PEK 2 291 Napisano January 28, 2012 Share Napisano January 28, 2012 Da jst dele to kle prlimam na mizo pol pa furat do jutra! Zokid, v cestninsko se nism zagonu, sm pa mačku vzel vseh 9 zivljenj v pri vranskem... Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 28, 2012 Avtor Share Napisano January 28, 2012 Da jst dele to kle prlimam na mizo pol pa furat do jutra! Zokid, v cestninsko se nism zagonu, sm pa mačku vzel vseh 9 zivljenj v pri vranskem... saj sem vedel da boš nekaj všpičil, se ti je preveč domov mudilo Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 28, 2012 Avtor Share Napisano January 28, 2012 ja nace te razumem beri vse je hand made tudi plošča je hand made jetkana PEK poročaj kako je Citiraj Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano January 28, 2012 Share Napisano January 28, 2012 WOOOWWW odlicno izgleda,Zokid zasto si Janku napravio taj volan,sada vise nikada necemo stici lol. Cestitke Zokid odlican volan Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 29, 2012 Avtor Share Napisano January 29, 2012 thx Vedrane, sada ga neču više dobiti od compa Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Poštenu majstr Zokid, Pek pa je mal na slikah zaskrbljen, kaj je pa bla ena jebovina, da te je hecal, dej mal pokomentiraj kitajčke? Kje pa pride stranski adapter za gumbe? Ja treba bo še cel volan nardit, mogl bi mal frex-a skopirat, čim manj elektronike in čim več robustnega materiala, gor pa sm en karbon pokrov! Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 29, 2012 Avtor Share Napisano January 29, 2012 hja kaj se tiče jebovine, je bilo takole: najprej sva odprla volan in že prva razlika z mojim volanom- drugačni vijaki(očitno dajo noter kaj imajo takrat pri roki) potegneva kablovje čez volan zmontirava obroč gor in ga postavima v center, nato sledi priklop volana, kalibracija poteka nekako bolj čudno ampak gre, sledi vožnja vse ok, volan odklopiva zlotava elektroniko zapereva vse sledi spet test, kalibracija še bolj čudna, po 2 krogih pade volan iz centra, WTF,poskušava vse mogoče-nič, volan vtrgava narazen olupiva izolacijo iz kablovja- mogoče kabel šteka- vse vrževa skupaj ,spet test spet enako po dveh krogih volan izven centra- v programu kaže center, vrževa volan dol priklopima mojega(mogoče me driverji jebejo) moj dela kot ura, kaj zaj 4 ure tuhtanja in montiranja gor in dol, levo in desno. vzamem navodila v roke- piše med vožnjo, če je volan izven centra stisni toti in toti gumb........ stiskava kot hepana nič od tega, noče kalibrirat hjaaaaa Nemci + Kitajci = Jajce na kvadrat neda mi mira grem na net potegnem verzijo navodil za V1, stisnemo gumbe za verzijo V1 , volan kalibrira, hjaaaaa mater to ni verzija V2, ampak verzijaV1 volana, pa smo tam-jajce Vglavnem sva poštimala, čeprav z težavo od 9 pa do 19 sva to delala ,na koncu že bil tako izmozgan, raje bi ga vtreh urah poštimala, pol pa se ga napila kot norca Moja primerjava Fanatec vs Logitech Fanatec kaj se tiče fbb-ja in voznih lastnosti je 3 svetlobna leta pred Logitechom Fanatec kaj se tiče kvalitete izdelave in uporabljeni materiali pa bi se lahko primerjal z volanom iz kakšnega Hoferja za 20e kaj šele da bi ga primerjal z Logitechom- totalno razočaran nad kvaliteto Fanateca! Play adapterji pridejo na vsaki strani volanskega obroča! Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Kakšna nova ideja za kak novi prihahjoči projekt 2 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 29, 2012 Avtor Share Napisano January 29, 2012 Maxl poznam zadevo- jo spremljam od začetka nastajanja hja idej in projektov je dosti, samo je premalo časa Mislim da bo naslednji projekt, hidravlika za PEK-a Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Sicer malo mi je logično, da pač Fanatec kolikor ima denarja mogoče nima pod kontrolo kitajske delovce, kako bi reku: nima mogoče (nimam pojma) dobro plačane, mogoče tudi določen slab material-,ne tako robusten, ali se pa za vse le motim in ko ima neka oseba tam na vzhodu slab dan, malo bolj tako sestavi volan.Najprej bi trdil,da ni vse tako pod kontrolo, kot more biti, ali je folk slabo plačan ali kaj drugega, se mi ne sanja.. Če primerjaš G serijo ,da se volan ne kvari oz kolikor jih je v prodaji res minimalno,sam tudi do danes nism naletel na niti enega ali da bi se meni pokvaril, pa jih enako delajo na vzhodu,(lahko pa da je volan bolj mehanski, ni tako posebna elektronika,spet govorim na pamet, res ne vem),samo sem pa 100% da more biti fabrika dosti bolj stroga,en kup pregledov, komisij....je pa vendar le logično,da ima Logi tolko dinarjev, da si vse to čisto komot privošči, je le Fanatec butični izdelovalec. Druga psem pa je, kar je sedaj popularno, primer CRS Elite vidiš 80% volana, pomoje bo šel butični razvoj v tej smeri,da se veliko vidi (razen elektronike), s tem dobiš občutek kvalitete, le še cene so tukaj malo problematične, pomoje 2, 3leta in bodo tudi odlični volani pol ceneje. Se bojim, da zdej ne bom niti enga več Fanateca prodal, dvomim, kot si omenil, je pa volan po vožnji, po FF in po natančnosti, za 10x boljši od G serije. No kar se tiče novih volanov, pomoje bi blo resno za probat in razdret E C C I-ja pa Zokid resno razmišlajt v tej smeri glede volana, pol pa le še par kitajk uvoziš, pa boš raje doma, bo več časa. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Evo zdaj potestiral tole. Zokidu svaka čast da naredi tak volan pa vse tole poštela, mojster, kapo dol Glede Fanateca pa lahko rečem, da je to prvi in verjetno zadnji volan, ki ga kupim od njih. Zdaj nevem a je V1 al V2 karkol sem že dobil od njih očitno bojo sami problemi s tem. Verjetno je 50% volanov z napako, glede na to kar berem tja okol. Imam problem kot tale FoxZero (http://www.insidesimracing.tv/forums/viewtopic.php?f=149&t=2994). Stvar je v centru prve 2 ovinka pomoje, potem pa al moram levo alpa desno ~5° zavijat da bom šel naravnost. Kdaj se potem spet scentrira za kakšno ravnino, vglavnem katastrofa... Tale WTCC bom še tkole odpelu, sam če koga zadanem nisem jaz kriv. Bom zdaj poslal kak mail supportu itd, ampak mi niti na misel ne pride da bojo odgovoril pred velko nočjo. Očitno je največja dobra stran FANATECA fanaticni fanboysi, da jim reklamo delajo. Zokid, kaj ko bi ti kar cel volan naredu, vejetno bi bil 10x bolj kvaliteten, obroč je desetletja pred originalom. Citiraj Link to post
denis 38 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Evo da še jes poročam. Tudi sam sem videl na lastne oči prvi GT volan in moram reči da je nor volan. Probal sem tudi njegov cockpit ki je prav tako odličen. Vse je TOP! Videl sem tudi njegovo delo v delavnici vse hand made Tako da pohvale. Le tako naprej. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 29, 2012 Avtor Share Napisano January 29, 2012 hvala fantje, jah me zdaj ima da bi se res lotil izdelave svojega volana,mater spet ste me prisilili v neprespane noči,in tuhtanja kako to izpeljat bom pa se potrudil in mogoče do konca leta res spesnil svoj volan Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Ne da ga boš moraš,ker kaj bo dobro, vedeli bomo komu se obrnit če nam ne bo nekaj delalo ,kot sem omenil, če bom le lahko kaj pomagal bom takoj!! Upam le, da ne bomo spljuvali še csr-ja in csr elita močno upam! Pa upam da ne bo kdoj name kaj letelo glede F, jaz ga le prodajam od 8 prodanih volanov 2 okvari...tko da...upam da bo no, da ne bo veliko težav,da dobim 2 druga volana! Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 29, 2012 Avtor Share Napisano January 29, 2012 da ne bomo samo šimfali volanov, tule so nove slike mojega fanateca zdaj pa gremo lotat 3 Citiraj Link to post
Recommended Posts