Skoči na vsebino

Trening dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 188
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

QL zadevca, po dirki wtcc je pasala ena taka sproščena dirka.

Že ko sm prvič šev na treningu ven iz boxov sm pogruntav da se mi je volan narobe kalibrirav(ven pa nisem mogu, ker sem imel server) [Joj] Držim tist volan postrani....in se nekak po čudežu prebijem na P3 na kvalifikacijah.

Dirka, eden me je nasloniv(niti ni nažno kdo je biv :) ) nakar se vračam na progo po izletni coni in mi prbije stop&go [Jaoo] ....glede na to, da sm šele drugič pogruntav kako se to kazen odsluži, sem bil na koncu 3x v boxih :P Pasala je konkurenca iz juga, škoda ker niso vedeli da je box obvezen :D (pisalo je STCC pravila)....pa drugič

Ja, zaenkat je še par stvari, ki se jih mormo naučit za ta STCC, ampak saj na dirkah se učimo! :)

Sm mel kr hiter autek,... pol pa gremo na Q,... pa speljem... pa vidim da ne vidim nobenga auta.. pa sm mislu LAG... ajajaajaj... dam ESC ... pa ne morm nazaj na Q :) In tko sm bil pol tm okol 13. startnega mesta.

Lepo se prebijal skoz guzvo in poces postavljene automobile in ujel vodeča 2, soseda :) Škoda, da nista vedela za obvezno menjavo gum v boxih ker bi bla res fajn borba, ravno se postavim na notranjo stran za boj z Zivkovičem... pa ta izgine, prav tako pa Sas... Pa mi ni jasno a je šel server al kaj.. Ampak sem vseeno zvozil do konca na 1. mesto..

Res škoda Sas pa Zivkovic... pa drugič! ;)

Hmm vse skupaj je ornk zanimivo,sm na kvalifikacijah morš bit res zbran, sprva gledam čase, pa jih delate za 1 prosti krog , še bolje od treninga, na dirki pa že na štartu konec ciljne ravnine fašem v rit, dejmo malo bolj počas.icon_ok.gif

V bokse sem šel šel 13 krog, pa bi blo bolje popreje, pa še bencina sm mel preveč, proga zanimava, bo zanimivo.

Kar uredu dirka. Na qual. 2. mesto. Kaj se mi je usral...

Na štartu je takoj priletel en BMW mimo tako, da sem se neki časa vozil na 3.mestu. Pol pa v špeglu zagledam PEKa k se mi je tok hitr približeval, da sem se rajši umaknu, da je šel mimo in se že nekako zadovoljil z 4. mestom. Čez par krogov, po tem ko sem postanek že opravu zagledam P2...hm...Mi je takoj jasno ratal. Pol sem pa sam še umirjeno pripeljal do cilja.icon_champion.gif

Prou fajn taka sproščujoča dira [smoke] Še hočmo takih [dance]

Sam ta BMS Incognito ga žge :mrgreen: :mrgreen:

Sicer pa sem zajebu k sem šou vn na q k sem mislu da sem zajebal količino benzina in pol nism mogu it nazaj not :(.

Štart bi bil bilši če bi blo več prostora a sem vendarle uspel pridet na koncu iz 12. na 6. mesto :P. Komi čakam nedeljo (GTR) in pol naslednji STCC :)