Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Kaj če bi naredl seznam kdo bi vse kupu AC da bi lahk čim hitrej kako ligo organiziral.

Glede na to, da je do izzida kake 3 mesce, bi blo pametn kake predloge podat in te zadeve...sploh zdej ko bojo objavl vse kar bo v 1.0 verziji.

Mislim, da je ta vlak že odpeljal. Najbolj pomembno je držat dirkanje v pogonu. Ko enkrat ni dirk, ljudje nehajo ali grejo drugam. Redki, ki dejansko hočejo dirkat, bodo potrpežljivo čakali.

Jaz bom tudi kupil AC, ampak dvomim, da bom dirkal v ligi. Trenutno se dogovarjam za 5 prvenstev in še 2 mam na razpolago. Uporablja se pa rf in gsc - in to ne kar en forum, ampak Touring Pro Series.

Res ne razumem, zakaj je rf preslab za to stran...

Ti pa še kar vstrajaš pri lobiranju...

Ko se bo komu od organizatorjev zdelo primerno, da bo organiziral ligo, jo pač bo...prej pa ne bomo nekaj forsiral, v čimer ne uživamo (osebno).

Trenutno se dogovarjam za 5 prvenstev in še 2 mam na razpolago.

A nisi dobil otroka? Pazi, da ne bo prej rekel rfactor kot ata.

Hehehe imam nečakinjo, ravnokar je bila stara leto dni in njeno prvo besedotvorje je bilo brrrrm brrrrm, pa ne da bi jo kdo kaj nagovarjal, ampak je enostavno čisto nora na avtomobile in ko sliši zvok motorja se ji čisto odpelje :) Sicer pa če otrok reče besedo rfactor prej kot ata ali mama, vsaka mu čast hehe.

Maxl, jaz nič ne lobiram, samo svoje mnenje povem - itak samo to še delamo na sloracingu ;)

Poleg tega imam izkušnje s forumom. ki je propadel zaradi čakanja in mi je pač škoda videt isti vzorec tudi tu.

Glede dirkanja pa je tako... vzamem si čas koliko imam, in to je 2 večera na teden in še kak dan vmes, če je prilika. Noben ne trpi zaradi tega :)

p.s.: mene rf še najmanj gane od vseh simulacij, a se da iz njega trenutno izvlečti največ, tudi največ dogajanja je v rf. Niti približno pa ni moja najljubša simulacija - vseeno pa zelo rad dirkam in ga posledično tudi dosti uporabljam :)

Js enostavno potem ko sem probu AC ne morem več uživat v noben drugem simulatorju...sm celo podalšu iracing, da bi lažje dočaku, ampak ne vozim nič ker mi je fizika za bruhat.

Zakaj bi se silu v vožnjo nekih drugih simulacij, če samo trpim ko vidim kaj bom kmalu lahko vozu :D

Samo res, tukaj zadnjih nekaj mesecev samo še nakladamo in nakladamo (sploh se nisem ovedel, dokler ni tega rekel Tomaž).

Takrat po Cliotih je bilo neki govora da bi še kaj dirkali (bilo kaj), pa nič od tega, no vsaj jst sem bil zagret.

Špilov in modov je kolikor hočemo, pa nič...

Mogoče imaš pa Tomaž prav, da je to lahko začetek konca (samo upam da ne).