Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

Dober dan,

Jaz imam eno težavo, sem si inštaliral aplikacijo rsrlive pa se mi ne da prijaviti v igri preko steam računa,prek browsera se lahko prijavim kak pa pridem v igro pa je gumb mrtev,sem brskal po google pa nisem nič pametnih odgovorov našel kak odpraviti težavo,če mogoče ve kateri izmed vas bi bil zelo hvaležen , 

lp ! Tomaž

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Driver swap naj bi deloval. Problem je v tem, da ne vem kako, ker nisem probal. Poleg tega so težave tudi v tem, da ko se voznika zamenjata, ima drugi voznik avtomatsko popravljen avto, tudi, če ga je voznik #1 poškodoval. 

rFactor ima takole. Videti je enostavno:

4.5 Driver Swaps
One driver joins the server as spectator. Click the name of his teammate at the standings, press the passenger select button. Then the driver requests a pit stop and select his teammate as driver. If it is succesful, when the driver pits a countdown timer should appear telling when he loses control.

Uredil - mancSLO

Podoben princip  je v Automobilisti.

Za Assetto Corsa sem uspel zgooglat le tole tešitev:

Unfortunately it (driver swap) is not implemented in AC but there is a way to simulate it and it works perfectly fine. It's all about Steam and its family sharing system.

I gonna participate on a 12h Endurance Race on Saturday to Sunday with my team. Basically you have one Steam Account per team that is registered to the server. Driver finishes his stint -> Pit -> ESC -> Close AC and Steam -> Next Driver is logging in on the same Account -> joins the server -> race continues.

Therefor there is a minimum time for each pit stop of 4 Minutes. Normally the driver change takes about 3 Minutes and you have enough time left to load your setup and change your stuff (TC / ABS / whatever).

Uredil - 57X

Tako je bilo pred zadnjim updatom. Sedaj pa je delni driver swap že mogoč, vendar še ni to tako, kot bi moralo bit (kot je npr. v AMS, rF2 ter iR)

Citat

Shared GUID: each car in the entry list can feature multiple GUIDs, sperated by a ';' . Players can share that car (one at once). The name inserted in the entry list is used as driver name.

GUID=76561197983XXXXXX;76561197983YYYYYY;76561197983ZZZZZZ;76561197983WWWWWW

This can also be used as partial driver swap and it's the 1st step to a more complete functionality: in fact setup will not be shared (can be solved using server fixed setup system), the new player will have a brand new car and mandatory pit will not work (yet).

On 7. 4. 2017 at 15:45, mancSLO je napisal:

Spet ena moja[it].

Po končani sezoni Hitri Dirkač bi glede na ekipe, ki so bile in glede na ekipe, ki bi se prijavile dodatno, naredili eno npr. 3 ure slo-racinga. Trojka bi se menjala po želji, s tem, da bi moral vsak odpeljati 50 min. Simulacijo bi izbrali tisto, ki to menjavo voznikov pač omogoča. Lahko tudi 6 ur slo-racinga (vsak od trojke vozi najmanj uro in pol). Če je bojazen, da bi bilo premalo voznikov na enkrat na progi, bi izbrali kako krajšo progo iz Abarthi recimo.

Saj če v AC ni možno, bi lahko drugje poizkusili. Pač ideja za popestritev.

Tole bo verjetno popolnoma funkcioniralo šele v AC2. Sicer pa imata tako AMS, kot tudi rF2 še probleme. Pri AMS se nekateri uporabniki pritožujejo, da izgine DynHUD, pri rF2 sem pa zadnjič na prvi dirki RD LeMans Endurance prvenstva zasledil, da se je pojavil bug, ko je namesto drugega voznika, kontrolo nad avtom prevzel AI, crashal in povzročil DNF [it]. Spet na nekem drugem portalu poročanja težav ni zaslediti za rF2, pa vozijo v glavnem endurance dirke (4h, 6h, 12h).

pred 33 minutami, mihagapiha je napisal:

Se bolj zanimivo bi bilo ce se ekipa sestavi nakljucno. 

Tudi je opcija. Moj predlog je pač šel v smer, da se ekipe, ki so bile udeležene v official (jaz ga tako imenujem) prvenstvu, še enkrat nekoliko bolj "fun" pomerijo. Odprto je pa tudi za ostale. Razen iRacerjev tule gor verjetno nimamo izkušenj z takšnim eventom in bi bilo zanimivo. Glede na to, da pa sedaj ugotavljamo, da zadeve niso tako lahko izvedljive, bo pa verjetno takšna dirka težko izvedljiva.