Skoči na vsebino

DIY GT volan

zokid

Recommended Posts

• Odgovori 141
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo naredil kartonasto matrico zadnje plošče Danes zvrtal luknje v volan, ter ga oblekel v karbon Testno vgradil gumbe dokler se lepilo ne posuši Takole zdaj pa prenesti matri

No pa smo le dočakali!!!! Po mescu dni čakanja in nategovanja z prodajalcem sem le dobil volane ki bodo primerni za gt predelavo! sprva je bil malo drugačen plan oz drugi volani, ampak ker jih je zman

dela se novi gt volan

vrstni red je sledeči:

Play

Edgeslo

Aggressor

vsakega posebej bom kontaktiral ko bo na vrsti da se zmenimo za podrobnosti, če pa še je kateri interesent pa se naj kar dopiše na seznam!

trenutno bi bila ta zadeva aktualna

http://www.ebay.de/itm/3-SPOKE-SUEDE-330MM-RALLY-STEERING-WHEEL-FIT-OMP-SPARCO-MOMO-BOSS-KITS-/200702666136?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2ebacfa598#ht_2868wt_1396

Se mi je zdelo da je vrjetno tole ja.. Iščeš 320 ali 350mm? Osebno se bolj nagibam k 320mm, 350 mi je že malo prevelik.

Podobne zadeve tudi sam iščem že nekaj časa- ko je prišel ven ChilliCoke adapter za montirat obroče na G25, je imel MOMO nekaj podobnih poceni zadev (tako 320 kot 350mm), danes ima npr same precej "čudne" fancy obroče.. OMP in SPARCO imata to, vendar je cena kot si sam rekel, out of our league..

Bo treba najdit kakšno noname firmo- trenutno grem brskat malo po avstralskih net shopih, oni imajo dosti poceni robe, povečini tudi s poštnino prideš pocen skoz, izbira je ponavadi tudi kar precejšna [ok]

EDIT: uf tale OMP je nor, ampak cena.. tu mač :oops:

Hmmm bo Zokid povedal kaj bo bolje, jaz sicer bi raje imel 350mm, če se bo le dalo shifterje poštimat, bo pa na CSR Elite, tako da ne bom dal nekaj za 30,40eur gor.Itak pa bom imel volan,je pa roko na srce drago ja.

Kdor mi pa povezavo ureja,pa hvala, mi lahko en pove kako se to nardi in bom drugič sam.

Aja, jaz bom dal na G25, prav tako ne rabim shifterjev- imam v planu kupit ali narest sekvencnega.

Je pa res ja, na CSR Elite nekako ne paše neka plastika za 50€.. Nič, vrž na mizo enih 200 evrčkov pa kupi enga Sparcota oz OMPja.. Bo vsaj zgledalo res pošteno :twisted: (FOVš!!! [iz]:oops: )

Sicer pa ja, bo že zokid povedal kako pa kaj preden se dokončno odlčimo [ok]

Aja, jaz bom dal na G25, prav tako ne rabim shifterjev- imam v planu kupit ali narest sekvencnega.

Čaki ne, rabiš jih, če boš vozil WTCC itd lige, moreš met shifterje, ker drugače si počasen, zgubljal boš čas,sicer realno bolje in lepše da jih ni, jaz jih tudi ne bi dal, mi je lepše ,da jih ni in bi si bom dal Frex-a

Sicer ima Zokid v glavi malo drugače in hočem imeti večjo ročko .Mislim da bova le Frexa predelala,bomo vidl..