Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

7 hours ago, Primzzy said:

Ne vem kaj vam ni jasno. Tip je iz veselja do sim racing in programiranja naredil firmo, ki jo je fural bolj ali manj uspešno nekaj let, potem pa pride nek sklad in ti ponudi 4 mio €. Idiot bi bil, če tega denarja ne bi vzel.

Nategni in pobegni, na havaje koko vlečt pa kurbe fukat, seveda bi uzel.

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Mene je to kr presenetlo.  Jih popolnoma razumem zakaj.  Vse, prav se je naprodaj za pravo ceno, kdor to ne prizna sam sebi laže.  Edino kar me zanima je to kaj to pomeni za nas? Pa bodimo malo maj slovenci in enkrat privoščimo nekomu ki mu je uspelo z lastno idejo in trdim delom.  

Ali so kupili da ukinejo, da pokasirajo kar se da, ali pa bodo razvijali naprej. Če je to zadnje, potem za nas večjih sprememb ne bo. Itak se je AC2 napovedoval sam po sebi že nekaj časa. Pač keširat bomo pa morali. So gliste zavohale keš v sim sceni...

@Arne Dopudja, kako kaj tvoj komp. Dej AMS ubod, pa se gremo res mal furat. Fbb in feeling je odličen, grafično pa nisi tolk natančen kakor se spomnim....

Ok, let’s clarify this before it becomes the bigger flame of the year.

By today, Kunos Simulazioni is part of Digital Bros Family, and me and Stefano by today are shareholders of Digital Bros. That’s it. We are still the founders of Kunos, we are still IN, also keeping our respective positions and responsabilities, with just few exceptions: the budget we’ll manage by now doesn’t come anymore from our personal profits, but from Digital Bros, our bigger AC fan. Keeping the same policy, strategies, DNA, development team, goals. So, if this news would not been made public, you couldn’t realize that something is changed, because – by a gamer/simracer point of view – nothing is going to change. 

The reason why this news comes like a bombshell is because Digital Bros is a listed company, therefore this kind of operation must a) kept confidential until the negotiation is over, b) go public when is done. That’s it.

For whom are afraid that today a piece of their simracing world has gone, let me remind them that Digital Bros has published – under its label 505Games – the console version of Assetto Corsa, and it doesn’t seem to me that AC on PS4/XB1 is an arcade game: definetely it isn’t. Therefore, before to scream in any direction that “Kunos has been bought, The World is Over”, please sit down, breath and think. Because the only news you should be interested is that by today, we have more resources, time and power to do our job, even better than before.

So: think easier, live better, stay strong. The Future is Bright.

Have a nice weekend

O Stefanu vse dobro, a je tukaj precej izgubil živce in potem pojasnjeval, da je AC zanj (saj je bil AC dolgo samo on sam) pač droga in da bo zaradi vpliva na njegovo življenje moral na "detoksikacijo". No, par dni zatem sta z Marcom prodala firmo. Povezava???

Slej ko prej ga bo spet not potegnil, ko si enkrat odvisen, ni poti ven, tudi on bo spet kakšno novo AC skupaj spravil...

kot sem že napisal, ko gre produkt enkrat takole v mainstream vode, je konec entuziazma. in tu se zame zgodba zaključi, boli mene kok sta unadva potegnila ven. gre pa itak za shitty product, tko da ni razloga za preplah :)

predvidevam, da je zbodel "shitty product" :oops:

a moram v vsakem postu napisat kaj manjka Assetto Corsi? :D  to bi pa mogoče potem res lahko označil, kot "rušenje". moj post je bil odziv na zadnjo novico o Kunos prodaji, ne vem kaj naj bi s tem rušil?

Dejstvo je da še vedno nimamo ene kompletne simulacije. Vsaka ima neki svojega, ki jo loči od ostalih, vendar potem pri njej pogrešaš stvari, ki jih imajo ostale simulacije. Če bi vse združil skupaj bi nekako dobil nekaj spodobnega. Pa če Gašper še nisi opazil, sem pomoje največkrat ravno Assetto Corsa kritiziral. Toliko je enostavnih stvari za poštimat, da je kar sramotno, da jih še niso. Pri ostalih kritiziram samo in le grafično podobo, ki jo sodim iz posnetkov na YouTube in raznih screenshotov.

Nekateri ste se pritoževali nad tem kako v AC manjka prehod dan/noč, kako bi bilo nujno imeti dežne razmere, itd., na koncu pa ugotovimo, da je težko vozit že samo v oblačnem vremenu - me prav zanima kdo bo fural eno uro v temi in po dežju.

Kot smo že mnogokrat ugotovili - različni smo si in različne stvari so nam prioriteta.

Gašper, hotel sem samo povedat: če maš ti slabo mnenje o AC in dobro o nekaterih drugih špilih, se bo zgodilo tudi obratno. Isto glede izbire prog. Jaz npr. sovražim Mugello pa sem ga odpeljal brez pripomb.

Če pa se nabere večina, ki misli drugače, pa bi po moje tudi organizator razmislil o menjavi. Ane @Matjaž Murn? :P

Ah še po suhem je težko, kaj šele dež in noč. O tem nismo veliko govorili, ker še iR ne premore idealne linije, kaj šele AC. Ima pa pCars dež in tam oči v dežju manj trpijo kot v AC mid clear vreme. Samo pCars vemo kako je.

Penalty sistem, spotter, formation lap, pit speed penalty, safty car.... in še in še. To pa AMS ima, AC pa ne. Da ne govorim o fbb... Ja, grafično malo zaostaja, če je to komu edina prioriteta. 

Pa še to je res, da nas ima na slo-racing največ AC in je najlažje kaj organizirati.

Seveda vem Matjaž, da ti je AC pogosto trn v peti, zato pa me čudi, da "moram" jaz promovirat nov, soliden material za dirkat. No, ne sam jaz, da ne bom koga nesramno ob stran dal.

@enjoyer83 razumem, da imamo različne želje in pričakovanja. Vem, da nam verjetno nikoli ne boste mogli vsem ustreč. In tud men Mugello ne sede :) Ampak nurburgring sprint bo delno, kot prizorišče, že na šlajfi, če se ne motim. Lahko bi šli namesto tega na kak drug kontinent ;) Bolj pestro bi bilo, če bi bila še kakšna proga, ki ni obče zlajnana. To bi bil nekak point moje kritike.

Mene je AC razočaral, ker je imel potencial za vrhunski izdelek. Perfektna grafika, zadovoljiva fizika, super ffb, skenirane proge, licenčne vsebine. Noro za tiste cajte, ko je izšla, še v fazi EA. Veliko je manjkalo, pa me ni motilo. Bojo že poštimal.. Pa vidmo kje smo sedaj. Sej ma tud svoje kvalitete. Lake Luise je recimo projekt, ki ga bom verjetno še dolg pogrešal v ostalih simih. Ogromno je tud ostale "road" moderske scene, ki daje sijaj AC. Kar se dirkanja tiče, pa se bojim, da bom po prvenstvu AC kar opustil.

Seveda ima tud AMS svoje hrošče, a trenutno ji AC v dirkanju, sploh ligaškem, ne seže do gležnjev.