Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Jaz pa vem, pa ne povem :D

Samo če se pravi M3 E92 pelje tako štorasto, potem nevem če bi katerega prodali! Mogoče mam težave zaradi zastarelega volana (zjahan momo), samo dosedaj videno lahko potrdim le to, da je igra lepa!

Fantje, 10 let že vozte dirkalne avte v igrcah, pol grete pa en cestni avto peljat pa vsi jamrate da je kot ladja. Ko se boste enkrat peljali v dirkalnem avtu, potem pa primerjajte z M3 in podobnimi "cestnimi dirkalniki". Pa verjemite, da so tej 100x "trši" avti kot vaši osebni, ki so ladje ;)

• Če je temu tako potem nas čakajo zelo zanimive dirke
    :D
    Also, i'd like to see in Assetto Corsa a tire wear relative to your driving style, so that people should save his tires/brakes till the end of race and not driving in a "unrealistic" agressive way and have the same tire wear as those who drove in a conservative (saving tires) way...

What i mean is that you can have tires for 20 laps driving as real drivers do in real life making perfect lines and saving tires, or have tires for 7 laps driving on limit wearing/destroying them fastest! This way each driver can have his own strategy in races like saving tires and push last 3 laps, or those who prefer to push since the start and end the race with car sliding all over for example wich for sure will reproduce races like they are in real life, much more exciting...

What i mean is a real simulator that force people drive like they should not driving like in a "game"...

• 129985.jpg?1328467619
    AristotelisKunos Simulazioni

New

This is how AC works right now in terms of tyre wear.

If you try to do some long runs with different driving styles you will notice, I'm sure.

Jaz sem jo malo bolj temeljito raziskal in igra je noraaa (vsaj meni)

1. Boljši oprijem in 2s dobiš če menjaš gume iz street na slick neki takega

2. Grafiko si naštimajte brez HDR

3. Izberi popoldan in ne jutro

4. Če vaz zajebava volan poglejte da niste naredili iste napake kot jaz. Ko pritisneš Wizard za volan te v enem delu igra vpraša da obrneš volan za 90 stopinj - jaz sem ga zmeraj obrnu do konca in posledično je bil FFB dosti slabši in odzivnost da te kap kr ko kača se je premikal. Bottom line - Ko te igra vpraša da obrneš volan za 90 stopinj ga obrni za 90 stopinj in bo bolje

5. Jaz sem si še sensitivity dal na 0.05 se mi zdi in zdaj je z 270 stopinjskim volanom tudi gušt vozit

Še en video z Ferrarijem 458 Italija - Grafika je v igri dosti lepša samo ne vem zakaj mi zmeraj youtube ful pogrša + Imam slabe FPS ker na tem računalniku imam dosti serverjev in je procesor stalno na 50% če bi vse izklopu bi mel tam 100FPS kar je super glede na moj komp