Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Vse vredu, vozne lastnosti in grafika za pohvalt sam kaj ko ne bi bile getribe na elastiko, dol še gre gor pa kr tm neki.

R3E je že v štartu več ponudil ne pa en avto pa ena proga, sem se že naveličal teh krogov.

Čez kak mesec, pa spet probam.

R3E je že v štartu več ponudil ne pa en avto pa ena proga, sem se že naveličal teh krogov.

Kaj je več ponudil? Isto je bil en avto in ena proga, ki pa je hkrati še izmišljena.

Pravi demo za AC pa še pride, tole je "tehnološki" demo, kar pomeni da je namenjen izključno iskanju napak.

MirO zgleda da nisi nikol programiru pa se mogu ukvarjat s čim takim da ne razumeš da se stvari zavlečejo..maš en problem pa ti vzame celo noč da ga popraviš, pa maš dost takih noči..pa niso licence vredu pa se moreš zajebavat in vse ostalo..sploh pa njihova ekipa ima 15 članov..Projekt za NFS al pa kej ima 200 ljudi +. Pa še vedno slabšo igrco skup spacajo.

Po več kot dveh letih nategovajna in en milijon "soon" ?, (roko na srce), bi kamot bil ta "tehnološki" demo že zdavnaj mimo.

Nevem sicer od kje tebi ta podatek "več kot dveh letih", ampak uraden izid je bil napovedan za novo leto...če bo igra izšla 4 mesece kasneje, pa tudi ne bo konec sveta...vsak, ki kaj programira, sam ve kakšna malenkost te lahko kdaj pošteno zajeb*e.

mAxL ja maš prav ne bo konc sveta ne.

Zamex23 glej,me nč ne zanima okol programerstva zanima me samo to da če nekdo reče da pride igra ven za nov let(ker sem kupec in verjamem) to tudi pričakujem drugače je za mene to nategvajne.

Osebno sem kupil HD 7950 zaradi rF2 in kaj mi nuca,ta grafa,ker bo prej zastarela predno bo rF2 porihtan in da bo optimiziran za igranje večine.

Ostane mi še samo bf3.

Zamex23 in mAxL z obema se strinjam,ampak to kar je naredil rFactor je pa malo preveč :D Ne moreš demota oz.beta izdelka prodajati z pretvezo,da bo končni izdelek itak potem tvoj,ker si ga že plačal.Zadeva pri rFactorju se pa resnično vleče preveč dolgo in zadevi še ni videti konca oz.ni videti,da bo kmalu alpha izdelek,ki ne bo bugast in optimiziran do te mere,da ga boš lahko poganjal na mašini,ki ne presega 600€.Vsi vemo kaj so obljublali in kako so prestavljali izid (iz leta v leto).Ni panike,ekipa dela špil,da ven demo in se čez kakšen mesec pričakuje celotna verzija,vse ostalo je nafukancija naroda in nič drugega,kar pa množice odvrača od nakupa.In,če nimam prav,zakaj potem na tej strani še kar nabijate škoda cup na rFactor 1 ?? Drugače pa držim za besedo AC-jeve razvijalce,da bo igra do konca leta ali morda še kakšen mesec več,vse ostalo pa je.....saj veste kaj ;)

Zdej sm usposobu comp in AC:

i5 4x2,67GHz

16G rama 1333

HD 5870

fast AA mam 0

shadows low

faces per frame 1

drugo max

povprečno 100 97 fps

Zdej sm še volan skalibrirou, pa da vidm zej kaj je to za eno čudo :D

PS: Grega Balažič, hvala za kodo!

Uredil - daks