play 502 Napisano September 25, 2008 Share Napisano September 25, 2008 Vidim da na forumu ni topica za malo ali obuditve zgodovine ali čisto nekaj novega. Zanima me , katere so vaše prve tri najboljše ali navadne, ali arkadne in simulacijske, lahko tudi zgodovisnka igra, dirkaške igre in če bi vsak dodal kakšno besedo, zakaj je špil dobr, kakšen čar ima?Recimo od kdaj igrate igre, od kdaj igrate na volanu in podobno? -delne simulacija ali pol simulacija 1-Gran Turismo 4 ps2 -ker je veliko vozil,cca 600kom+ lepa grafika na Playstation2, lepo se igra na igralni plošček ali na volan, veliko predelav oz. tuning vozil 2-Gran Turismo 3 ps2 -opis nekak podbn kot v gt4, edino malo slabša grafika, manj vozil itd 3-Gran turismo 3 in Toca 1, recimo še Colin2 recimo čiste simulacije 1-Race 07 in Evo -trenutno mi je najboljša igra poleg EVo, meni lepa grafika, odlično modelirane proge, fizika vozil, odličen setup vozil, najboljši on line način dirkanja-oz. vsaj meni. 2-GTR2 -gtr1 ke še nism igral, pa zna biti enako zelo dobra, gtr2 ,ker je veliko vozil,enako povedano vse kot v RACE 07 je špil vrhunski 3.GT Legends -je še na tedn 2-3h časa, da malo spobam stare beštije, nadmočna mi je grafika,ker mi lepo laufa, mislim ne tako lepa, lepo mi dela igra, zelo lepe notranjosti vozil, vredu vozni model, lepe proge, zvoki vozil so mi fenomenalni, nasploh so mi stare legende res nadmočne, sam bi si želel celo, da bi skupno odigrali on line gt legends -Richrad Burns Raly -večina ga pozna,za moje pojme najboljši raly, spet veliko vozil, lepe proge, grafika meni čisto vredu, vozni model je nadmočen, sicer na ps2 ali xbox1, ga je na joystick težko igrati, sicer meni ne tako, večini je in res ni za dekleta. arkada ali čista arkada 1.kaj pa vem,je sploh kera zanimiva? -recimo prvi del Burnouta, Stuntman kaskader v svojem vozilu igra je na ps2 -Formule na ps2 od 04 do 06 -NFS bolj prvi deli -Test Drive -Driver 1,2 del -recimo še kak GTA sm sej ni samo vožnja. moja zgodovina se nekje začne igranja od leta 15leta (večina rkad NFS 1,2 se mi zdi, in kak raly Colin1,veliko iger na pc-ju pri kolegu,pri 18tih prva konzola ps1, prvi pc dobim šele pozno v 19letu-nabavil šele sam, nato so me igre tako pritegnile da od 20leta delam vsak dan z igrami oz. sistemi, prvi volan šele pri 18letih na ps1, nato nabava dragega ps2 bil je celo 160k sit,in anto velko zatišje,ker sem sva nabijala samo ps2 in gt4 cca 3leta da mi je že ............, in nato nabava pc-ja za igre, in pc dirkačine kot so wtcc06, oz. te simulacije igram šele od leta 2006 zima, nato sem prvič začel igrati on line na slo-racingu oz. z vami lansko sezono! Če se kaj spomnim , pa še dopolnim! Pa vi? hvala na odgovorih, tema je namenjena spoznavanju vaših iger in vaše zgodovine igranja! Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 25, 2008 Share Napisano September 25, 2008 Vedno rad igral igre....arkadne dirkačine in streljačine. Vmes sem malce zmanjšal....fax, služba, itd. Trije dirkaški špili, ki so mi ostali v spominu pa so: 1. GP2 ... formulo je bilo carsko vozit ... rekordi so kar padali 2. Ultimate Race Pro ... čista arkada tipa Screamer ... sem pred dobrimi 10 leti tekmoval v Idriji na Joker tekmovanju in podrl marsikateri rekord ... končal na 3. mestu zaradi živčnosti 3. Colin McRae Rally 2 ... najbolj igralen rally ... ni se šlo za realizem ampak za popoln užitek ... Italijo si moral prevoziti na polno ne da bi enkrat pomežiknil vmes Volan sem pa dobil od punce pred slabim letom za rojstni dan ... še danes obžaluje nakup. Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 25, 2008 Avtor Share Napisano September 25, 2008 3. Colin McRae Rally 2 ... najbolj igralen rally ... ni se šlo za realizem ampak za popoln užitek ... Italijo si moral prevoziti na polno ne da bi enkrat pomežiknil vmes haa tole si mi res dobr napisal, enako ko sm prvič videl Italijo sicer vedel sm da bo cestna poodlaga, vozil sem iz kabine, in ko vidim deževno podlago, tiste lepe škarpe za tiste čase grafično kr lepo narejeno, in itak vse IT proge so bile s, res nadmočne, lepe hitre,brutalne, hudi 90s ovinki res noro... Še ena štorija: mel sm ps1 in colina a nism mel memory kartice za shranjevanje in je ps1 vem da eno obdobje cel tedn goru 24h na dan, ker če bi ga ugasnil bi mogu iti na novo, res taki časi oz. pravi čar! :mrgreen: Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 25, 2008 Share Napisano September 25, 2008 Glede te teme si morem jst uzeti precej časa, da vse napišem. Sledi Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 25, 2008 Avtor Share Napisano September 25, 2008 Glede te teme si morem jst uzeti precej časa, da vse napišem. Sledi ja čim več, tem bolje.. :mrgreen: Citiraj Link to post
