Skoči na vsebino

Trening dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 188
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mi je pa zaniva varianta ta en krog kvali. in obvezen postanek... [smoke] to bi blo lepo met tudi pri WTCC [dance]

ja tole je pa res dobra stvar za wtcc, zakaj? določeni roko na srce poznajo-mo proge, poznamo nastavitev vozila ali delno, sam pri sebi vidim, tudi če sploh nepoznam proge, mi rata zelo dobra-če mi je všeč in kr hitr zase postavim dobr čas, ok sej večina prog, še posebaj za wtcc vsi poznamo, je pa res da bi imeli najboljši malo slabše čase, mogoče pa tisti ko mnaj vozijo v 1 krogu še slabšega, če bi lahko en trening probali, bi bilo mogoče zelo zanimivo?Ubistvu probamo komot, vsak lahko sm 1krog odpelje in to je to?

Mislim, da bi se tako še povečala razlika med dobrimi in slabimi. Dobri itak znajo hitr krog odpelat...mogoče bi se kakšnemu ponesrečlo....slabi ga pa skor zihr ne bi dobr odpeljali.

Se strinjam. WTCC naj ostane WTCC

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Včeraj smo KruhG, Mejak in jast zastopal slovenske barve na švedski :D Zdi se mi, kot da te avti še bolj letijo :o No, je blo kr akcije 8) Danes baje spet zvečer...pa nej pride še kdo (za server se sproti zmenmo na steamu).

Včeraj smo tiščali jst, Makselj, Pek in Kruh na Švedskem. Najprej Falkenburg, kasneje pa s PEKom še Valen al neki tazga (edina proga k ima norveško zastavo spredi). U glavnem hude proge, hitre... Edino olika dirkačev je bolj na psu :( Moremo takoj eno prvenstvo naštimat :wink:

jA tele nordijske proge so hude na fertik. Ni umes nic pocitka tko kot na dolgih evropejskih ravnincah... Polno akcije skos icon_ok.gif

No na tisti norveški dirki se mi zdi da je bla kultura soferjev kr kul,... ni blo sile... No takrat ko jih je blo 20 pa ni čudno da se tut kamikaze okol najdejo :D

Prvo dirko me je eden napičil v drugem krogu, tako da sem mu v naslednjem krogu vrnil milo za šampon :P Sicer pa sm mel spet PEKa za sabo, tokrat sm mu pustil naprej :Plaugh.gificon_twisted.gif

Pol mi je pa zabilo net, pa je blo konc....škoda

Proge so pa res atraktivne, hitre za popizdit....prov težko prehiteti, če ne naredi napake.