PEK 2 291 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 Kr dobr sm se furu.. Sam kaj ko pridem u box pa iscem tipko confirm pol minute!!! Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 25, 2008 Avtor Share Napisano November 25, 2008 Prva dirka fin boj z mlajšim Mejakom, dokler ga ni odstrelil ...no pol se je pa tadrug prilimal Nekak se je pošlo. Vama je pa drugo dirko uredu jebala povezava, sploh Mateju. Teh boxov pač ne štekam Glavač ćiter :mrgreen: Citiraj Link to post
AL_AN 0 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 V prvi dirki mi je začel zmanjkavat bencin en krog pred koncem, pridem drugič v boks pa ne vem kako dolit V drugi pa razbijem avto Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 Prvo dirko sem se v prvem krogu zvrnu in pristal zadaj, pol nekaj prehitel in se z 8. mesta odpeljal v boxe. Ko so vsi odpravli sem bil 2. z maxlom za ritjo. Pol iz enga ovinka gledal kje je in zgrešil ovinek - 2 mesti dol. Pol kasneje, k nism mel več gum, pa po napaki še Glavač mimo. Konec na 5. Drugo dirko pa smo šli proč k smo baje skakali Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 Lepa dirka! R1 Vozim na 2. mestu za Novakom, pol pa on kr zavij dol s proge Sem mislil, da bo Pek kr naenkrat od zadaj prletu, al pa še hujš, da se bo po postanku v boksih pred mano pojavil, pa ni bilo tako. Dirko končal na 1. mestu :mrgreen: R2 Vozim na 2. mestu za Mejakom, k mu je avto tok naprej in nazaj skakal, da ga sploh nisem upal napast, nakar se on disconecta in jaz spet prisrtanem na 1. mestu. Pol je pa sledila cca. 7-8 krogov dolga huda borba z Pek-om, po postanku pa mi je ušel in končal sem na 2. mestu. Bravo Glavač, to je prava borba. Zelo sem užival Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 V boxe ste šli prehitr nekateri....zato vam je še enkrat reklo.... V boxe morate iti točno v tistem danem intervalu....torej od 6-14 kroga se mi zdi. Jst sm menjal samo prve gume in sem bil v boxih približno 9 sekund al nek tazga, tko da glavač ne cheata. Sm pa poklical za boxe prec ko sem prevozil ciljno črto. Aja...pa ni mi jasno zakaj ti zamenja kamero ko greš v boxe....valda nism mel naštimane tipke za menjat kamero in vozil v tisti, ki mi jo je špil dodeli. V kvalifikacijah pole, potem v redu štartal in držal prednost, ko mi SPET crkne proklet volan in me v levem ovinku odkatapultira v desno. Razbil podvozje in nadaljeval iz zadnjega mesta. Ta proga je jebena, če imaš uničeno podvozje, na koncu prilezel na 6. mesto in končal dirko v zadnjem krogu, ker mi je zmanjkalo bencina... V drugi dirki me je zabil en Audi in mi razbil podvozje....in jovo na novo....skor enako kot prva dirka, samo do konca sem pa prišel ker sm 3 litre več nalil. Če ne druzga sem se navadil v boxe hodt. Citiraj Link to post
bremzy 0 Napisano November 26, 2008 Share Napisano November 26, 2008 En kratek filmčk od učeraj: Kamera je z Obidove strehe Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano November 26, 2008 Share Napisano November 26, 2008 ej bremzy....dej fast forward izključ preden posnameš filmček, ker je prou smešno vidt Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 26, 2008 Share Napisano November 26, 2008 ej bremzy....dej fast forward izključ preden posnameš filmček, ker je prou smešno vidt (dej mouč)...vsaj kakšen filmčk vidmo, Denzzy zakoon! Naredim kvalifikacijski čas in samo pogledam, celo rekordn sem si popravil v tistem 1 krogu. Dotik:Samo res, hočem se odmaknit, hotel sm na bremzo, nič, nič nism naredu, kot eno tele ruknim Peđoja, no v r2 sm pa priznam zanalašč enega Peđoja potiskal v odbijač,(ni bilo druge, kot da ga malo živciram, zdej ali je to prav ali ne, naj pa lastnik Peđoja pove?oz. mi je malo vrnil,ne pa veliko ), ma na progi, ni niti enega pametnega varnega prehitevanja, po drugi strani je pa proga tako dobra, se na video prou vidi kako je treba bit zbran in res veliko delati na volanu oz. na tej progi. Aleš pohvale!! :mrgreen: ps: jaz sem šel v tistem zelenem obdobju v bokse, šel sem obakrat v 11 krogu,menal 2 gumi in enkrat dolil bencin ,enkrat ne, treba bencin sploh doliti? In obakrat sem moral iti še en krat, tako da res ne vem? :? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 26, 2008 Share Napisano November 26, 2008 Aleš pohvale!! :mrgreen: ps: jaz sem šel v tistem zelenem obdobju v bokse, šel sem obakrat v 11 krogu,menal 2 gumi in enkrat dolil bencin ,enkrat ne, treba bencin sploh doliti? In obakrat sem moral iti še en krat, tako da res ne vem? :? TNX Play Tut jaz sem šel obakrat v bokse v 11. krogu in zamenjal samo sprednji gumi (goriva ni treba dolivat), pa je blo vse u redu tako da res ne vem kaj počnete da morate v bokse še 1x Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 26, 2008 Share Napisano November 26, 2008 Aleš nimam pojma, grem v box stisnem samo enter in to je to, a pred dirko naštimam setup kaj mi naj menjajo, a obakrat se je enako zgodilo, bom jaz tole mal potreniral, čudno mi je le, da ko smo en x prej vozili, je bilo vse uredu,samo takrat sem menjal vse gume? Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano November 26, 2008 Share Napisano November 26, 2008 Nisem mogel se pridružiti; ni formatiralo compa pravočasno.... Drugič! Citiraj Link to post
Jure Skraba 8 Napisano December 22, 2008 Share Napisano December 22, 2008 Kako je s tem prvenstvom STCC? Kdaj je planiran začetek? So že znani razporedi (datumi in lokacije)? Ekipe? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 23, 2008 Avtor Share Napisano December 23, 2008 Še nekatere stvari dokončam, potem pa postavim menije Lokacije so vse kar je pod STCC. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano January 31, 2009 Share Napisano January 31, 2009 Bo kdo kej prilimal kakšne cajte za prvo dirko? Potem še jst prilimam svoje Maxl...ti pa odpri že temo za to dirko pa ga nehi pit v soboto. Mi poročeni pa doma Citiraj Link to post
Recommended Posts