LaKi 0 Napisano November 6, 2008 Share Napisano November 6, 2008 Pozdravljeni vsi skupaj, že 2 dni prebiram forum, danes sem se tudi registriral, včeraj potegnil z neta WTCC in STCC, ter GTR 2 in se malo poigral oz podoživel vse prebrano tudi sam. Kaj veliko nisem igral, zaradi šole, faxa in sedaj pored še službe. Igral sem večinoma dirkaške igre, a ne v PRO modulu kot večina vas Sicer me avtomobilizem nasplošno navdšuje zato tudi rad igram dirkaške igre. No da še povem kaj sem kej igral. Need for speed od Hot persuite do NFS Carbon Toca 2, Toca 3 Merdeces-Benz competition Colin McRea 2 F1 GP2 Ford Racing pa še en zlo hud rally, sam nažalost se zdej nespomenm imena, pa tut CD sm zgubu (probu že večino rally-ev snet z neta, pa noben ni bil pravi ) Najbolj me je pa pritegnila Toca, se mi je zdela še najbol realistična, no zdej me je prepričala WTCC Race 07 Upam, da bo moč kje dobiti igro za normalno ceno, in če bo katera ekipa hotela sprejeti novinca, ki vse te igre vozi z tipkovnico, se vam rade volje pridružim v prvenstvu. Zadnje mesto bo rezervirano zame Mal sem zašel s teme, ampak se mi zdi tuki najbol primerno vse napisat, da nesmetim drugih tem LP, LaKi Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 6, 2008 Share Napisano November 6, 2008 Upam, da bo moč kje dobiti igro za normalno ceno, in če bo katera ekipa hotela sprejeti novinca, ki vse te igre vozi z tipkovnico, se vam rade volje pridružim v prvenstvu. Zadnje mesto bo rezervirano zame Pozdravljen med nami Če že kupuješ, kupi STCC+WTCC na steamu. Če ne pa zdaj počasi prihaja ClioCUP, je primeren za začetek :wink: Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano November 6, 2008 Share Napisano November 6, 2008 ... pa še en zlo hud rally, sam nažalost se zdej nespomenm imena, pa tut CD sm zgubu (probu že večino rally-ev snet z neta, pa noben ni bil pravi )... Zlo hud rally je samo eden: Richard Burns Rally (do izida RBR mi je bil CMR2). No v tej simulaciji imam tudi daleč največ kilometrov (vozim redno od prve sezone), konec lanske sezone slo-racing pa sem začel še mal simbinove sim vozit (GTR2, Race07 z vsemi dodatki) tko mal za popestritev, k pr rallyju si skoz sam na progi :mrgreen: Citiraj Link to post
jaka95 11 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 Collin McRae 03 in Michael Schumacher karting 2002 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 7, 2009 Share Napisano September 7, 2009 Vem da je tema že zelo stara, vendar bi vam vseeno red predstavil svojo dirkaško zgodovino. Dirkačine so me privlačile že od nekdaj, prvi volan pri 8 letih, ko sem igral world rally championship, s takrat res dobro grafiko, vmes so še seveda bili vsi deli NFS, ampak ne tako zanimivi. Od raznih King of the road in podobnih iger na volan. Pri 13 sm si kupu laptopa in na njega naložu rfactor in s tem vsaj prbližn vstopu v svet simulacije.Pri 15 je prišla na vrsto prenova, nov računalnik in volan (logitech driving force pro) in s tem tudi želja po realnosti, nekaj časa sem igral Test drive, kasneje pa pristal na GTR evolution, ki mi je popolnoma spremenila pogled na igranje dirkaških iger, seveda sem igral tudi GTR 2 in 1, ter GT legends. Navdušil sem se tudi nad arkadno igro GRID, ki sem jo naštudiral do konca, ampak ne seže do kolen GTR po zakonu fizike. Naslednje leto pri 17 letih si bom verjetno kupil Logitech G27. To je vse iz moje strani. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 22, 2009 Share Napisano September 22, 2009 Živjo! Začel sem v 7 razredz oš z prvim računalnikom in igro official formula 1, nato nadaljeval na gp2, gp3, gp4. Potem na f1 challegne in prišel je prvi volan(logitech wingman), pred približno 3 leti sem prešaltou na rfactor in razne f1 mode, pred enim letom sem kupil g25 volan nad katerim sem navdušen. Za sabo imam verjetno preko 200 ligaških dirk,med drugimi tudi nekaj dirk fsr-ju(pro) Pred kratkim sem se pridružil slo-racing portalu in poizkusil še nekaj drugačnega za mene(turne avtomobile) in moram reči da sem zelo zadovoljen. Lp Citiraj Link to post
Recommended Posts