gregor vodicar 476 Napisano June 19, 2012 Share Napisano June 19, 2012 ko se ti ustavi parkrat prtisni enter.. Citiraj Link to post
lukicabukica 12 Napisano June 19, 2012 Share Napisano June 19, 2012 Imam eno vprašanje: S strani rally world-a sm pobral progo Col de Turini ampak imam probleme s tem, da mi je ne zažene. naloži mi jo nekje do 3/4 in potem se vse ustavi....a ima kdo ideje kako rešiti te probleme? probal sm kopirat mapo že v vse možne mape, ampak mislim da se problem skriva lih v tem, da ne vem točno kam kopirat mapo. vse ostale so mi normalno delale ko sm jih kopiral v: game data/locations hvala in lp Sem mel iste težave. Je treba se kakšno minutko al pa dve počakat ko je 3/4. Citiraj Link to post
Sašo2009 4 Napisano August 10, 2012 Share Napisano August 10, 2012 Mi zna kdo kako pomagat? Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano September 29, 2012 Share Napisano September 29, 2012 Evo moj novi video na hitro Citiraj Link to post
ziga125 0 Napisano October 3, 2012 Share Napisano October 3, 2012 Sporiš.... svaka čast! kaj lahko napišeš katere vse proge tu voziš? sj neki jih poznam, sam ne vse. Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano October 6, 2012 Share Napisano October 6, 2012 Klausenpass,GHD Ilirska Bistrica,Sorica, Citiraj Link to post
lukicabukica 12 Napisano November 26, 2012 Share Napisano November 26, 2012 Evo spet novi avti. Tokrat HILLCLIMB in sicer formule, bolidi, avti kot Lancia Delta in Ferrari 575... Zanimiv mod men je zlo všeč Citiraj Link to post
kike-san 0 Napisano December 16, 2012 Share Napisano December 16, 2012 pozdravljeni! sem še nov v temu in se ne razumem dosti v te stvari ampak bi mi lahko kdo najdu delujoč link od tega moda kr ga čisto nikjer ne dobim?? hvala Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 16, 2012 Avtor Share Napisano December 16, 2012 Rally World Citiraj Link to post
kike-san 0 Napisano December 16, 2012 Share Napisano December 16, 2012 hvala za link toda žau brez uspeha.....sm se registriral in use ampak koliko sem razumeu nimam nekih dovoljenj za pobiranje bi vedel kdo kje bi lahko pobral mitshubishi lancer evo 9 za rally? LP Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 17, 2012 Avtor Share Napisano December 17, 2012 Meni normalno pobere... - se registriraš / prijaviš na stran - pod Descargas imaš osnoven mod (obvezno) in kategorije Citiraj Link to post
krtekkreten 0 Napisano January 29, 2013 Share Napisano January 29, 2013 eno vprašanje imam: pres časom sem z stare strani rally worlda pobral ozadje za world rally mod.. sicer ne vem kako se temu reče (tam, ko zbiraš avte je blo v originalu črno ozadje, jaz sem pa naložil neko garažo, al neki tazga), ampak od takrat, ko sm tisto naložil se mi tik pred tem, ko se prikaže ta scena, špil sesuje. ne spomnim se točno kater file je to bil in katerega sm nadomestil. poskušal sm že z ponovnim inštaliranjem čez vendar ne pomaga. Prosim, če mi kdo pomaga, da naložim nazaj prvotno ozadje, ker vsega z nova nebi rad delal. hvala Citiraj Link to post
Recommended Posts