terga 402 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Ah, gume pri BMW-ju se mi itak zdijo malo zgrešene (Trofeo). Vozil sem veliko avtov (sposodil sem si account od kolega). Probal sem vse GT3 avte, mazdo, F1 itd.. Btw, nima veze s temperaturo... Preprosto se počutim, kot da moram cel čas ugibati kaj se dogaja z zadnjim delom avta, nos pa itak ne dela nč druzga kot understeera (podobno, kot pri tej šajtrgi od 235i v AC). Mogoče je samo stvar okusa, nisem še vozil GT3 avta IRL, ampak sem prepričan da se ne vozijo, kot po tirnicah. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Tako je. Ne morem ti solit pameti, ker proga kaže resnico kdo je bolj kompetenten med nama Če hočeš ti posodim account na IR, da probaš kako je zadnje čase in pol podaš mnenje. Pravzaprav bi me zelo zanimalo. Ne vem kdaj si zadnje vozil sicer. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Nič se ne vozi po tirnicah če dovolj tišiš Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Nič se ne vozi po tirnicah če dovolj tišiš “If everything seems under control, you're not going fast enough.” ― Mario Andretti 2 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 (urejeno) No ja, vozil sem več kot 2 leti nazaj, tako da moj argument takoj propade ... Ciničnost najverjetneje prej prhaja iz dejstva, da si jst tega ne morm privoščit Marko, hvala za ponudbo, ampak bom raje malo počakal glede na to, da je izpitno obdobje Uredil June 23, 2015 - terga 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 To pa tudi mene iredno moti, ko se modi začnejo not dajat. Zato mi rfactor ne potegne ker postane vse "po občutku" prov hmal. Kokr imaš neke približke postane vse pCraps, kjer je vsaj vse "po občutku". Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 1, 2015 Share Napisano July 1, 2015 Ja a vidiš sedaj. Ko je kupoval, ni vzel paketa "Električno nastavljiva ogrevana zunanja vzvratna ogledala". Citiraj Link to post
Myers75 1 Napisano July 5, 2015 Share Napisano July 5, 2015 (urejeno) Mam en problem v AC. Vozim Momo volan in vse sem lepo nastavil v wizardu za nastavitev volana. Ko pa grem vozit v dirko pa je volan preveč občutljiv in že mali premik samega fizičnega volana v igri zasuka volan za veliko večji kot. Ali moram še kaj nastaviti v advanced nastavitvah? Uredil July 5, 2015 - Myers75 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano July 5, 2015 Share Napisano July 5, 2015 V igri nastavi manjši kot volana. Citiraj Link to post
Myers75 1 Napisano July 5, 2015 Share Napisano July 5, 2015 Zmanjšal sem kot totalno na nulo (40°) in stvar še vedno ne dela kot bi morala. Citiraj Link to post
terga 402 Napisano July 5, 2015 Share Napisano July 5, 2015 Daj na 240 (če se prav spomnim ma MOMO tolk stopinj obrata) v profilerju in v igri. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 5, 2015 Share Napisano July 5, 2015 V logitech profilerju si moraš nastaviti takšen vrtilni kot kot ga podpira tvoj volan prav tako v igri in potem bi moralo delati. Je pa na tem portalu že nekdo objavil nastavitve volanov. Poglej malo v AC sekcijo. Tudi na uradnem forumu boš našel navodila. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 7, 2015 Share Napisano July 7, 2015 Bolj ko gledam, manj se mi zdi, da je to neka prava simulacija - ampak samo nekaj na pol. Nekaj kar se jim je posrečilo, da ma dober filing na volanu, potem se pa počasi neha ... https://www.youtube.com/watch?v=ThdNpy_w0Jo Citiraj Link to post
Recommended Posts