Skoči na vsebino

DIY GT volan

zokid

Recommended Posts

Evo zdaj potestiral tole. Zokidu svaka čast da naredi tak volan pa vse tole poštela, mojster, kapo dol :)

Glede Fanateca pa lahko rečem, da je to prvi in verjetno zadnji volan, ki ga kupim od njih. Zdaj nevem a je V1 al V2 karkol sem že dobil od njih očitno bojo sami problemi s tem. Verjetno je 50% volanov z napako, glede na to kar berem tja okol.

Imam problem kot tale FoxZero (http://www.insidesim...hp?f=149&t=2994). Stvar je v centru prve 2 ovinka pomoje, potem pa al moram levo alpa desno ~5° zavijat da bom šel naravnost. Kdaj se potem spet scentrira za kakšno ravnino, vglavnem katastrofa... Tale WTCC bom še tkole odpelu, sam če koga zadanem nisem jaz kriv. :)

Bom zdaj poslal kak mail supportu itd, ampak mi niti na misel ne pride da bojo odgovoril pred velko nočjo. :P Očitno je največja dobra stran FANATECA fanaticni fanboysi, da jim reklamo delajo.

Zokid, kaj ko bi ti kar cel volan naredu, vejetno bi bil 10x bolj kvaliteten, obroč je desetletja pred originalom. :)

PEK,če imaš to namen storiti, ti priporočam, da se prvo bolje pozanimaj pri PLAYU in Sonacu, kako je v tem primeru, če imaš res podtaknjeno V1 PCB plato; zdej je pa tud vprašanje, kaj boš dosegel,glede na to, da imaš predelan volan. Sej lahko rečmo original nazaj natakneš in pojamraš, sam nikoli ne veš, kake varovalke imajo, da vejo, da se je šarilo po volanu. V mojem primeru se je vse skupaj v mojo korist obrnilo, kar pa ne pomeni, da bi enako veljalo zate. In kot je že tut PLAY omenil, je že dobil volan v okvari direktno iz fabrke.

Sam se pa še odločam o tem, če bi potlej še ostal na fanatecu ali pa bom šaltal nazaj na logitech ali pa mogoče-mogoče na thrustmasterja. Oziroma s slednjim je bolj križ,ker nima še tazga suporta na ostalih sistemih.

• Odgovori 141
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo naredil kartonasto matrico zadnje plošče Danes zvrtal luknje v volan, ter ga oblekel v karbon Testno vgradil gumbe dokler se lepilo ne posuši Takole zdaj pa prenesti matri

No pa smo le dočakali!!!! Po mescu dni čakanja in nategovanja z prodajalcem sem le dobil volane ki bodo primerni za gt predelavo! sprva je bil malo drugačen plan oz drugi volani, ampak ker jih je zman

dela se novi gt volan

zokid jaz sploh nism vedel, da imaš svojga rs-a, kdaj si pa to nabavu, enako bi tudi sam rad probal ecci-ja, dej se mal pozanimaj glede cen, a ni cena cca 700e za kos.

mislim da je tam okoli 800 dolarjev

jah božiček mi ga je prinesel [krniki]