JocoG23 416 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Ali pa izklopi HDR Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Nastavitve za g27..trenutno najbolše po vseh 40ih ki sem jih probu. v profilu ffb na 100 in dampin na 100 v igri gain na 60 in damping na 0.15 Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Če vam F458 ni všeč; CTRL + A - ABS on/off CTRL + T - Traction control on/off 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Skoz boljši mi je F458. ABS morš met na on. Vsaj jaz, ker čene mi blokira koj ko pritisnem na zavoro. TC pa itak na off zej ko sam vozim. Pol ko bodo dirke pa bomo vidl kaj je hitrej. Citiraj Link to post
Marin Colak 33 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 I ja cu kupit Assetto Corsa ali ljudi Assetto rade neka cetri klinca i grafika je super a sve ostalo katastrofa to vam je istina a Raceroom igra ce bit daleko najbolja u svemu od svih simulacija jer raceroom ipak radi ozbiljna firma simbin studio Raceroom je u svemu broj jedan u grafici, fizici, autima, meniju, osjecaju voznje itd. jednostavno sam siguran u raceroom. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Jednostavno mislim, da se motiš Mogoče mi je sarkazm detektor crknu? 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Skoz boljši mi je F458. ABS morš met na on. Vsaj jaz, ker čene mi blokira koj ko pritisnem na zavoro. TC pa itak na off zej ko sam vozim. Pol ko bodo dirke pa bomo vidl kaj je hitrej. Men tut. Sem ga pelju kot 1. avto v AC in mi tudi postaja vedno bolj dober za vozit. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 I ja cu kupit Assetto Corsa ali ljudi Assetto rade neka cetri klinca i grafika je super a sve ostalo katastrofa to vam je istina a Raceroom igra ce bit daleko najbolja u svemu od svih simulacija jer raceroom ipak radi ozbiljna firma simbin studio Raceroom je u svemu broj jedan u grafici, fizici, autima, meniju, osjecaju voznje itd. jednostavno sam siguran u raceroom. Raceroom? hmmm... Če je temu tako, ti AC zihr ne bo všeč, ker to je simualcija (Raceroom pač ni - vsaj kar sem jst probal). Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Ravno odpeljal par krogov po Monzi s Ferlo. WAAAA, ker zvok, ker zvok, od zunaj, kako avto muka Vožnja pa samo . Skratka uživam in čakam polno izdajo Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Predlagan da si izklopite HDR ko vozite, sence so velik bol realne in 20 fpsjev ti majn žre Poleg tega je svetloba taka kot more bit..pri replayih s HDRjem zgleda mal bolš Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Če gledamo iz čiste fizikalne perspektive je AC res bliže realnosti. Vendar vsaj zaenkrat pa vse skupaj zelo pokvari ta odzivnost, kot da bi se vse skupaj dogajalo zapoznelo oziroma prepočasi na vsako reakcijo. Ta link med fiziko in igralcem zgleda ni najbolj posrečen in če ne bodo tega popravli, bo to zelo velika škoda. Pravijo, da bi naj FFB trenutno simuliral samo sile na volanu(kar je verjetno znova bolj pravilno iz čiste fizikalne perspektive) in zato mešani občutki. Ampak po moje dodatne sile, ki bi jih naj kasneje volan simuliral ravno ne bodo pripomogle k večji bolj direktni odzivnosti, saj gre(IMHO) za problem kako hitro in direktno pridejo vse informacije iz fizikalnega modela do simulatorja(volana). Tukaj mi rf2 enostavno bolj odgovarja. Kaj nam pomaga, če ima AC "uber super duper" fizikalni model, če v volanu teh informacij enostavno ne občutimo dovolj direktno oziroma bolj mlačno. Raje imam rfactorjev "živčni" manj točen fizikalni model vendar občutiš direktno(raw) povezavo z njim in vse kar ponuja. rF2 FFB in AC fizikalni model bi bila "killer" kombinacija. Težko nam bo tistim, ki bi radi vozili oba naslova . Preklop med enim in drugim si skoraj bolj različen ne bi mogel biti. Skoraj nasprotje filozofije simulacije Prehod z enega na drug naslov in obratno bo vedno čuden, ampak vsak ponuja nekaj kjer je trenutno edinstven. 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Imola BMW m3 e92 HOTLAP 10 NOVEMBER - ZAMEX23SS Torej da ne bomo kr tak vozl bomo organiziral HOTLAP na progi IMOLA z BMW M3 E92. Vozi se na SEMISLICK. Ko ste zadovoljni s krogom objavite screenshot posnetek kroga, ki se vam prikaže na koncu ko zaprete igro(vijolični okvirček). Če ne slikate tega okvirčka kjer so vidni sektorji in končni čas vam ne upoštevam. Tekmovanje poteka od danes 10.11.2013 do 17.11.2013 do nedelje zvečer ob 20.00 Nagrada je Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano November 10, 2013 Share Napisano November 10, 2013 Grafika je pa.....vsaj replayi so ........za 15 let ne rabimo nič boljšega Tudi modeli začetnikov bodo izgledali kot da so jih delali profesionalci Edino drevesa bi lahko bila malo manj fluroscentno zelena in kakšna bolj izvirna(merim na tista bolj odzadaj) ampak dobro to ni važno Citiraj Link to post
Marin Colak 33 Napisano November 11, 2013 Share Napisano November 11, 2013 Kad je tako dobra kao sta vi kazete sutra je kupujem Citiraj Link to post
Recommended Posts