Skoči na vsebino

Assetto Corsa

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Kaj mogoce kdo ve ce se da preko kaksne ini datoteke nastavit audio device ? In-game ni nikjer te opcije. Pol mi vedno jemlje default audio device. V mojem primeru zvocnike v monitorju. Rad bi pa da mi gre na USB slusalke.

Sem pred casom sicer ze spraseval pa je @zamex23 rekel, da se ne da.

Uredil - MarkoP
Pred eno uro, MarkoP je napisal:

Kaj mogoce kdo ve ce se da preko kaksne ini datoteke nastavit audio device ? In-game ni nikjer te opcije. Pol mi vedno jemlje default audio device. V mojem primeru zvocnike v monitorju. Rad bi pa da mi gre na USB slusalke.

Sem pred casom sicer ze spraseval pa je @zamex23 rekel, da se ne da.

Ja,nastavi si katera naprava je primarna. V mojem primeru so to Razer USB slušalke.

• 2 weeks later...

Zanimivo, da je to prva stvar na katero pomisliš - da bo iR na slabšem.

Jaz mislim, da so te špekulacije precej mimo... Kunos si je z AC si je ustvaril kar dobro ime, dvomim, da bo šla celotna ekipa delat novo Forzo.

pred 14 minutami, MarkoP je napisal:

Slaba novica za IR. "Kunos out of the way", kot dostojna konkurenca ostane še R3E. Pri IR bodo spet zaspali. Seveda, če je vse res.

Ja,italjani,so že dokazali,da niso vredni zaupanja,ko so izdali prvo ne skenirano  dirkališče,ter, da ne bo konzolne verzije kljub zagotovilom na začetku se je vse to le zgodilo in bilo je samo vprašanje časa,kdaj se bodo popolnoma prodali.  

Tudi temu izmikanju ne verjamem čisto nič:

http://www.virtualr.net/kunos-simulazioni-denies-turn-10-rumors

Uredil - silicijeva dolina
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Hehe. To je bila malo cinična izjava @Matjaž Murn.  Ampak je v bistvu tudi resnična. Brez konkurence zaspijo, kar je normalno, človeško.

Kunos si je ustvaril dobro ime za engine v omejenem obsegu (gume so vprašljive). Za ostalo pa niti ne po moje (MP, boksi, collision model, damage model, serverji, stabilnost,...). Zato res utegnejo biti zanimivi za ostale. Če je to res škoda za Kunos, ker bodo pograbili kar je dobrega, nekako implmentirali v svoje zadeve, ostalo zavrgli. "DNA" izvorne igre pa bo ostal - torej Forza.

Seveda, če je vse res - za enkrat le špekulacija, rumor.

Uredil - MarkoP

Pozabil sem prej omenit, da je PRC blog enga retarda, ki ima znano zgodovino z ekipo iz Vallelunge - praktično serje po vsaki njihovi stvari, tako da jaz temu zapisu tu že ne bi verjel.

iRacing ne bo na slabšem - kvečjemu njegovi uporabniki.

Še bolj na slabem bodo take skupnosti, kot je naša, ker dobro veš, da nam poleg rF2 in R3E ne ostane nič drugega. iRacing je na žalost predrag za večino. Že tako je simracing med dražjimi, če ne najdražji "e-sport".

@MarkoP, IR-u je edina konkurenca denar. 

@Matjaž Murn, saj pri R3E je tudi pred vsako dirko treba na blagajno najprej (Avti, proge. No vsaj server zastonj postaviš)

Če je to z parjenjem res, je ponavadi za uporabnike najslabše. Ker nekdo, ki "zna" z denarjem, pohopsa nekoga, ki "ne zna".

Uredil - mancSLO