Skoči na vsebino

DIY GT volan

zokid

Recommended Posts

No pa smo le dočakali!!!! Po mescu dni čakanja in nategovanja z prodajalcem sem le dobil volane ki bodo primerni za gt predelavo! sprva je bil malo drugačen plan oz drugi volani, ampak ker jih je zmanjkalo in mi za 6 tednov čakat za nove sem se naposled odločil za tole kombinacijo.

Tale volan bo imel vgrajeni lcd monitor za različne informacije ter 8 gumbov in še mogoče kakšno paketno stikalo (premer volana 330mm)

019.jpg

Tale volan bo oblečen v karbon z dodanimi quick shifterji ob straneh in vgrajenih 6 gumbov (premer volana 320mm)

020.jpg

Takole material imamo ves zdaj pa na delo!

Tokrat bom predelal 2 Fanatecha da vidijo kako morajo volanski obroči zgledat [jezik12]

017.jpg

• Odgovori 141
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo naredil kartonasto matrico zadnje plošče Danes zvrtal luknje v volan, ter ga oblekel v karbon Testno vgradil gumbe dokler se lepilo ne posuši Takole zdaj pa prenesti matri

No pa smo le dočakali!!!! Po mescu dni čakanja in nategovanja z prodajalcem sem le dobil volane ki bodo primerni za gt predelavo! sprva je bil malo drugačen plan oz drugi volani, ampak ker jih je zman

dela se novi gt volan

Hm hm....najprej vse pohvale.Prvi volan mi je zanimiv, drugi oprosti po mojem okusu ne-kr priznam, no prvi pa me zanima sledeče, ker je tako potegnjej ven,koder bo bil pritrjen-zašraufan, kako boš naredil za menjanje brzin, ker razlika sicer po fotki je kr velika, ali fotka vara?

Prvi ne bo imel quick sifterjev ker je ta osebno moj in jih ne rabim pride pa prtrjen na plastično plato in pol adapter za na fanateka

Drugi volan je želja našega člana foruma(imena zaenkrat ne bom izdal) in bo imel šifterje- uporabil bom od g 25(imam še ene v rezervi), če ne pa jih bomo sami naredili, v kolikor mi od g 25 nebodo šli v koncept

Zdaj moram malo volane premerit in naredit okvirne skice kako naj bi vse skupaj zgledalo(zdaj je lažje ko jih imam doma) skice prenest na kartonske matrice in gasaaaaaa

Itak bom vse skupaj malo slikovno in v besedi predstavil, da se bo videlo kako kaj napreduje projekt [ok]