AL_AN 0 Napisano November 10, 2008 Share Napisano November 10, 2008 Kje se da kaj prečitat kakšna so STCC pravila ? Včeraj sem poskušal peljat eno dirko pa me je diskvalificiralo na dirki in na kvalifikacijah Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 10, 2008 Avtor Share Napisano November 10, 2008 En hiter krog na kvalifikacijah in obvezen postanek v boxih na dirki. Neki takega (upam) Citiraj Link to post
AL_AN 0 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 S kakšnim imenom pa se dirka, tapravim ali z vzdevkom tu s foruma :?: Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Ja, maxl tm na strani ko piše kdo je prijavljen naj raje piše s pravim imenom, ker to mamo verjetno usi u igri. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 11, 2008 Avtor Share Napisano November 11, 2008 Se že dela nova izboljšana verzija Tam bo treba tudi ime in priimek vpisat... Sicer pa danes STCC pravila, upam da funkcionirajo, da nebo spet Zupan zmagav, ko ne bo šev v boxe Torej....naj bi bil obvezen postanek na dirki...je kdo že kaj sprobal, če ne greš? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Ma to jst ne znam, sm bil ze parkat DQ. Sm prsou not u box pa nic niso menjal vosli. Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Ma to jst ne znam, sm bil ze parkat DQ. Sm prsou not u box pa nic niso menjal vosli. Se mi zdi da morš naštelat pit presets v menuju pred dirko Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 To s temi postanki je res malo butasto po moje, vsaj kar sem jaz probal. Nevem zakaj ni nobenega menija, da bi lahko menjavo koles in dolivanje goriva nastavil že med samo dirko, že preden greš v boxe?! Kar jst vem se to lahko dela šele po vstopu v pitbox area, tako da imaš na voljo samo tistih nekaj sekund dokler ne ustaviš avta na mestu, se pravi, če imaš pitbox takoj ob vstopu v boxe si jih najebal. Imam prav? Vsaj kar sem jst prbal STCC, no sej v EVO je isto sranje. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 11, 2008 Avtor Share Napisano November 11, 2008 Sej maš, tko kot je že rekel Matej pit presets, kjer si vse nastaviš....in deluje, ker sem mel jast v Puebli našteleno, kar moraš je samo potrditev v boxih. Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Sej maš, tko kot je že rekel Matej pit presets, kjer si vse nastaviš....in deluje, ker sem mel jast v Puebli našteleno, kar moraš je samo potrditev v boxih. Enako sm si jaz popreje naštimal,samo sem dal preveč prvi odbijač amortizerje in gume, ker v boksu nism spreminjal.Nism vedel, da lahko. Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Jaz sem parkart vozil neki s STCC pravili pa je vse prov delalo (tisti ki ni šel v bokse je bil DNF). Kok so časi? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 kolkr se men zdi lahko naštimaš tipko za to taktiko štelat me vožnjo :wink: Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 11, 2008 Avtor Share Napisano November 11, 2008 Štartna lista se kr lepo polni....16 zaenkrat Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Zanimiv bo na tej ozki progi. Sej se da pridet na kvalifikacije noter (ker nek na WTCC se je pisal, da bo zakljenjeno...) - Razlog: Morem gledat do konca hokej! Citiraj Link to post
radejet 0 Napisano November 11, 2008 Share Napisano November 11, 2008 Evo i ja sam se premijerno prijavio, pa da vidim kako ce ici Citiraj Link to post
Recommended Posts