Skoči na vsebino

Trening dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 188
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

Včeraj smo odpeljali eno skoraj celo dirko v Sturupu....in jst sm server naredu :D Nisem čist prepričan kako je drugim delala povezava ampak jst osebno nisem imel problemov s kakšnim skakanjem vozil ipd.

Na dirki je oba Mejaka parkrat server zabrisal ven, ker sta uporabljala BMW s 6 brzinami. Baje, da stvar deluje, vendar moraš imeti default skin na avtu.

Supr bi pa blo, če bi kdo na forum napisal kam je treba zdej skine pa setupe od avtov dat, glede na to, da so se stvari malce spremenile po updejtih.

Linija je delalal zelo lepo, no vsaj meni, edin , en od Mejakov je meni mal skakal, hmm sm ni tole sploh lahko,cca 40 korgov+, ne vem kaj bom naredu, jaz sem imel 13 krog uničene gume, kaj pa vi?

Nato pa še stop-go dobim, tam ko vsi pridemo skor do ograje, no in tuki mi je nabilo, kr od enkrat, niti opozorilo, tako da treba pazit.

Pol sem vas pa kr zapustu. :o

Tist ovinek se da hitreje speljat, če pravo linijo zadaneš in imaš tako dve gumi znotraj narisane črte. Če pa greš čist na ven do ograje, potem pa pač faseš stop&go. Jst ne bi tvegal.

Men je prvič javilo za gume v 20 krogu, ampak bi komot še 7 krogov naredu.

Vsi skini, setupi, replayi, screenshoti in mogoče še kaj si zdej shranjeni v My DocumentsSimbinRace07, če pa kdo noče imet mape my documents na C: pa sm tukaj napisal kako se jo premakne :D

Ne vem pa zakaj naju je včeraj sam zarad skina metalo dol s serverja :roll: Nov skin dobite tukaj. Danes mogoče še kak test, da uštimamo tole zadevo?

• 2 weeks later...