play 502 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Oprost na začetku,sm kaj je hudo bit čist skupaj, sm jaz ne zdržim pritiska. Huda proga. Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Zakon, na q sem zletel v prvem ovinku ven (2s), potem na dirki pa še 2 izleta ven.... Čim prej spet kako udarit... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 OK očitno ne bo 2. dirke hehe.. Ja huda dirka, v Q sm naredu napako in startal iz ~10. mesta. Startal kr uredu za FWD autek... nism hotu fosirat in se fural na 8. mestu, pol sm se pa spomnu ene Schumi F1 fore ... In names da bi se furu u koloni in napadal, sm šel u box ob 1. krogu ko se je dal ... se prav LAP 6. Zamenju spredne 2 gume in naredu par krogov 45.000sec in ko pride 14. krog (se zadnji za pit window) pogledam na kermu mestu sem pa piše 1. Se prav čist taktična zmaga, vseen lepa, ampak zal pa nisem mel nic borbe avtek ob avteku Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Se prav čist taktična zmaga, vseen lepa, ampak zal pa nisem mel nic borbe avtek ob avteku BULLSHIT Ej, tvoj postanek je trajal 8 sek. Ostali postanki so trajali od 13 - 15 sek. Ziher si ti gume menjal ja. Še dobr da ni FIA si tega ogledala Ne mi rečt, da so tvoj mehaniki tok hitrejši od naših :mrgreen: Drugač pa lepa dirka Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Če nebi menjal gum bi dobil DQ! Res pa je da sem menjal le sprednje dve! Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Res pa je da sem menjal le sprednje dve! Tut jaz Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Ja sam ti si po 5ih sekundah u boxu stisnu comfirm js pa ko sm bil še na poti do mehanikov [Jel] Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Ma en kurc so ti boksi Štartal s pol(d)eta in tričetrt tekme vodil.....nakar mi nekje v 14. krogu javi, da naj grem v boxe....sem reku v redu saj sem si vse nastavil....grem v boxe in mi en V(u)lvo tam stoji direkt pred mojim placom, da nisem vedel kaj naredit.....očitno zgrešil za en meter mesto kjer bi se moral ustaviti in mi prasci niso nič menjali?!!?!? Pa ne samo to....probam dat v rikverc da bi tist meter nazaj zapeljal....pa ne morem dat v rikverc?!?!?!?!! FTW!!11 U glavnem zapeljem iz boksov in takoj DQ....jebat ga... Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Nop :!: Tut zaz sem že med vožnjo po boksih prritisnil confirm Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 13, 2008 Avtor Share Napisano November 13, 2008 Dej,dej PEK...zihr ste kakšne filtre ven pobral, da je hitrej teku bencin Nič mi ni blo jasno Vedu sm, de boš hmal spokav v box, ka sva pred tabo z Gogitom gnojila , sm vseeno sm šel dva kroga kasnej v boxe,....pol je bla pa kar 18sek razlika....ni mi jasno to Fina dirka Mogoče drugič kak krog več....pa kakšen skin bi lohk naredil Rezultati Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Aja.... pol pa res so mogoče delal moji hitrej... KER SEM JIH POKLICAL DA PRIDEM V BOX ZE TAKOJ OB ZACETKU KROGA. Naštimajte si tipko "Call for PIT" in jo prtisnite ob zacetku kroga v katerem mislite v box! Stara GTR2 "fora". Mislim da prej gume prštimajo če jih pokličeš, če jih ne jih zgleda iščejo ko zaplješ u box Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 U pi*** Na to pa sploh nisem pomislu Čist možno. Če je pa tko ti pa ISKRENO ČESTITAM ZA ZMAGO Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 14, 2008 Share Napisano November 14, 2008 Pa to je že težje, kot realnost :mrgreen: , dobre fore res, jaz sm spet vse gume menjal, Maxl a mi nad 8 mestom nismo nč vredni? :mrgreen: Drgač pa res svinska dirka, kaj je to šlo.. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 14, 2008 Avtor Share Napisano November 14, 2008 Maxl a mi nad 8 mestom nismo nč vredni? :mrgreen: A ti pa nimaš PrintScrn tipke? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 14, 2008 Share Napisano November 14, 2008 Nima. Mu je vn odletela, ko je zadnic tok po tipkovnic udaru, ko si šel mim njega Citiraj Link to post
Recommended Posts