tauko 6 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Evo zdaj potestiral tole. Zokidu svaka čast da naredi tak volan pa vse tole poštela, mojster, kapo dol Glede Fanateca pa lahko rečem, da je to prvi in verjetno zadnji volan, ki ga kupim od njih. Zdaj nevem a je V1 al V2 karkol sem že dobil od njih očitno bojo sami problemi s tem. Verjetno je 50% volanov z napako, glede na to kar berem tja okol. Imam problem kot tale FoxZero (http://www.insidesim...hp?f=149&t=2994). Stvar je v centru prve 2 ovinka pomoje, potem pa al moram levo alpa desno ~5° zavijat da bom šel naravnost. Kdaj se potem spet scentrira za kakšno ravnino, vglavnem katastrofa... Tale WTCC bom še tkole odpelu, sam če koga zadanem nisem jaz kriv. Bom zdaj poslal kak mail supportu itd, ampak mi niti na misel ne pride da bojo odgovoril pred velko nočjo. Očitno je največja dobra stran FANATECA fanaticni fanboysi, da jim reklamo delajo. Zokid, kaj ko bi ti kar cel volan naredu, vejetno bi bil 10x bolj kvaliteten, obroč je desetletja pred originalom. PEK,če imaš to namen storiti, ti priporočam, da se prvo bolje pozanimaj pri PLAYU in Sonacu, kako je v tem primeru, če imaš res podtaknjeno V1 PCB plato; zdej je pa tud vprašanje, kaj boš dosegel,glede na to, da imaš predelan volan. Sej lahko rečmo original nazaj natakneš in pojamraš, sam nikoli ne veš, kake varovalke imajo, da vejo, da se je šarilo po volanu. V mojem primeru se je vse skupaj v mojo korist obrnilo, kar pa ne pomeni, da bi enako veljalo zate. In kot je že tut PLAY omenil, je že dobil volan v okvari direktno iz fabrke. Sam se pa še odločam o tem, če bi potlej še ostal na fanatecu ali pa bom šaltal nazaj na logitech ali pa mogoče-mogoče na thrustmasterja. Oziroma s slednjim je bolj križ,ker nima še tazga suporta na ostalih sistemih. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 29, 2012 Avtor Share Napisano January 29, 2012 varovalk nimajo tako da menjava volan in to je to mislim da ne več Fanateca moj naslednji nakup je ECCI Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 zokid jaz sploh nism vedel, da imaš svojga rs-a, kdaj si pa to nabavu, enako bi tudi sam rad probal ecci-ja, dej se mal pozanimaj glede cen, a ni cena cca 700e za kos. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Tudi jast bom svojga reklamiral...se mi kar diskonekta in poveže nazaj, potem moram pa še iz igre in nazaj notr da spet dela volan Citiraj Link to post
denis 38 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Tudi sam sem razmišljal o zamenjavi volana sepravi iz Logitecha na Fanteca.Samo sedaj k vidm da se kar kvari bom kar ostal na Logitechu. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 29, 2012 Avtor Share Napisano January 29, 2012 zokid jaz sploh nism vedel, da imaš svojga rs-a, kdaj si pa to nabavu, enako bi tudi sam rad probal ecci-ja, dej se mal pozanimaj glede cen, a ni cena cca 700e za kos. mislim da je tam okoli 800 dolarjev jah božiček mi ga je prinesel Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Pred enim letom nazaj sem napisu na tem forumu da Fanatec izgleda čip šit pa sem bil napaden da to ni res...ampak kot kaže sem vendarle imel prav. 1 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 29, 2012 Avtor Share Napisano January 29, 2012 volan je gotov jeahhhhhhhhhhhhhhhhh, je že prestal testiranje in to uspešno 3 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 maš srečo zokid Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 29, 2012 Avtor Share Napisano January 29, 2012 video čez 15 min mater ja PEK, sem malo cvikal kako pa kaj, če bi kaj zabrejkal vzamem hamer ga stolčem kot pri norcih,pol pa ga Nemcem nazaj pošljem kot gift Citiraj Link to post
David91 68 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Užival ob gledanj in poslušanju Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 30, 2012 Share Napisano January 30, 2012 Pošteno, res lepo zgleda, ker špil je tole rf slučajno ? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 30, 2012 Share Napisano January 30, 2012 fičkota v rf Citiraj Link to post
Recommended Posts