Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

A ma kdo občutek s to Delto, ki ti primerja čas z najhitrejšim krogom, da zadeva nekak ni realna. Včasih kak ovinek odpeljem dokaj solidno in sem zadaj tudi do 0.3 sec proti istemu ovinku, katerega sem definitivno odpeljal slabše. Kot da sama linija ni tako pomembna ampak samo da škriplje. Recimo če z preveliko hitrostjo pripeljem v ovinek in me odnese imam po odpeljanem ovinku boljši čas kot pa če grem lepo po liniji in lepo enakomerno pospešujem. Mogoče ne znam pravilno razložit.

U AC sicer nisem uporabljal deltatime ampak če pripelješ v ovinek tako da prepozno bremzaš in ga komaj spelješ si po času res hitrejši glede na pravilno linijo ampak izgubiš takoj spet ves čas na pospeševanju, opazuj delto kako potem pada na ravnini po ovinku.

Kdaj pa kdaj delta ni realna,oziroma je slabo narejena.Že pri netkarju je slabo delovala.Ponavadi na ciljni liniji zaostajam par decimalk, pol pa prečkam linijo in izboljšam dosedanji best lap.Nč,jst sem prej "testiral" in ves čas menjal stability control,a časi so bli vedno enaki..Tam sem med 1 23 2 in 23 6 non stop.Ni blo pa nikakršnih šans,da bi šel pod 1 23.Mogoče szi sklopko in h šiftarjem bi šlo,sam res ne prenesem tega mehkega prestavljanja.Pa še volje nimam za se naučit. [iz]

Saj to se že pri netkarju ve,da s tem načinom si najhitrejši,.Je tudi sam Stefano"kunos"pred dnevi to razložil.

U AC sicer nisem uporabljal deltatime ampak če pripelješ v ovinek tako da prepozno bremzaš in ga komaj spelješ si po času res hitrejši glede na pravilno linijo ampak izgubiš takoj spet ves čas na pospeševanju, opazuj delto kako potem pada na ravnini po ovinku.

Sta pa tud proga in pa avto takšna, da kdaj "najboljša linijija" ni glih najboljša.

To morš vozit brez StabilityControl! Ajd... Brez ABS res ne gre. Ampak "for best experience vse na off!"

Ne, ne, to je blo bolj iz radovednosti, ker se je šuštljalo,da si malčk hitrejši. :oops:

Ben, moji najhujši tekmeci-frendi z netkarproja so le nekaj pod 1 23,tako da se lahko dam v mir,da pod 1 22 5 vsekakor ne morem it. [smoke]

Edin nasvet,k ga lahko dam je, da imejte čimvečji občutek pri bremzanju. [ok]

Kdor ima gt5 naj enako proba furat brez abs, se res šele takrat začne norija, brez vseh pomagal, pač le dobr občutek da ne zbremzaš preveč vozila, res noro, pa še če se vozi na sklopko in normalni menjalnik je res odlično, si pa sicer počasnješi.

Vrjamem, da je tudi v ac tko vozit zelo zabavno.