play 502 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 Ker bi bo počasi ostajalo nekaj časa v večernih urah, bom začel z predelavo sedeža in volana. Oboje bom uporabljal na PS3 konzoli in PC računalniku. Volan: -ali bo preoblečen v alcataro ali menjan -na volan bom dodal 6 do 10 novih tipk -za volanom bo karbon ploščica -pred volanom oz na njem bo T500 SLI Mounting system Menjalnik - Shift+ FREX ali Hshift TypeG Hybrid Frex Ročna zavora: -ARC Handbrake ali SimHANDB Frex Merilniki: -Race Series GI-MAX Gear Indicator Stand 'Complete' -Race Series SPI-D Speedometer Stand 'Complete Stopalke -Želja je priklopiti Fanatec ClubSport stopalke Trenutno, kar je šele pri hiši. Več kasneje.... 3 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 A ti je T500RS boljši od Elita? Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 10, 2012 Avtor Share Napisano February 10, 2012 Hmm realno, čakam še na G.Prosna, da ga updajta, hitro rečeno pa CS F stopalke so mi nadmočne, volan F mi je vredu, počakam da ga res sprobam na Fm4 in na PC-ju iRacing, nato bi dal nek bolj pameten komentar, velika prednost F je da dela na vseh sistemih, ker pa zelo rad igram GT5 je sigurno v GT seriji Trust dosti boljši-pač narejen za njega, kot je Elite za Fm4. Trust je tudi dost bolj prijazen do uporabnika, updajti itd,priklopiš na ps3 igraš, priklopiš na pc igraš.., Fanatec meni osebno ni, update je meni velka muka, ko berem pdf me zmrazi, resnično pa Elita nism vozil nič, mogoče si ga ti več kot jaz,(zato tudi tvoje slabo mnenje, ker pomoje je prvi updajt na njemu-polom).Sicer pa vem, da kdor malo zna nima z updajti niti mal težave, pač moje skromno znanje. Čakam da vidim kaj bo naredil update in nato probam na Pc,Ps3,X360....nato pa delim kritike, kritika bo sigurno realna, čeprav ga prodajam, odločil sem se, da ne bom hvalil ama nič , ker pač imam težave, a vendar smo te težave 101% lepo rešili, tukaj grejo velke pohvale F firmi. Vizualno pa mi je Trust lepši-meni osebno!Kar se tiče cene ,bom pa tiho, Trusta+stopalke sem dobil za 190eur ceneje kot Elita s tem da Elite nima stopalk, in na njega bi bil greh obesiti G25 ali navadne F stopalke za 55e ali 80eur, če dodam še stopalke ali Elite ali CS si pa lahko na koncu dam vsaj 340eur v žep, kar pa je zelo zelo veliko. Tudi to ti lahko veliko pove, gledam na vse skupaj kvaliteto,uporabnost,ceno.... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 Jaz imam slabo mnenje glede na tiste 3 minute, ko sem na salonu sedel za volanom, kar pa je absolutno premalo. Razočaralo me je vse - od volana, do pedalov - in to s pedali me najbolj muči. Nikjer še nisem zasledil, da bi kdo preferiral Logitech pedala. To bi mogu met doma vsaj kakšen teden, da pravilno skalibriraš vse in dodobra potestiraš. To me najbolj muči, ker vem, da ima volan potencial - le sprobat nism mel prave prilike Citiraj Link to post
David91 68 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 lep projekt najbolj me zanima za menjalnik in kak si boš naredil ročno zavoro zraven sedeža in namestil merilnike in gumbe! čakam na napredek Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 10, 2012 Avtor Share Napisano February 10, 2012 Jaz imam slabo mnenje glede na tiste 3 minute, ko sem na salonu sedel za volanom, kar pa je absolutno premalo. Razočaralo me je vse - od volana, do pedalov - in to s pedali me najbolj muči. Nikjer še nisem zasledil, da bi kdo preferiral Logitech pedala. To bi mogu met doma vsaj kakšen teden, da pravilno skalibriraš vse in dodobra potestiraš. To me najbolj muči, ker vem, da ima volan potencial - le sprobat nism mel prave prilike Tukaj je vsa težava, pedala delujejo fenomenalno na xbox 360 in pc-ju sem jih sam dodobra preveril, nočem pluvati čez G25. Vse ostale pa res rabiš čas, da si dodobra urediš nastaviš, morš vedeti, da je G25 in Trust recimo oba volana, prikloiš igraš, narejeni za vse uporabnike, F pa je tukaj poglavje zase, morš bit doktor v nastavitvah, sam recimo nism niti mal.... lep projekt najbolj me zanima za menjalnik in kak si boš naredil ročno zavoro zraven sedeža in namestil merilnike in gumbe! čakam na napredek Menjalnik je pač menjalnik, osebno meni pokalica, je pa cena huda.. Ročna zavora je cela kupljena, ostalo pač za PS3 rabim iz tipke potegnjene kable, na PC pa ni težave. Ostalo pa počasi... Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 a na trastija boš montiral premična ušeska al bojo fiksna še naprej? Drgač maš pa kr ambiciozne cilje glede na prosti čas, ki ti ostane Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 10, 2012 Avtor Share Napisano February 10, 2012 Ne ali bodo novi karbonski to nism niti pisal, ali ostajajo enaki oblečeni v karbon, meni osebno je dosti boljše da so fiksni, do danes ko hitro vozim nism še sfalil menjanja, ker pač so tako velki, enim pač niso všeč. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 Ja jaz mam kdaj 90° obrnjen volan pa šaltam... s temu ni šans to počet Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 10, 2012 Avtor Share Napisano February 10, 2012 Lej če se da driftat pa šaltat, pa obrneš volan za cel krog+ , pol veš da se da, je pa res da rabiš neki časa da se navadiš. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 Jaz v iRacingu dosti vozim s 6-speed manual shifterjem ... če maš tam cajt šaltat pol maš tut s tem stacionarnim paddleshifterjem. Sigurno pa rabiš nekaj cajta, da se navadiš Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 11, 2012 Avtor Share Napisano February 11, 2012 Danes sem sprobal konektor od Fanatec Clubsport stopalk dati v Trust volan, odrezal tisti jeziček, ki drži konektor in ubistvu v naprej vedel, da stopalke ne bodo delovale na Trustu, sicer pa pomoje ker je enako število žic, če bi razkopal oboje stopalke oz kablovje in ,da bi bile enako zvezane, kot na Trust stopalkah bi mogoč celo delovale, Zokid kaj se tebi zdi? Hudič je, ko nekaj časa vozim na FCS stopalkah, nato pa Trustove, pa sploh Trustove niso slabe, a vseen so Fanatecove res nadmočne. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano February 11, 2012 Share Napisano February 11, 2012 nevem zakaj bi priklapljal stopalke na volan, ce pa jih lahko direkt na usb mislim pa da nebi delale . ceprav bi kable premrdal Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 11, 2012 Avtor Share Napisano February 11, 2012 Jup za pc je vredu, vseen se mi gre še za GT5, pa tudi če ne, bom čist zadovoljen. Citiraj Link to post
Guest xpolhecx Napisano February 13, 2012 Share Napisano February 13, 2012 Ko in če boš oblačil v alcataro ali karkoli drugega, mi prosim sporoči kam si dal delat in koliko te je prišlo Citiraj Link to post
Recommended Posts