, 2012 Avtor Share Napisano February 19, 2012 Probal ga ne boš, peljal se boš lahk poleg.....bolj se nagibam, da dobim od kolega Seicenta in da bi probal nardit mini tekmico time triala na Racelandu! Upam da se šefi odločte, pa nardite Slo-r dvo dnevni piknik z nami, za reklamo bo zihr dobr poskrbljeno!Rabim pa čim več folka, da bo reč poceni! Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano February 19, 2012 Share Napisano February 19, 2012 kdaj bi to datumsko naredil??? Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 19, 2012 Avtor Share Napisano February 19, 2012 Hmm mati narave naj pove, ko bi blo možno kampirat in da je obljubljeno 2 dni lepega vremena, (april,maj,junij res ne vem), ponoči more bit vsaj 15c. Lahko bi prej za 1 dan, sm en dan se ne splača, se še ga nakurt ne morš... Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano February 19, 2012 Share Napisano February 19, 2012 pol je bolje da narediš junija Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 19, 2012 Share Napisano February 19, 2012 Jst sm tut za. Če se bo kampiralo, bi blo res fajn pol enkrat polet. Čeprov kampiral najbrž ne bomo velik, če bomo samo eno noč tam Pa če bo cvič'k v bližini Za en dan se ti tut šotora ne splača postavlat Tekmovanja morajo bit, če bo velik folka, mora bit tut več kompov pa volanov hkrati, drugač ne bomo vsi na vrsto pršli... Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 19, 2012 Avtor Share Napisano February 19, 2012 Sm kaj boš mal spil, pa šel zvečer v trebje spat? Ja pc-ji so tudi mal vaša skrb, tko da na pomoč, pač vas potrebujem! Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano February 19, 2012 Share Napisano February 19, 2012 bomo ze nekaj zrihtali Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 20, 2012 Share Napisano February 20, 2012 Ne, zvečer boš nekaj spil, ppl boš celo noč pil pa bo 1 Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano February 21, 2012 Share Napisano February 21, 2012 (urejeno) Jaz sem za! PC komot pripeljem sabo, za rig bo pa težka.. V Corso pač ne gre EDIT: po manjših popravkih na rigu (odrezal sem nosilec za ekran), gre zadeva dejansko v avto! Barely Tko da če pridem, pripeljem sabo komplet mašinerijo Uredil February 22, 2012 - Aggressor 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 21, 2012 Avtor Share Napisano February 21, 2012 To je beseda! Citiraj Link to post
Recommended Posts