Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

I ja cu kupit Assetto Corsa ali ljudi Assetto rade neka cetri klinca i grafika je super a sve ostalo katastrofa to vam je istina a Raceroom igra ce bit daleko najbolja u svemu od svih simulacija jer raceroom ipak radi ozbiljna firma simbin studio :) Raceroom je u svemu broj jedan u grafici, fizici, autima, meniju, osjecaju voznje itd. jednostavno sam siguran u raceroom.

Skoz boljši mi je F458. ABS morš met na on. Vsaj jaz, ker čene mi blokira koj ko pritisnem na zavoro. TC pa itak na off zej ko sam vozim. Pol ko bodo dirke pa bomo vidl kaj je hitrej.

Men tut. Sem ga pelju kot 1. avto v AC in mi tudi postaja vedno bolj dober za vozit.

I ja cu kupit Assetto Corsa ali ljudi Assetto rade neka cetri klinca i grafika je super a sve ostalo katastrofa to vam je istina a Raceroom igra ce bit daleko najbolja u svemu od svih simulacija jer raceroom ipak radi ozbiljna firma simbin studio :) Raceroom je u svemu broj jedan u grafici, fizici, autima, meniju, osjecaju voznje itd. jednostavno sam siguran u raceroom.

Raceroom? hmmm...

Če je temu tako, ti AC zihr ne bo všeč, ker to je simualcija (Raceroom pač ni - vsaj kar sem jst probal).

Če gledamo iz čiste fizikalne perspektive je AC res bliže realnosti. Vendar vsaj zaenkrat pa vse skupaj zelo pokvari ta odzivnost, kot da bi se vse skupaj dogajalo zapoznelo oziroma prepočasi na vsako reakcijo. Ta link med fiziko in igralcem zgleda ni najbolj posrečen in če ne bodo tega popravli, bo to zelo velika škoda. Pravijo, da bi naj FFB trenutno simuliral samo sile na volanu(kar je verjetno znova bolj pravilno iz čiste fizikalne perspektive) in zato mešani občutki. Ampak po moje dodatne sile, ki bi jih naj kasneje volan simuliral ravno ne bodo pripomogle k večji bolj direktni odzivnosti, saj gre(IMHO) za problem kako hitro in direktno pridejo vse informacije iz fizikalnega modela do simulatorja(volana). Tukaj mi rf2 enostavno bolj odgovarja. Kaj nam pomaga, če ima AC "uber super duper" fizikalni model, če v volanu teh informacij enostavno ne občutimo dovolj direktno oziroma bolj mlačno. Raje imam rfactorjev "živčni" manj točen fizikalni model vendar občutiš direktno(raw) povezavo z njim in vse kar ponuja. rF2 FFB in AC fizikalni model bi bila "killer" kombinacija. Težko nam bo tistim, ki bi radi vozili oba naslova :). Preklop med enim in drugim si skoraj bolj različen ne bi mogel biti. Skoraj nasprotje filozofije simulacije :) Prehod z enega na drug naslov in obratno bo vedno čuden, ampak vsak ponuja nekaj kjer je trenutno edinstven.

Imola BMW m3 e92 HOTLAP

10 NOVEMBER - ZAMEX23SS

Torej da ne bomo kr tak vozl bomo organiziral HOTLAP na progi IMOLA z BMW M3 E92. Vozi se na SEMISLICK. Ko ste zadovoljni s krogom objavite screenshot posnetek kroga, ki se vam prikaže na koncu ko zaprete igro(vijolični okvirček).

Če ne slikate tega okvirčka kjer so vidni sektorji in končni čas vam ne upoštevam.

Tekmovanje poteka od danes 10.11.2013 do 17.11.2013 do nedelje zvečer ob 20.00

Nagrada je Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising

Grafika je pa.....vsaj replayi so ........za 15 let ne rabimo nič boljšega :) Tudi modeli začetnikov bodo izgledali kot da so jih delali profesionalci :) Edino drevesa bi lahko bila malo manj fluroscentno zelena in kakšna bolj izvirna(merim na tista bolj odzadaj) ampak dobro to ni važno :)