zokid 772 Napisano January 30, 2012 Avtor Share Napisano January 30, 2012 eto danes malo spimpal volan 5 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 31, 2012 Share Napisano January 31, 2012 No, dokaj dobre novice iz Fanatec Supporta (in tudi hitre, po 2h dneh) thank you for your email and description. It seems to be a defective positioning-sensor, which is quite easy to replace. But before I can send you a new sensor, would you please send me a copy of your invoice that I can check if there still is warranty. Best Regards / Mit freundlichen Grüßen Johannes Kirsch (Fanatec Support Team) 1 Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano January 31, 2012 Share Napisano January 31, 2012 zokid: kako je pa kaj s tem volanom vozit oz kakšen je filing ga držat? Npr Logi 25 in tut CSR ima lepo narejeno da res sede v roko.. pri tem tvojem tega ni? Predvsem me zanima kako se to obnese na kakšni daljši dirki? BTW, tvoj novi GT volan.. kapo dol Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano January 31, 2012 Share Napisano January 31, 2012 No, dokaj dobre novice iz Fanatec Supporta (in tudi hitre, po 2h dneh) thank you for your email and description. It seems to be a defective positioning-sensor, which is quite easy to replace. But before I can send you a new sensor, would you please send me a copy of your invoice that I can check if there still is warranty. Best Regards / Mit freundlichen Grüßen Johannes Kirsch (Fanatec Support Team) S tem sem se jaz boksal tri tedne. Kontaktiraj PLAY-a in 2x premisli, preden boš šel podirat. Če pa boš obvezno posnemi. Seveda z oriđinale volanom Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 31, 2012 Share Napisano January 31, 2012 Fanatec ni težava, zdej bo pa Play lepo na izi počasi....... Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 31, 2012 Avtor Share Napisano January 31, 2012 volan bom podiral jaz osebno, mislim da imam največ izkušenj z tem delom- tako da ni panike! hja kaj se tiče volana je fenomenalen občutki za džat je božanski, volan lepo sede v roko, ker je orig. avtomobilski, kaj se tiče orig, fanatec volana je za en k............, meni osebno je predebeli tiste uhe kao za prste počivat so me rezale v prst...... itd, naj še pek malo pove o občutkih, jaz sem že prej na g25 vozil podoben volan Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 31, 2012 Share Napisano January 31, 2012 Pek dej mi meil?* Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 1, 2012 Share Napisano February 1, 2012 Kr tuki sporočam, da smo jaz pa Sašo danes sprobala tisti baje okvarjen CSR in deluje enako, kot njegov, da ne bo kdo v skrbeh. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 1, 2012 Share Napisano February 1, 2012 Yep, nobene razlike... no moj ma že par 1000 km za sabo Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano February 3, 2012 Share Napisano February 3, 2012 A to zdej pomen da dela al ne dela Sej če dela, poj smo paniko za BV zganjal,hehe Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano February 3, 2012 Share Napisano February 3, 2012 No, pa da še jaz ne bom v skrbeh je novi volan že na poti (sedaj je nekje okol hamburga oz. Herne-Boernig-a). Predvideni datum prihoda: u pondelk [dance] Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 3, 2012 Share Napisano February 3, 2012 Hvala bogu za GT3 in CSR-ja.....urejeno! Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 3, 2012 Share Napisano February 3, 2012 Pek vesela novica, še zate mi pošiljajo nov senzor, dobim v torek, pa naj še kdo reče da ni Fanatec fer, edin če kaj z meili poserjemo se pol vleče... 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts