zamex23 1 242 Napisano December 2, 2017 Share Napisano December 2, 2017 Takrat je blo rečen konec decembra. Tak da vrjetno okol božiča Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 6, 2017 Share Napisano December 6, 2017 On 1. 12. 2017 at 20:41, zamex23 je napisal: Sej to so povedal že pred par mesci, da pride alfa zastonj. Torej, če prav razumem ne bo samo Alfa zastonj ampak celoten Bonus paket, ki pa vključuje: Laguna Seca (lasersko skenirana ) Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Alfa Romeo 33 Stradale Lamborghini Sesto Elemento Lamborghini Huracan Performante Maserati Quattroporte Pagani Huayra BC Seveda se jaz osebno najbolj veselim dirkališča, ki jih po mojem mnenju ni nikoli preveč 4 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 6, 2017 Share Napisano December 6, 2017 najpomembnejši del videa: laguna seca and all the cars = bonus pack (free) Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 7, 2017 Share Napisano December 7, 2017 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 10, 2017 Share Napisano December 10, 2017 (urejeno) Danes sem spet po dolgem času poskusil voziti (preko monitorja) in sicer SRS(Sim Racing Sistem). Včasih je tu več ali manj samevalo kar se tiče obiskanosti. Sedaj temu ni več tako, saj sem odpeljal 4 dirke in na vseh nas je bilo vedno več kot 10. Ravno kar odpeljal Endurance 1h dirko GT3 dirkalniki in nas je bilo 21 prijavljenih. Dirka zelo fer in na nivoju (če odmislim prvi ovinek v Monzi ). Sedaj nas je recimo prijavljenih čez 40 dirkačev Kot v iRacingu Uredil December 10, 2017 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
mihagapiha 45 Napisano December 10, 2017 Share Napisano December 10, 2017 Kako pa komentiras monitor vs VR? Zdaj imas kar precej izkusenj z obema, mar ne? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 10, 2017 Share Napisano December 10, 2017 Tudi, ko igraš preko treh zaslonov se to ne more primerjati z VR. Ko si nadaneš očala si dejansko tam. Če želiš pogledati ali imaš koga v mrtvem kotu to enostavno storiš tako kot v pravem avtu- obrneš glavo. Ni lepšega, ko v Ferrariju, ko pogledaš nazaj zagledaš motor, ki hrumi. Prav tako imajo dobro narejeno, da ko usmeriš pogled nazaj se dejansko v slušalkah tudi zvok spreminja. Pri Assetto Corsi pogrešam aktivni pogled v vzvratna ogledala, torej tako kot ima to postorjeno Project Cars in iRacing. Torej, da ko pogledam v ogledala pod drugačnim kotom, da se ta kot dejansko spreminja, glede na položaj glave. Pri AC pa je slika statična. Pa še nekaj je fascinantno in to bo potrdil vsak, ki je kdaj vozil z VR. Občutek pri nenadnem vzponu ali spustu lahko privede do slabosti, ampak meni je super to, da ko se zapeljem skozi Eau Rouge na Spa Francorchamps dejansko vidiš in občutiš klanec in nato vzpon, ki sledi. Da ne omenjam Rally vožnje ali pa letenja z letali v X plane 11 Skratka, ker sem bil kar nekaj mesecev brez VR (zgleda, da je crknil žiroskop) in me je recimo večkrat pustil na cedilu kar med dirko v iRacingu in Assetto Corsi sem pa tu pa tam poskusil spet igrati preko zaslonov. Saj ni "švoh", ampak, ko se 1x navadiš na VR je težko preklopit nazaj. Pa od mojega prvega nakupa Oculus Rift DK2 pa do sedaj je cena krepko padla in ga dobiš za manj kot 500€. 3 Citiraj Link to post
mihagapiha 45 Napisano December 10, 2017 Share Napisano December 10, 2017 Verjamem da je zelo dobro. Glede na to da jaz precej malo vozim (in igram na splosno), se cakam, da cene malce padejo, saj bi moral kupiti tako VR headset kot tudi zmogljivejso graficno, kar pa zaenkrat predstavlja prevelik strosek. Ni vprasanje ce, samo se kdaj, se podam v nakup. In definitivno cenejse kot 3 primerni monitorji. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 10, 2017 Share Napisano December 10, 2017 Res je, ko vse skupaj sešteješ je zares drago. No, sedaj pa sva že kar precej izven teme Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 19, 2017 Share Napisano December 19, 2017 Se ful veselim tega dirkališča Naslednja pa bi lahko bila Panorama 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 19, 2017 Share Napisano December 19, 2017 Kje je to? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 19, 2017 Share Napisano December 19, 2017 Ta leve sta iz earth, ta desne pa iz marsa al pa enih sluzavcev... 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 20, 2017 Share Napisano December 20, 2017 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 21, 2017 Share Napisano December 21, 2017 Včeraj sem tole reč zagnal in ostal brez besed. Bojim se, da bo IR še dvignil ceno 1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano December 21, 2017 Share Napisano December 21, 2017 4 hours ago, markop said: Včeraj sem tole reč zagnal in ostal brez besed. Bojim se, da bo IR še dvignil ceno Citiraj Link to post
Recommended Posts