Skoči na vsebino

Trening dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 188
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

OK očitno ne bo 2. dirke hehe.. :)

Ja huda dirka, v Q sm naredu napako in startal iz ~10. mesta.

Startal kr uredu za FWD autek... nism hotu fosirat in se fural na 8. mestu, pol sm se pa spomnu ene Schumi F1 fore ... :) In names da bi se furu u koloni in napadal, sm šel u box ob 1. krogu ko se je dal ... se prav LAP 6. :) Zamenju spredne 2 gume in naredu par krogov 45.000sec in ko pride 14. krog (se zadnji za pit window) pogledam na kermu mestu sem pa piše 1. :)

Se prav čist taktična zmaga, vseen lepa, ampak zal pa nisem mel nic borbe avtek ob avteku :P

Se prav čist taktična zmaga, vseen lepa, ampak zal pa nisem mel nic borbe avtek ob avteku :P

BULLSHIT [krniki]

Ej, tvoj postanek je trajal 8 sek.

Ostali postanki so trajali od 13 - 15 sek. Ziher si ti gume menjal ja. Še dobr da ni FIA si tega ogledala icon_thongue.gif

Ne mi rečt, da so tvoj mehaniki tok hitrejši od naših [Joj] :mrgreen:

Drugač pa lepa dirka [champ][ok]

Ma en kurc so ti boksi :D

Štartal s pol(d)eta in tričetrt tekme vodil.....nakar mi nekje v 14. krogu javi, da naj grem v boxe....sem reku v redu saj sem si vse nastavil....grem v boxe in mi en V(u)lvo tam stoji direkt pred mojim placom, da nisem vedel kaj naredit.....očitno zgrešil za en meter mesto kjer bi se moral ustaviti in mi prasci niso nič menjali?!!?!? Pa ne samo to....probam dat v rikverc da bi tist meter nazaj zapeljal....pa ne morem dat v rikverc?!?!?!?!! FTW!!11

U glavnem zapeljem iz boksov in takoj DQ....jebat ga...

Dej,dej PEK...zihr ste kakšne filtre ven pobral, da je hitrej teku bencin :)

Nič mi ni blo jasno :shock: Vedu sm, de boš hmal spokav v box, ka sva pred tabo z Gogitom gnojila :D , sm vseeno sm šel dva kroga kasnej v boxe,....pol je bla pa kar 18sek razlika....ni mi jasno to :P

Fina dirka [ok] Mogoče drugič kak krog več....pa kakšen skin bi lohk naredil :P

Rezultati

1.jpg

Aja.... pol pa res so mogoče delal moji hitrej... KER SEM JIH POKLICAL DA PRIDEM V BOX ZE TAKOJ OB ZACETKU KROGA. Naštimajte si tipko "Call for PIT" in jo prtisnite ob zacetku kroga v katerem mislite v box!

Stara GTR2 "fora". Mislim da prej gume prštimajo če jih pokličeš, če jih ne jih zgleda iščejo ko zaplješ u box [Joj]